Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
A lényeg tényleg az, hogy nem tapadós a sár, fõleg ha nagyon nagyon sok esõ esik... :D 2 évvel ezelõtt itt indultam elõször, majd elsírtam magam amikor odaértünk és fos idõ volt. De nem vészes, fura folyós sár volt, nem a nálunk (maros) megszokott massza... :D

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Még véletlenül se szeretném bántani a hölgyeket , de középtávon simán 4 óra felett mennek a legjobbak is ( vagyis a legjobb fiú és lány közt közel 50 perc van) . Tudom én hogy a legjobbakat illik megtisztelni és nincsenek is sokan , szóval õk még elférnek az elején , csak azt nem értem hogy a sok Izom Tibi minek áll elõre.
Na majd most én is megmutatom , én is beállok elõre a kordon mögé:)

Amúgy lesz sár de nem tapadós.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én nem értem, hogy itthon miért nem többkarámos rendszer, és nettó chipes idõmérés van...nem olyan bonyolult.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

a Dunán is együtt rajtol mindenki, nem szokott gond lenni!

Az Mátra ahol simán megy :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Ettõl a mondattól: :wallbange

Bocsi, de te az elsõ sorból rajtolsz?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Sziasztok
Rövidtávon tudja valaki hogy mennyire sáros a pálya? Sárgumit érdemes felrakni?

"Egy ismerõsöm,név szerint Galván Tivadar autógyári munkás mutatott be neki.Akkor még nem tudtam,hogy békaemberekkel fogok találkozni. "
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

:lol1: :lol1: :lol1:

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Tarnai Csaba fõszervezõ:

"Az összes nevezõ száma eddig 1383 fõ, egy héttel a verseny elõtt ekkora érdeklõdésre még nem volt példa, pedig 7. alkalommal szervezzük a versenyt. A férfiaknak kiírt 117 km-es hosszútáv szintkülönbsége 3250 m, a szintidõ 8 óra, a 70 km-es középtáv szintkülönbsége 1760 m, ezt 6 órán belül kell teljesíteni, míg a 39 km-es rövidtáv szintkülönbsége 750 m, 4 órás szintidõvel. Szombaton este lesz tészta-party, filmvetítés és koncertek, vasárnap pedig minden bringás egyszerre rajtol reggel tíz órakor a lovas stadionból."

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Sziasztok

Most éppen szárad! - be kell készíteni és mindenki döntse el a helyszínen!!!
... szerintem ...
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts

RobesPierre: apu azt mondta, hogy ha sár lesz, akkor nem indul, idén még alig tekert. öcsém is valószínûleg hasonló tészta. rövid mindkettõ. pontosabbat péntek este mondok, hogy mit döntenek - de ha addig esik, akkor reménykedj.;)
:D

Okés, péntek estig jelezd létszi pü-ben! De átvenni csak a helyszínen, start elõtt tudom.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Milyen a pály......?

: DDDDDD

Jani!Ne parázz,legalább gyertek a rajtot megnézni!:)

Szaby01

Szaby01

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
http://bikemag.hu/ve...ukk#comment-686

Nézzétek meg a fényképet, ahogy a középtávos Emese és a hosszútávos Házi egymás mellõl indul. A rendezõk nem veszik észre, hogy ennél az egybe rajtolásnál szarabb dolog nincsen?! Az már más kérdés, hogy az Emese a legjobb középtávos nõ, de teremtsük már meg az egyforma esélyeket és legyünk igazságosak kedves rendezõk!!!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Én inkább azt kérdezem, hogy milyen a sár állapota? :)
A térképet sasolva elég nagy a dózer/széles erdészeti aránya a hosszútávon. Az érdekelne, hogy ahol nem aszfalt/murva van, ott mennyire agyagos a talaj, lesz-e olyan hely, ahol az agyag miatt beállhat a kerekem?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
itt Sopronban két nap alatt kb 50mm esõ esett! remélem szilváson még annyi nem ...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Milyen a pály......?

: DDDDDD
Team Heavy Pedál Szeged

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hát ha nem szükséges otthon hagynám a sárgumit ;)
ergo - szép idõ lesz -(remélem)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez a szép idõ beijesztett?:D

RobesPierre: apu azt mondta, hogy ha sár lesz, akkor nem indul, idén még alig tekert. öcsém is valószínûleg hasonló tészta. rövid mindkettõ. pontosabbat péntek este mondok, hogy mit döntenek - de ha addig esik, akkor reménykedj.;)

amúgy szilvás rövid nem annyira gáz sárosan, szerencsére ilyen folyós sár van...emlékszem, amikor talán 2 éve kormányon lógó lánccal (igen, elszakadt, az utolsó lejtõ elõtt, de ott csak gurulni kell, ott már nincs kiszállás), szétszakadt gumis (felütéses defekt lefele az utolsó lejtõn, azonnal betépte a fék meg a hajtókar- 15 percig szenvedtem verseny után, mire ki tudtam szedni) bringával a vállamon futva értem be, mire Ádám:

"íme, a legújabb extrémsport - I.Dávid Budaörsrõl, egy tapsot megérdemel"

:D

fjocy

fjocy

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
sziasztok!

Eladó közép táv nevezés szilvásra 3000 pénzért.
Ha valakit érdekel írjon vagy csörgessen és megbeszéljük.
üdv:joci
30/55-83-601