Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
DaveRider: Szóval nem volt még sárgumid.
Egy Szlváson voltam; én csak a magabiztos embereknek mondom hogy nem érheti õket meglepetés meg hogy fölös meg stb hogy azért annyira ne kiabálják el. Nem életkérdés itt persze; ez nem Duna; de nem bizots hogy itt szinte bármelyik 'száraz' gumival jobban jártok; sõt. (Persze gumija válogatja, de sokan becopták azzal is.)

mrteo: A bringaszállító és nem szállító vnatok sajna 90%ban ugyanazok; le tudsz - másnem a peronon.
Szokás szerint nem készül amáv ilynre, holott évek óta bükk-szilvásnál találkoznak sok biciklissel.

Sárvédõbõl fel leszek szerelkezve :D (Hátsó, váz, és ha friss víz is van akkor elsõ is :D )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Egerbõl megy Szilvásra vonat,azon mindíg lehet vinni bringát.

köszi

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts

Van valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy 4 bringát le tudunk vinni vonaton?
Az elvira szerint Egerig van bringaszállítás, onnét nincs...

Egerbõl megy Szilvásra vonat,azon mindíg lehet vinni bringát.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Van valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy 4 bringát le tudunk vinni vonaton?
Az elvira szerint Egerig van bringaszállítás, onnét nincs...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Nem a sárgumi lesz a lényeg ilyen idõben szilváson, hanem egy jó sárvédõ.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts
Egerben 4 nap alatt 2 felhõszakadás volt,tegnap az Eger patak 20cm helyett kb 2 méteres volt,az meg a Bükkbõl ered és Felsõtárkány felé vonult a vihar.Úgyhogy sár az szinte garantált,de a dózerutak sziklásak,kavicsosak,az nem annyira gáz.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Pite: és te eddig hány szilváson voltál, hogy ilyen magabiztosan állítod, hogy kell a sárgumi?;)

duna teljesen más, ott agyagos-ragadós sár van, ott tényleg mazochizmus sárgumi nélkül menni így utólag visszagondolva - bár eddig minden maratonomat, legyen az sáros vagy száraz, 2.1 explorer proval nyomtam végig. szilvás meg folyós sár és sziklás. teljesen más tájegység, teljesen más talaj...

tõlünk tavaly talán 2 ember volt, aki sárgumival ment, a többiek a jól bevált 2.0-2.1es külsõikkel (NN,RR, ezek kombója, explorer pro, pana cinder pro illetve fire xc pro) - nem sokan hiányolták a sárgumit...

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
a dynomite elöl jól mûködik??
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Elöl NN hátul RR gumi és nem érhet meglepetés:)

Én a helyedben fordítva raknám.
Ausztria, Kenguruk földje!

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Én ma vettem két michelin country A/T-t (1.9 kõnehéz...) :D.... Elõször indulok rövidtávon. Egyetlen célom: öcsémre ráverni vagy 20 percet!!! :D Sztem tényleg nem kell agyonagyalni ezt a gumitémát! A legelsõn egy conti traction pro-val mentem (2.1, 600gr, traktorminta), másodikon, tavaly svalbé "még mindig él!" Jimmy (2.1, kb 600gr, puncture protection, maxxis dynomite-hez hasonló közepes-gyors minta) volt fenn, mindkettõ jól viselte. Aki sárgumin agyal, az nézze meg a bringaTV-n a végén a riportokat.... :D 1.5 vesekõ ellen tök jó... A sár sztem a pálya 80%-án folyik. Ez nem vicc... komoly... :D Kell egy kényelmes (min1.8 szvsz) közepes mintával rendelkezõ gumma, meg kitartás. A másik viszont, baromira értelmetlen kérdezgetni, hogy kell-e sárgumi avagy sem, mert sztem 4 ember, 4féle kerózási stílus, 4féle kedvenc gumi, 4 féle nyomás, 4 féle tangaméret.... szal :D vicces... :D

Azért megkérdem én is: ESIK?? :D
Remélem igen! :D Most megyek elõször fullyval, most lesz az elsõ teszt élesben..... :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2006ban -hadd tippeljek- nem indultál sok maratonon? :)

Trekem Dunán: ...

