Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2010. május 31. - 07:10
Nekem meg a "Hajrá Szeged!" dalárda tetszett a sípálya tetején,mégha csak a dögsor elején haladtam!!! : DDDDD
Egyébként nekem Grósz Béla Rövidtávos nevezés "tetszett" amikor beállt mellém a rajtnál és nem elõre...
Írta 2010. május 31. - 06:41
lassabb volt a pálya, mint tavaly, hiába volt kevésbé saras.
mindenesetre jó volt. egyszer eldobtam a bringát egy faágon, jobb térdre érkeztem, gyorsan visszaültem, de kellett 1-2 percet mire újra feleszméltem. nem volt olyan jó. most még kevésbé. nem igazán tudok ráállni.
az utolsó 15 km-en utolért Kapitány Atti és Bucsányi Brúnó. hajtottuk egymást egy darabig, aztán Brúnóval nekilódultunk lefelé. félelmetes tempóban szaggattunk lefelé... többször mértem 45 feletti tempót az izgalmat a rövidtávosok kerülgetése és a saját magunk úton tartása jelentette. nagyjából 3 méterre haladtunk végig egymástól, a célba pedig egy bringahossznyival értem elõbb jó kis verseny volt!
köszi a szurkolást és a képeket.Másodmagammal én is kint voltam a pályán szurkolni Bánkút elõtt.
Én óbégattam (biztatás gyanánt) "babos" kendõvel a fejemen annak a fránya köves kaptatónak a tetején.
Néhányat kattintgattam.
A közép és a hosszú távosok versenytávjának 31.KM- énél
A minõségük gyenge lett,de talán a hangulat így is átjön.
Picasa Webalbumok - Ralph - Szilv
Gratulálok minden indulónak!
Kemények voltatok!
nem adta rendesen tegnap, jobbat vártam.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 31. - 00:30
A féket tavaly is benéztem, az az egy esésem volt szinte egész szezonban, pedig akkor sokat montiztunk. De majd átcserélem a fékeket, akkor többet nem fordul elõ. Jobb kéz elsõ fék, bal hátsó, mint a motoron és ou-in.
A bátorság képletes, inkább csak annyi, h nem adtam fel esés után:) Idén csak a Budán mentem terepen, ott nem volt sár... a többi maraton már jobb lesz, bár a következõig sem fogok terepezni sajnos
Véletlenül nem bianchi zöld mezben indultál?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 31. - 00:05
Aha. És 2 v. 3 mágnes van a kerekeden ?Jó verseny volt!
Az elsõ 20 km-en 40 -es átlagot mentem, aztán jöttek a hegyek így a végén 36-os átlag lett.
Majd szurkolunk neked a tv elõl, mikor gyalázod a kis kezdõket a Tour de France-on.
Valami beállítási hiba lehet a computereden vagy a kerékméret nincs jól beállítva.
Írta 2010. május 31. - 00:02
Cöö, má megint bölcset szóltál. Enté hol indul? Milyen agyat használunk Entével? Hozzászólásomból levezetve a konklúzió? Megvan az eredmény? Köszönöm.
Enté eddig a hosszún indult, te pedig röviden. Szerintem nem mindegy. Amúgy sem agyat kellett sok embernek cserélni tavaly, hanem középrészt... Cö cö
Írta 2010. május 30. - 23:47
Te melyik versenyen indultál? Giro idõfutam?Gratula minden tejesítõnek!
Jó verseny volt!
Az elsõ 20 km-en 40 -es átlagot mentem, aztán jöttek a hegyek így a végén 36-os átlag lett.
Írta 2010. május 30. - 23:24
Írta 2010. május 30. - 23:23
Jó verseny volt!
Írta 2010. május 30. - 23:09
Az a baj, hogy le kell elõtte akkor mosni, s azért a löttyöt nem a kesztyûmmel kellene kitörölgetni, s másik kérdés, hogy hogyan fújom vissza? Nem volt patronom. Foltom, amivel javíthatom, itthon nekem is van, szép nagy és KÉK tip-top cement alapú ragasztóval.
