Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
JAJA!
Nekem meg a "Hajrá Szeged!" dalárda tetszett a sípálya tetején,mégha csak a dögsor elején haladtam!!! : DDDDD

Egyébként nekem Grósz Béla Rövidtávos nevezés "tetszett" amikor beállt mellém a rajtnál és nem elõre...
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
köszi a szurkolást mindenkinek! jó volt hallani a frissítõponton is, hogy óbégatják a nevem :)
lassabb volt a pálya, mint tavaly, hiába volt kevésbé saras.
mindenesetre jó volt. egyszer eldobtam a bringát egy faágon, jobb térdre érkeztem, gyorsan visszaültem, de kellett 1-2 percet mire újra feleszméltem. nem volt olyan jó. most még kevésbé. nem igazán tudok ráállni.
az utolsó 15 km-en utolért Kapitány Atti és Bucsányi Brúnó. hajtottuk egymást egy darabig, aztán Brúnóval nekilódultunk lefelé. félelmetes tempóban szaggattunk lefelé... többször mértem 45 feletti tempót :) az izgalmat a rövidtávosok kerülgetése és a saját magunk úton tartása jelentette. nagyjából 3 méterre haladtunk végig egymástól, a célba pedig egy bringahossznyival értem elõbb :) jó kis verseny volt!

Másodmagammal én is kint voltam a pályán szurkolni Bánkút elõtt.
Én óbégattam (biztatás gyanánt) "babos" kendõvel a fejemen annak a fránya köves kaptatónak a tetején.
Néhányat kattintgattam.
A közép és a hosszú távosok versenytávjának 31.KM- énél
A minõségük gyenge lett,de talán a hangulat így is átjön.

Picasa Webalbumok - Ralph - Szilv

Gratulálok minden indulónak!
Kemények voltatok!

köszi a szurkolást és a képeket.
nem adta rendesen tegnap, jobbat vártam.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A féket tavaly is benéztem, az az egy esésem volt szinte egész szezonban, pedig akkor sokat montiztunk. De majd átcserélem a fékeket, akkor többet nem fordul elõ. Jobb kéz elsõ fék, bal hátsó, mint a motoron és ou-in.

A bátorság képletes, inkább csak annyi, h nem adtam fel esés után:) Idén csak a Budán mentem terepen, ott nem volt sár... a többi maraton már jobb lesz, bár a következõig sem fogok terepezni sajnos :(

Véletlenül nem bianchi zöld mezben indultál?

A sebesség mindent megold.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Jó verseny volt!
Az elsõ 20 km-en 40 -es átlagot mentem, aztán jöttek a hegyek így a végén 36-os átlag lett.

Aha. És 2 v. 3 mágnes van a kerekeden ?
Majd szurkolunk neked a tv elõl, mikor gyalázod a kis kezdõket a Tour de France-on.:D
Valami beállítási hiba lehet a computereden vagy a kerékméret nincs jól beállítva.
Marci

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Cöö, má megint bölcset szóltál. Enté hol indul? Milyen agyat használunk Entével? Hozzászólásomból levezetve a konklúzió? Megvan az eredmény? Köszönöm.

Enté eddig a hosszún indult, te pedig röviden. Szerintem nem mindegy. Amúgy sem agyat kellett sok embernek cserélni tavaly, hanem középrészt... Cö cö :D

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Gratula minden tejesítõnek!
Jó verseny volt!
Az elsõ 20 km-en 40 -es átlagot mentem, aztán jöttek a hegyek így a végén 36-os átlag lett.

Te melyik versenyen indultál? Giro idõfutam? :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Én habot viszek magammal, ha az nem fogja meg akkor kaktusz. NN-en egyszer volt, keresztül mentem egy összetört sörös üvegen, belassította lehet kevés az anyag a Geaxban a súly miatt.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Gratula minden tejesítõnek!
Jó verseny volt!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
[quote name='McGywer']Figyi, létezik belsõ folt, CRC-rõl kb. 1font darabja, kb. telefonkártya méretû, ilyen esetekben jól jöhet. Park Tool Emergency Tyre Boot | Buy Online | ChainReactionCycles.com[/QUOTE]

Az a baj, hogy le kell elõtte akkor mosni, s azért a löttyöt nem a kesztyûmmel kellene kitörölgetni, s másik kérdés, hogy hogyan fújom vissza? Nem volt patronom. Foltom, amivel javíthatom, itthon nekem is van, szép nagy és KÉK tip-top cement alapú ragasztóval.