De az egy másik maraton, ez a Szilvás. (csak azért mondom, nehogy elijeszd az embereket :) ). NN-SS gumikkal fogok indulni.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szerintem nincs olyan buta rendezõ, aki ne engedné be a résztvevõket, mert akkor nem lennének résztvevõk, ugye :P

és akkor mi van ?

nevezési díjak ki vannak csengetve, hijányzik az valakinek hogy a sok bohócruhás marha feltúrja az erdõt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szerintem nincs olyan buta rendezõ, aki ne engedné be a résztvevõket, mert akkor nem lennének résztvevõk, ugye :P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Lesz valami útlezárás?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Segítség! Vasárnap Lillafüred felöl érkeznék, a Bükkön át. Eljutok én egyáltalán Szilvásra? A miskolci út felöl érnék be. Nem lesz útlezárás? Ahogy saccolom 1/2 9 felé érnék oda.

Csörögj a szervezõkre, segítenek ha tudnaklezárásról, de 99% hogy még simán jöhetsz.

Ja és ne feledd hogy 5-600 bringás után az a sár már nem olyan lesz :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Elöl NN hátul RR gumi és nem érhet meglepetés:)

2006ban -hadd tippeljek- nem indultál sok maratonon? :)

Trekem Dunán:
Feltöltött kép

5 óra alatt be kellett volna érnem... 9 óra 10 perc, és még voltak mögöttünk... Na _ez_ után vettem tárcsát és sárgumit :D

http://img2.tar.hu/m...e2/23383066.jpg
http://img2.tar.hu/m...e2/23428148.jpg
http://img2.tar.hu/m...e2/23428073.jpg
http://img2.tar.hu/m...e2/23428182.jpg
http://img2.tar.hu/m...e2/23427947.jpg

Ezek elején készültek, mikor tiszták és vidámak voltunk. Aztán késöbb aközelemben sem mertek jönni, nemhogy fényképezni... fékem végére nem volt, sártól olyan nehéz lett a gép hogy nem tudtam felvenni (nem hittem volna, meg nem is hittem el másoknak addig) ill 1 percig forgott a kerék 3ig takarítottam. Aztán húztam magam után a biciklit... AZ tapadt; folyós azért kíméletesebb persze-amíg nem nagyon van benen fû-fa-levél-bot amitõl mégis össze tud állni. De majdnem sírva fakadtam mikor 1,5-1,8as öt percenként 1 bügyök gumikkal eltekertek mellettem - akkor még nem tudtam mi az, meg a tárcsát se tartottam fontosnak mondván elég erõs a véfékem :).

o-gergo

o-gergo

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hello

Eladó nevezést vennék rövid távra!
Tel.:06-70/55-77-596
Mail:o-gergo@freemail.hu

GERGÕ

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Segítség! Vasárnap Lillafüred felöl érkeznék, a Bükkön át. Eljutok én egyáltalán Szilvásra? A miskolci út felöl érnék be. Nem lesz útlezárás? Ahogy saccolom 1/2 9 felé érnék oda.
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

nekem hátul az lesz ;)

Ha már maxxis, én ma voltam a kamaraerdõben, sáros dzsuvás talaj stb, és 2.1 es ignitorral egész jól ment. Tudtam menni a saját tempóm, úgyhogy nekem sztem meg fog felelni. Egyébként ha ilyen jó kis szeles lesz az idõ, az is szárít picit....talán.
" A Cube el van vetve! "

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Jani!Ne parázz,legalább gyertek a rajtot megnézni!:)

ott leszünk !
Indulunk!
Team Heavy Pedál Szeged