Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Talán nem csak engem érdekelne, hogy tavalyhoz hasonlóan lehetséges-e idén is legálisan sátrazni a focipálya szélén?
A legálisat úgy értem, hogy pl. nyitva lesz-e a vécé-zuhanyzó, meg ilyesmi. A sátrat felállítom bárhová, az nem gond :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Blazsó Marci komolyan készült és szerintem nem ázott el.. : )

Akkor mázlista. :D Én tegnap is a menetrendszerû munka utáni felhõszakadásban nyomtam. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Távot átíratni full felesleges. Tavaly én is lefordultam a Szilváson a rövidre, majd célban kihúzatni az eredményt és jónapot. Az eredménylistán úgyis ott lesz az idõd, így tudod hasonlítgatni az elõzõ évihez/cimboráéhoz/stb.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ha komolyan készültetek, akkor már úgyis vagy 10szer rommá áztatok az elmúlt napokban, hozzászoktatok. :)

Mi számít komolynak?
Blazsó Marci komolyan készült és szerintem nem ázott el.. : )
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Skacok, mibe kerül ezeket a nevezéseket átiratni..? Mármint nevet. Esetleg távot.

Én úgy tudom, hogy 2000 Ft, de ha csak a távot akarod, nekem tavaly a Mátrán átírták ingyen. Írtam a szervezõknek egy emailt, igaz 2 szer mert az elsõre nem reagáltak. (Az más dolog h a verseny elõtt õrületbe kergettek a szervezõk , mikor 2 név is ki volt írva egy rajtszámra :))

jah sorry, ha már késõ átirtani akkor bocsi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem lehet tudtommal már átíratni. Szal szépen megveszed, bemondod ember nevét és lapítasz. Távot már melósabb (másét pláne). Sajátomat volt hogy (betegség miatt) átírattam és nem kértek semmit; de volt (tavaly szilvás) ahol technikai probléma miatt menet közben váltottam távot; beértem oszt szóltam. (No nem mintha h.fék nélkül hamarabb beértem volna röviden mint mások középen :) )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Szerintem
Sáros pálya = plusz idõ miatt több zselé (kaja) + láncolaj (+sárvédõ)
Esõ = esõkabát
Hideg = hosszabb nadrág (térd megfázik) + hosszú kesztyû + felülre plusz öltözet

Nem tudom, kihagytam-e valamit a felkészülésbõl.
Ja a gumit :-). Az erre a pályára mindegy. Marad elöl-hátul Racing Ralph, mint mindig.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Skacok, mibe kerül ezeket a nevezéseket átiratni..? Mármint nevet. Esetleg távot.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Hy!
Eladó középtáv felnõtt f. nevezés -4000huf.
érd.: 30 526 73 20

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha komolyan készültetek, akkor már úgyis vagy 10szer rommá áztatok az elmúlt napokban, hozzászoktatok. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Sajnos eladó a nevezésem :(
Felnõtt férfi rövid táv - 3500 Magyar pénz
Ezen elérsz bármikor 06309610760

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Néhány oldallal korábban már leírtam, de most megismétlem: Jól ismerem mindhárom pályát, a rövid és közép távosoknak felesleges aggódniuk, jól járható és ez nem is fog jelentõsen változni, esetleges újabb esõtõl sem. (Nem értem, hogy mit lehet ennyit görcsölni a gumikon???)

A hosszú távnak vannak iszonyatosan sáros részei, ennek meg már úgy is mindegy. Itt pl. szerintem nem a gumi lesz a legnagyobb gond, hanem az, hogy az óriási sár minden hajtást és féket szétgyötör. (Ez fõleg Szarvaskõ környékére jellemzõ.)

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Tudna valaki fuvarral segíteni pestrõl?
Köszi
K

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Egyenlõre ez van,de óránként változik.freemeteo/Bánkút.Egész nap gyenge esõ 12-15 fok.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
szerintem is baromság azon agyalni, hogy hány mm esõ fog esni. Tavaly én special reggel kor tudatosultam arról h esõs verseny lesz , és kB. 2 ig szakadt is rendesen az esõ. Különben is már kezdek hozzá szokni ahhoz hogy vagy sza** á ázok, vagy menekülök a zivatar záport elõl ...De esõ nélkül élvezetes lenne tény és való.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem, csak reméltem hogy csak alulról kapok vizet a pofámba... hja, hát felülrõl is fogok. A hosszú aszfaltos részeken ez le szokott hangolni. Meg a hosszú mászásoknál :D

szerk: Ó, engem nem az esõ mennyisége, hanem a léte zavar. Digitális, nem analóg módon.
Tavalyi videón felsõ frissítõnél egy ***ttul remegõ kéz a tûz fölött megvan? Na, az vok én... Jó, idén viszem a téli cuccot.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hagy' csinálják...ezért fórum
Amúgy most milyen a pálya állapota? : ))))
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

0mm,1mm,14mm,3mm,...9mm...

Tényleg ezen matekoltok? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
0mm,1mm,14mm,3mm,...9mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
mondjuk ez igaz :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers