Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Persze, lementhetõek.
A kép jobb alsó sarka alatt van egy sárga ikon,
az megnyitja menthetõ módon.
Aztán jobb klikk, ...
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Engem is felettébb bosszant a dolog,sajna a középen is sok ilyen szemét volt én egyszerûen betûröm a rövid gatya szárába combnál a célba pedig kidobom és csókolom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Nahát, megelõztél a linkemmel. :)

Két helyszínen készítettem képeket, az aszfaltos felvezetõ végén
és a befutónál.

Grat. a résztvevõknek!
Bár a célterületen a vártnál jobb idõ volt,
a beérkezõk arckifejezésébõl ítélve nem lehetett könnyû (fõleg a hosszún).

köszi a képeket!esetleg valahogy le lehetne tölteni a képeket?

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!

A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)

Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!

köszöntem! ;)

Én is fel vagyok háborodva ez miatt,rengeteg tubus meg kulacs volt szétdobálva az úton.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Nahát, megelõztél a linkemmel. :)

Két helyszínen készítettem képeket, az aszfaltos felvezetõ végén
és a befutónál.

Grat. a résztvevõknek!
Bár a célterületen a vártnál jobb idõ volt,
a beérkezõk arckifejezésébõl ítélve nem lehetett könnyû (fõleg a hosszún).
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Azt lehet, hogy ba**hatod, nekem sem adta vissza az illetõ akit kisegítettem anno:( pedig megmondtam melyik sátorban tudja leadni verseny után!

A másik! Voltam most kint bringázni egy rövidet, közben érintettem a hosszútáv egyik szakaszát! Hát akinek nem inge ne vegye magára, de szakadna le a keze azoknak, akik a zselés tubusaikat meg az energiaszeletes zsacsijaikat szétdobálják az erdõben! Ki***szott nagy dolog és gondolom rohadt nagy plusz súly is visszarakni a mez zsebébe az üres csomagolást! Amiket tudtam összeszedtem, majd szépen kiosztom következõ versenyen a rajtnál a hosszú távosoknak! Nincsenek ábrándjaim valószínû a rövid is meg a közép távon is találni ilyeneket szép számmal, mint minden évben, megköszönnénk ha nem szemetelni járnátok ide versenyezni, ahol mi esetleg kikapcsolódunk a természetben! (a szervezõk biztosítsanak szemét szedõ team-et? nem hiszem hogy nekik kéne, de igen talán mégis nekik kéne a hülyék szemetét összeszedni...bár a feladatot nehezít,i hogy sokan tök jól dobnak a nyomvonaltól 10-20m-re is zselés tubust)

Mondom akinek nem inge meg ne sértõdjön miatta, biztos vagyok benne hogy a többség nem teszi az említett dolgokat, de elhihetitek a bükkben szebb bringázni, ha nem a szemét viszi el a tekinteted a természet szépségeitõl!

köszöntem! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Verseny közben kölcsönadtam egy láncbontót, de a sártól nem is láttam a rajtszámot, hogy kinek... Ha esetleg magára ismer az illetõ, légyszíves jelezzen! (Éppen most érzem nagy hiányát, menet közben szerencsére nem kellett.)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
gratulálok minden résztvevõnek aki elindult!jó kis verseny volt,nekem nagyon tetszett.egyszer estem,utána 5 percig legalább kerestem a km órám jeladóját mert leszakadt,ha ott nem vesztek annyi idõt kategóriában még elõrébb végzek.rövid távon abszolút 99,u19-ben 9.nem is rossz,ahhoz képest h 1 hónapja nem bicajozok gyakorlatilag:D

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Képek itt:Unas - X-IONT t

totya3000

totya3000

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Megköszönném mindenki segítségét aki segített abban, hogy sikeresen lejussak a orvosi sátorba! Sajnos ahogy gondoltam a bal vállam kificamodott. A doki szerint most 6 hét pihi következik. Azt hiszem hogy az idei szezonnak lõttek! És javulást kívánok a másik vállficamos és az újficamos sporttársnak!
:(

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Egy kicsit off

Valaki kipróbálta a csomagban lévõ Fruit cafét?? Mi megpróbáltuk lefõzni,de valami iszonyat lé lett belõle.Vagy csak valamit rosszul csináltunk?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
labidani: nézem milyen ismerõs ez az avatar rólad :D:D

a verseny jó volt, de rá kellett jönnöm, hogy azért a középtáv még kifog rajtam (második verseny, elsõ középtáv), edzés edzés edzés, meg a sok tapasztalat amit ismét sikerült öszeszedni

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

labidani, PBG
most is nagy a szátok, de fogadni mernék, hogy nem szavaztatok, amit mondtam! :P

hú, ez ilyen kissebbségi felzúdulás elsõ momentuma? :D

Pedig de! Megettem a gulyást, utána leadtam a szavazatom.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Vigyázzá' mit mondasz, nem csak Szegedrõl mentek alföldiek. ;) Ha így folytatod összefogunk (Alföld power), és megregulázunk! :)

Így van!
Elég Csak Blazsó Marcit megemlíteni....Õ volt a legjobb a hétvégén...
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudtok linkeket feltenni, ahol vannak képek?
Nagyon sok helyen fényképeztek...

Nyugi. Lesz majd rengeteg kép linkekkel ebben a topikban. Csak még biztos nem értek haza a fotósok vagy nem volt idejük feltölteni õket.

A sebesség mindent megold.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
nincs kép valahol fent a k216-ról? Megnéznénk, ha már Õ nyert!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off

Én szavaztam. K216
Tényleg.
Nyert?

jóhogy! :P (specialized sisak, pont amilyet kinéztünk pár hete)
köszönöm! :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ha Dani a kissebbség, inkább nem vagyok kíváncsi a nagyobbra.....:D

Alföldieket nem szidni, a kitartás velünk van!Tudjátok milyen szörnyû itt tekerni nap mint nap?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én szavaztam. K216
Tényleg.
Nyert?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
labidani, PBG
most is nagy a szátok, de fogadni mernék, hogy nem szavaztatok, amit mondtam! :P

Vigyázzá' mit mondasz, nem csak Szegedrõl mentek alföldiek. ;) Ha így folytatod összefogunk (Alföld power), és megregulázunk! :)

hú, ez ilyen kissebbségi felzúdulás elsõ momentuma? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu