Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
fõleg ha a BNP-rõl van szó ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az meg rendszerint nem a rendezõk rugalmatlansága hanem az iletékes erdészeté, nemzeti parké. kb kizárt hogy 1-2 nap alatt új útvonalat emgedélyezzenek.

Jelen esetben nincs is más megoldás, mint Szarvaskõtõl az aszfaltúton továbbmenni, s kb Bélapátfalváig elgurulni, amivel elég sok szint is kimaradna, ugyanis arrafelé nincs más járhatóbb út.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

?
Mondjuk az igaz, hogy ha járhatatlan egy pályarész, nem ártana részükrõl rugalmasság és elõzõ délután átjelölhetnék a kérdéses szakaszt egy járhatóra. !

az meg rendszerint nem a rendezõk rugalmatlansága hanem az iletékes erdészeté, nemzeti parké. kb kizárt hogy 1-2 nap alatt új útvonalat emgedélyezzenek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Milyen jól tettem, hogy idén nem neveztem egyik top maratonra sem! Egyrészt aránytalanul drága, másrészt elõre nevezni kész lutri:
Tavaly évben a hosszútávok állapota:
-Szilvásvárad:szakadó esõ, fagypont közeli hõmérséklet
-Duna maraton: 2. Dobogókõ mászáson iszonyat sár.
-Márta maraton: azon a héten elütött egy kocsi.

Szóval 4-bõl 3 felejtõs volt.

Idén az elsõ verseny potyára befizetés lett volna, figyelembe véve a mostani csapadék helyzetet.
Ha meg jó idõ lenne 8000HUF-ért nevezzek? Ugyan már :D Amikor egy sparos pénztáros keres 78ezer nettót telljes munkaidõ alatt ?? Ugyan már :)

Inkább Románia, ott 285km-et mehet 2 fõ(!) 6800HUF-ért(tehát 3400HUF/fõ),és fõtt étel, meg majdnem svédasztal vár minden etetõ ponton.
Sztem kicsit sántít itthon az ár/érték arány,és a magyar szervezõ urak túl sokat akarnak keresni.....

Szíved joga eldönteni, hogy neked mi a drága és mi nem, hol indulsz és hol nem, de azért megnézném az arcodat a romániai maratonon, amikor a 130. kilométer környékén leszakad az ég és 15 fokkal esik a hegyen a hõmérséklet. Csak azt ne mond, hogy ott fûtõszálas, szárított a pálya.:D
Szerinted a rendezõk tehetnek róla, hogy szakadt az esõ és hideg volt Szilváson?
Vagy, hogy a Dunán egy mászáson sár volt?
Vagy hogy Mátra elõtt elütött az autó?
Mondjuk az igaz, hogy ha járhatatlan egy pályarész, nem ártana részükrõl rugalmasság és elõzõ délután átjelölhetnék a kérdéses szakaszt egy járhatóra. 1-2 motoros egy óra alatt megcsinálja, legfeljebb 2 rendezõvel többet csoportosít oda elterelni a népet az új útvonalra. Ez kerékpár verseny, nem cipelõ-futó-toló. Elvégre a tourt sem küldik fél méter mély áradásba, pedig ugyan úgy egyformák lennének a feltételek mindegyiknek, de nem arról szól a dolog!

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csapattársam, aki már reggel óta Szilváson van, most küldte az infot:
Ma volt egy kisebb zápor, de nem volt jelentõs, viszont megnézték a szarvaskõi részt, ami elmondása szerint durván járhatatlan. Szerinte ott traktorral is nehéz lenne közlekedni, kb. 8-10 km-es bringacipeléssel lehet számolni.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Milyen jól tettem, hogy idén nem neveztem egyik top maratonra sem! Egyrészt aránytalanul drága, másrészt elõre nevezni kész lutri:

Idén az elsõ verseny potyára befizetés lett volna, figyelembe véve a mostani csapadék helyzetet.
Ha meg jó idõ lenne 8000HUF-ért nevezzek? Ugyan már :D Amikor egy sparos pénztáros keres 78ezer nettót telljes munkaidõ alatt ?? Ugyan már :)

Inkább Románia, ott 285km-et mehet 2 fõ(!) 6800HUF-ért(tehát 3400HUF/fõ),és fõtt étel, meg majdnem svédasztal vár minden etetõ ponton.
Sztem kicsit sántít itthon az ár/érték arány,és a magyar szervezõ urak túl sokat akarnak keresni.....

Ne nevezz 8000-ért, hívj engem és megkapod a rövidtávos nevezésemet 3500-ért :)
De igazad van, tényleg aránytalanul drága itthon minden, beleértve ezeket a nevezéseket is. Tényleg lutri én vagyok az élõ példa. Az a gáz, ha jövõre megint rádobnak egy ezrest a nevezési díjra, biztos, hogy nem fogok tudni menni egyikre se.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
sokat nem keresnek rajta, de az tuti hogy mi sem indulunk idén itthon sehol! inkább slovákia tized annyibõl "hegyeken" :)

a bringaszállító

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hosszút nem vágom annyira de középen monszun alatt is lehet menni, a legnagyobb része csak vizes saras, nem ragad szóval no para, de van 1.5ös maxxis medúzám eladó zsír új és mondhatni helyben van ha kell, de szerintem fölösleges a vizes köveken csak a szívás van vele :)

a bringaszállító

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Zee, ne bantsd, nem mindenki szereti a sarat ugy mint Te. :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mi a baj Anna a hosszún indulsz:)?

nem, csak középen :)De nem baj sárvédõkkel készülök, legalább lássak vmit az útból

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mi a baj Anna a hosszún indulsz:)?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ma egész délelõtt esett a pályán az esõ és nem kicsi! Sár van, de a legszarabb a hosszútáv vége szarvas után!!

remek..:(

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ma egész délelõtt esett a pályán az esõ és nem kicsi! Sár van, de a legszarabb a hosszútáv vége szarvas után!!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
A radarkép szerint ma délelõtt is volt egy kis esõ. http://met.hu/kepek/brod/index.php
Csak azért, hogy ne legyen nagy a por.
Marci

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Vasárnap az ország nagy részén több-kevesebb idõre kisüt a nap, eleinte azonban keleten, és estétõl inkább a Dunántúlon várható elszórtan zápor, zivatar. Mérsékelt lesz a nyugati szél. Kora délután 20, 25 fok várható.
Team Heavy Pedál Szeged

KTM BringaPark

KTM BringaPark

shop

• felfüggesztett
  • 7 hozzászólás
2 db rövidtávos nevezés átadó.
T: 06-harminc 836-6349

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
http://freemeteo.com...pos elõrejelzés.Én ezt szoktam nézni itt most egész jókat írnak de majd meglátjuk.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Wetter Eger, Heves megye, Ungarn Wetter :: Wettervorhersage :: 3-Tagesvorhersage :: wetter.com

Én többnyire náluk nézem az elõrejelzést, mert az itthoniakhoz képest megbízhatóbbak. Hideg valószínûleg nem lesz, ellenben víz lentrõl és fentrõl is. :D

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Igen, jól hallottad:

H

Felhõszakadás – éjfél utánra végeztek a károk elhárításával

Leginkább elöntött pincék és melléképületek miatt hívták a tûzoltókat Miskolcon és környékén a csütörtök esti felhõszakadás után. A szivattyúzásokkal, a víz által lerakott hordalék eltávolításával éjfél utánra sikerült végezniük.