Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
de Õk/Ti nem tavaly kezdtétek:D

mod: jó kis kifogás, mi?;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a Blazsó Marci meg 2.00" Specialized Fast Trak-okkal ment ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ahhoz képest, mivel ment hátul Buruczki, a Ralph egy sárgumi.

viszont nem is problémázott rajta hetekig hogy milyen gumit rakjon fel...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Ahhoz képest, mivel ment hátul Buruczki, a Ralph egy sárgumi.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
... meg nem állatkodni a rálffal a sárban:D (tapasztalat)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ott mán' csak gurulni kell! :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
akkor boccs:D

nem enni mentem, csakhát a végefelé már nem volt póverréjdem:whacky:

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

csak az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg csak 2 frissítõpont volt a rövidtávon, a beígért 3 helyett?

3 frissítõ volt a röviden. Volt egy 13.8-nál, utána 17 körül és volt még egy, de azt nemtudom, hogy hol volt. Azt hiszem egy rét után kellett balra kanyarodni és ott.
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Eredménylistáról tud valaki valamit? Mikor lesz hivatalos lista?

http://www.topmarato...tmtm_1_2008.pdf

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
3 azért kicsit extrém lenne, nem? :D Enni mész vagy versenyezni?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
csak az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg csak 2 frissítõpont volt a rövidtávon, a beígért 3 helyett?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Amennyien írják hogy nem is akatak enni egyre gyanusabb nekem azaz 1200 ember már bekajált köbö 4ig (legyen 4 tizenx)... :chin:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Ezen sztem már a hivatalosat találod:

http://www.topmaraton.hu/
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

MeridaMan

MeridaMan

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Hát elég vegyesek a vélemények, én röviden mentem, közepen szoktam, de a 70 km.ert nem mertem bevállalni. Sz.tem jó volt a pálya, néhány technikás résszel lefelé, az egyik helyen mindenki tolta lefelé, amit nem értettem, simán le lehetet gurulni :) Igaz a féket csak óvatosan mertem használni, állatira csúszot. Persze spd-t használok évek óta. Nem is mernék sima pedállal menni,biztonságosabb a pattent kötés.
Egyébbként a verseny elején az aszfalton jött mellettem egy leányzó egy ösztelós dh géppel. Brutális volt az kiscsaj azzal a nagy géppel.Ciki, nem tudtam lehagyni. Ok nem is nagyon akartam:) Azt hiszem szerelmes lettem :) /Csak az asszony megne tudja... / Egyébbként az miért van, hogy a tisztelt sporttársak egymás mellett tolják fel-és lefele egyaránt a szamarakat? Az csak keveseknek jut eszébe, hogy akad aki bevállalja. Van egy pár képem, majd este teszek fel. Egy sarasabb részen páran mentek egymás mellett lefele nyugiba, lendületbõl jöttem, szóltam, semmi reakció, 40-el bele a sárba és tovább közöttük, hallottam, ahogy megköszönték... Mégis mire számitottak? Összességében jó volt, a pálya tetszett, eltévedni nehéz volt, legalábbis a röviden. Kaja? Inkább kihagytam, egyszer megjártam, azóta inkább sajáttal étkezem.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Ez a lábkiakasztásos dolog, akkor jó, ha biztonságosabban akarsz fordulni, jó nagy sebességgel. Egyrészt változik kicsit a súlypontod helyzete, másrészt ha besokalsz, még tudsz korigálni. Ha baromi gyorsan mész, már ez sem fog segíteni. A krosszozók szokták még azt csinálni, hogy láb kinyújt a kanyarban, motor jó mélyen bedönt, viszont a testet próbálják függõlegesen tartani. DH-zás közben én is próbáltam, nem rossz technika.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
http://bringatv.hu/index.php#videok

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Maratonon tényleg nincs nagy szükség arra hogy kiakassza az ember a lábát, mert nem olyan típusúak a lefelék, viszont ha szûk kanyar van, fõleg ha poros, szükség lehet rá, gyorsabban lehet kanyarodni. Csúszós sárban sem rossz ha oldalra kilógatja az ember, szintén gyorsabb megoldás. Nem hiába alkalmazzák 4Xban, DHban is. De ezeken a helyzeteken kívül tényleg szükségtelen...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
figurák, aki úgy érzi, hiányzik egy vitalade 1l-es kulacsa, legközelebbi bükki látogatásán átveheti
/kálmán-hegyi lefelén találtuk tegnap/

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Üdv az nem Gábor hanem Róbert:D Te vagy az akivel a nagymezõi frissítõ után mentem együtt ha jól tévedek. Te asszem dolomit martonos mezben voltál.

Uhh, ez elég ciki. Igen én voltam az de az eszem sokkal rövidebb mint a rövid táv... A legszebb az egészben hogy megnéztem az eredménylistát és találtam Gábort és ezzel sikerült is igazolnom magam ;) Ezer bocs és mea culpa
A keró legyen veletek!