[quote name='gaboca1'][quote name='Dante']
Te voltál az akinél lassítottam mert pumpát kértél és nagyon csodálkoztál mikor mondtam nincs, mert UST-t használok?[/QUOTE]

Valószínûleg Te voltál az egyik. Intõ példa legyen a sztorim. :) Pumpa KELL, semmi sem 100 % garancia.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
[quote name='Dante']Hát sajnos nekem ki kellett állnom. A nap önmagában sem indult jól, hiszen:

Te voltál az akinél lassítottam mert pumpát kértél és nagyon csodálkoztál mikor mondtam nincs, mert UST-t használok?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Figyi, létezik belsõ folt, CRC-rõl kb. 1font darabja, kb. telefonkártya méretû, ilyen esetekben jól jöhet. Park Tool Emergency Tyre Boot | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Csodálkoztam is, hogy nem látlak az eredménylistán. Hát akkor ma nem volt szerencsénk ezekkel a fránya zöld belsõkkel. :(:)

Kedvenc idézetem a mai napról, ami láncban 3szor hangzott el a defekt-krach után:
"Szia, bocsi, van pumpád?"
"Dehogy, UST-vel megyek!"

:D A helyzet ismeretében ugye ebben van némi irónia?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Csodálkoztam is, hogy nem látlak az eredménylistán. Hát akkor ma nem volt szerencsénk ezekkel a fránya zöld belsõkkel. :(

Hát igen, hülye voltam, hogy nem vittem magammal semmit. Hibáiból tanul az ember. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát sajnos nekem ki kellett állnom. A nap önmagában sem indult jól, hiszen:

1. Hocsa felvette az ÉN rajtszámomat, így idén én álltam ki amiatt, ami miatt õ tavaly - az õ rajtszáma az UST kiszakadós, vigyázzatok vele :)
2. otthon hagytam a bukót (hála a jó égnek kaptam, ezt így utólag is köszönöm)

Jó erõben voltam, s el is kezdtem a versenyt a Sziklakert utáni részen, DE - hatalmas bumm, egy dózerúton, Bélapátfalva környékén, pont a hegytetõn elszállt a hátsó gumim, mivel felkapott egy fémszilánkot, s mindez okozott egy centis vágást. Sajnos fröcsögött a tej, ezt azért nem fogja meg. Nem baj, van pótbelsõ, akkor pumpálunk. Elsõ lépésre nem ment bele levegõ - igen, a pumpa elromlott. Remek. 1 baron megpróbálkoztam legurulni vele, de inkább nem akartam szétverni a felnit. Végre sikerült kölcsönkérnem egy pumpát, s nagy bátran azt mondtam "nyugi, utolérlek, visszaadom" - feltételezvén, hogy aki fél órával mögöttem van, azt csak megfogom a célig) Igen ám, ekkor kezdett el ereszteni a hegesztésnél orrán-száján a dobozból frissen bontott Michelin latex belsõ. Majdnem elsírtam magam. Próbáltam körbefoltozni a hegesztést, de nem sikerült. Maradt a ~6-7 km tolás az ellenõrzõpontig. Ott kaptam belsõt és mûhelypumpát, így újra el tudtam indulni, de akkor meg elkezdett a vágáson kitüremkedni a belsõ - bár ekkor már fejben nem volta versenyben. Egy kis csokipapíros megerõsítéssel elevickéltem Szarvaskõig, ahol brahiból még feltekertem a patakon, a feeling miatt, majd kiálltam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult de lesz ez még így se.

Akitõl a pumpát kaptam, s lehet, ezt olvasod: vártam sokáig a célban, hogy visszaadhassam, de azok az emberek, akikkel együtt mentél, már beszállingóztak, s engem meg presszionáltak, hogy induljunk végre. A pumpát oda adtam a chip-leszedõnek, akit megkértem, hogy minden H-rajtszámosnak lóbálja, s tukmálja. Amennyiben ezt mégsem kaptad meg, s mérges vagy rám (joggal), akkor kérlek keress meg (email - csaba.xc.racerKUKACgmail.com) és kárpótollak egy pumpával (nomeg magamat is). És utólag is köszönet a segítségedért!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
azért az 100-120 g plusz patron nem vágott volna földhöz. :S:S amúgy grat.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Pót belsõ?

Am. Grat!

Köszi!
Pótbelsõm nem volt. :D
Mondjuk így visszagondolva, megérte volna... Patronos pumpával szerintem két perc alatt meglett volna a csere, de ez már késõ bánat. :)

Egyébként egyszer sem váltottam le középtányérra(rövidtáv), amíg nem kaptam defektet. Valahogy így könnyebb volt átjutni a néhol süppedõs, de legtöbbször köves terepen.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Fasza volt! Nem bántam meg, hogy az SS-t választottam. 7óra 41percet sikerült bringázással töltenem. Áttétel 32×18, fullrigid gép, V-fék, elõl 2,4"-es Conti MK, hátul 2,2es RK, egyik sem sárgumi, mégis csak a szarvaskõ elõtti agyagos-köves lejtõ volt kellemetlen. Sikerült esés nélkül teljesíteni a távot, igazából ez volt a cél és az edzés. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Szintén gratula mindenkinek aki végignyomta!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

.. D.E.F.E.K.T. hátul. Felütöttem...

Pót belsõ?

Am. Grat!

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Nagy szerencsétek volt a délelõtti napsütéssel !
Grat a résztvevõknek !