Korlátozva van, de átméretezve (amit õ feltöltés közben automatikusan is meg tud csinálni) bõven elég az 1 GB.
Jani ti tegyetek egy edzõt a csaj-versenyzõtök mögé, meg egy profi technikát, nagyon durva lesz.
Korlátozva van, de átméretezve (amit õ feltöltés közben automatikusan is meg tud csinálni) bõven elég az 1 GB.
Mert ha jól tudom ott korlátozva van a feltöltés 1 GB
Itt nincs korlátozás! Legalább is amikor legutobb néztem korlátozva volt!
A sebesség mindent megold.
Mert ha jól tudom ott korlátozva van a feltöltés 1 GBMiért nem használsz valamilyen rendes képmegosztó szolgáltatást, pl picasa-t?
Jó volt! Erõsen edzéshiányos állapotban mentem, de élveztem, egészen addig, amíg a görcs annyira beuralta a lábamat, hogy nem tudtam üzemi (150+) pulzuson tovább közlekedni, ezért sajnos nagyon sokan beelõztek a végén. (ez úgy kb féltávtól volt aktív állapot)
Ja és itt szeretném megjegyezni, hogy MJani feltartott a sziklás részen engem lefelé.
2012 Szilvásvárad - szilvasvaradmaraton.armstrong.fotoalbum.hu
A mai nap töltöm fel a képek egy részét!
A hét vége felé lesznek képek a képeim fölrakva kb 2000db ot csináltam persze nagy felbontásba amit még át kell raknom kisebbre hogy fel tudjam tölteni emberi idõben
A veszprémi csapat van rá ilyen jó hatással.ha jól tévedek, B.M. megint pályacsúccsal nyert? nem véletlen, csütörtökön bringát cseréltünk pár km erejéig, meg lett szentelve az Epic
Mértek, lásd eredménylista,.. csak nem az alapján van a sorrend..
Igazán mérhetnének nettó idõt, mert így a pár perces vonatozással elvész a chipes rendszer adta pontosság. Amúgy valóban jó és élvezetes volt, semmi esõvel, jó gyors pályával, csak lábak kellettek volna.