[quote name='gaboca1'][quote name='Dante']
Te voltál az akinél lassítottam mert pumpát kértél és nagyon csodálkoztál mikor mondtam nincs, mert UST-t használok?[/QUOTE]
Valószínûleg Te voltál az egyik. Intõ példa legyen a sztorim. Pumpa KELL, semmi sem 100 % garancia.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. május 30. - 23:07
Te voltál az akinél lassítottam mert pumpát kértél és nagyon csodálkoztál mikor mondtam nincs, mert UST-t használok?
Írta 2010. május 30. - 23:07
Írta 2010. május 30. - 22:59
Csodálkoztam is, hogy nem látlak az eredménylistán. Hát akkor ma nem volt szerencsénk ezekkel a fránya zöld belsõkkel.
Kedvenc idézetem a mai napról, ami láncban 3szor hangzott el a defekt-krach után:
"Szia, bocsi, van pumpád?"
"Dehogy, UST-vel megyek!"
A helyzet ismeretében ugye ebben van némi irónia?
Írta 2010. május 30. - 22:58
Hát igen, hülye voltam, hogy nem vittem magammal semmit. Hibáiból tanul az ember.
Írta 2010. május 30. - 22:52
1. Hocsa felvette az ÉN rajtszámomat, így idén én álltam ki amiatt, ami miatt õ tavaly - az õ rajtszáma az UST kiszakadós, vigyázzatok vele
2. otthon hagytam a bukót (hála a jó égnek kaptam, ezt így utólag is köszönöm)
Jó erõben voltam, s el is kezdtem a versenyt a Sziklakert utáni részen, DE - hatalmas bumm, egy dózerúton, Bélapátfalva környékén, pont a hegytetõn elszállt a hátsó gumim, mivel felkapott egy fémszilánkot, s mindez okozott egy centis vágást. Sajnos fröcsögött a tej, ezt azért nem fogja meg. Nem baj, van pótbelsõ, akkor pumpálunk. Elsõ lépésre nem ment bele levegõ - igen, a pumpa elromlott. Remek. 1 baron megpróbálkoztam legurulni vele, de inkább nem akartam szétverni a felnit. Végre sikerült kölcsönkérnem egy pumpát, s nagy bátran azt mondtam "nyugi, utolérlek, visszaadom" - feltételezvén, hogy aki fél órával mögöttem van, azt csak megfogom a célig) Igen ám, ekkor kezdett el ereszteni a hegesztésnél orrán-száján a dobozból frissen bontott Michelin latex belsõ. Majdnem elsírtam magam. Próbáltam körbefoltozni a hegesztést, de nem sikerült. Maradt a ~6-7 km tolás az ellenõrzõpontig. Ott kaptam belsõt és mûhelypumpát, így újra el tudtam indulni, de akkor meg elkezdett a vágáson kitüremkedni a belsõ - bár ekkor már fejben nem volta versenyben. Egy kis csokipapíros megerõsítéssel elevickéltem Szarvaskõig, ahol brahiból még feltekertem a patakon, a feeling miatt, majd kiálltam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult de lesz ez még így se.
Akitõl a pumpát kaptam, s lehet, ezt olvasod: vártam sokáig a célban, hogy visszaadhassam, de azok az emberek, akikkel együtt mentél, már beszállingóztak, s engem meg presszionáltak, hogy induljunk végre. A pumpát oda adtam a chip-leszedõnek, akit megkértem, hogy minden H-rajtszámosnak lóbálja, s tukmálja. Amennyiben ezt mégsem kaptad meg, s mérges vagy rám (joggal), akkor kérlek keress meg (email - csaba.xc.racerKUKACgmail.com) és kárpótollak egy pumpával (nomeg magamat is). És utólag is köszönet a segítségedért!
Írta 2010. május 30. - 22:50
Írta 2010. május 30. - 22:43
Pót belsõ?
Am. Grat!
Köszi!
Pótbelsõm nem volt.
Mondjuk így visszagondolva, megérte volna... Patronos pumpával szerintem két perc alatt meglett volna a csere, de ez már késõ bánat.
Egyébként egyszer sem váltottam le középtányérra(rövidtáv), amíg nem kaptam defektet. Valahogy így könnyebb volt átjutni a néhol süppedõs, de legtöbbször köves terepen.
Írta 2010. május 30. - 22:26
Írta 2010. május 30. - 22:24
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"