Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Posted 2010. May 31. - 17:35
A kép jobb alsó sarka alatt van egy sárga ikon,
az megnyitja menthetõ módon.
Aztán jobb klikk, ...
Posted 2010. May 31. - 17:18
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. May 31. - 17:16
köszi a képeket!esetleg valahogy le lehetne tölteni a képeket?Nahát, megelõztél a linkemmel.
Két helyszínen készítettem képeket, az aszfaltos felvezetõ végén
és a befutónál.
Grat. a résztvevõknek!
Bár a célterületen a vártnál jobb idõ volt,
a beérkezõk arckifejezésébõl ítélve nem lehetett könnyû (fõleg a hosszún).
Posted 2010. May 31. - 17:14
Én is fel vagyok háborodva ez miatt,rengeteg tubus meg kulacs volt szétdobálva az úton.Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!
A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)
Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!
köszöntem!
Posted 2010. May 31. - 17:14
Két helyszínen készítettem képeket, az aszfaltos felvezetõ végén
és a befutónál.
Grat. a résztvevõknek!
Bár a célterületen a vártnál jobb idõ volt,
a beérkezõk arckifejezésébõl ítélve nem lehetett könnyû (fõleg a hosszún).
Posted 2010. May 31. - 17:08
A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)
Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!
köszöntem!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. May 31. - 16:51
Posted 2010. May 31. - 16:49
Posted 2010. May 31. - 16:45
Posted 2010. May 31. - 16:32
Megköszönném mindenki segítségét aki segített abban, hogy sikeresen lejussak a orvosi sátorba! Sajnos ahogy gondoltam a bal vállam kificamodott. A doki szerint most 6 hét pihi következik. Azt hiszem hogy az idei szezonnak lõttek! És javulást kívánok a másik vállficamos és az újficamos sporttársnak!
Posted 2010. May 31. - 15:39
Valaki kipróbálta a csomagban lévõ Fruit cafét?? Mi megpróbáltuk lefõzni,de valami iszonyat lé lett belõle.Vagy csak valamit rosszul csináltunk?
Posted 2010. May 31. - 15:25
a verseny jó volt, de rá kellett jönnöm, hogy azért a középtáv még kifog rajtam (második verseny, elsõ középtáv), edzés edzés edzés, meg a sok tapasztalat amit ismét sikerült öszeszedni
Posted 2010. May 31. - 15:15
Pedig de! Megettem a gulyást, utána leadtam a szavazatom.labidani, PBG
most is nagy a szátok, de fogadni mernék, hogy nem szavaztatok, amit mondtam!
hú, ez ilyen kissebbségi felzúdulás elsõ momentuma?
Posted 2010. May 31. - 14:17
Vigyázzá' mit mondasz, nem csak Szegedrõl mentek alföldiek. Ha így folytatod összefogunk (Alföld power), és megregulázunk!
Így van!
Elég Csak Blazsó Marcit megemlíteni....Õ volt a legjobb a hétvégén...
Posted 2010. May 31. - 13:47
Nyugi. Lesz majd rengeteg kép linkekkel ebben a topikban. Csak még biztos nem értek haza a fotósok vagy nem volt idejük feltölteni õket.Nem tudtok linkeket feltenni, ahol vannak képek?
Nagyon sok helyen fényképeztek...
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 31. - 13:44
Posted 2010. May 31. - 13:26
jóhogy! (specialized sisak, pont amilyet kinéztünk pár hete)Én szavaztam. K216
Tényleg.
Nyert?
köszönöm!
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 31. - 13:22
Alföldieket nem szidni, a kitartás velünk van!Tudjátok milyen szörnyû itt tekerni nap mint nap?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. May 31. - 13:16
Posted 2010. May 31. - 13:13
most is nagy a szátok, de fogadni mernék, hogy nem szavaztatok, amit mondtam!
hú, ez ilyen kissebbségi felzúdulás elsõ momentuma?Vigyázzá' mit mondasz, nem csak Szegedrõl mentek alföldiek. Ha így folytatod összefogunk (Alföld power), és megregulázunk!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu