Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

heavyweight

heavyweight

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szilvás rövidtáv a trackabeen: http://www.trackabee.com/trip/621
Akinek gondjai vannak a különbözõ GPS-ek fájltípusaival, annak ajánlom az ingyenesen letölthetõ TCX Converter nevû programot, gyakorlatilag mindent konvertál mindenre.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

:-) oda tolhatom az ütött-kopott 7éves Konámat majd Rob bácsi?

megtisztelésnek veszem, ha rámbízod!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:-) oda tolhatom az ütött-kopott 7éves Konámat majd Rob bácsi?

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
aki engem vagy a vargányát keresné: kék shimano kamion, kék shimano ing, nyakig olajosan :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Mi vasárnap bejártuk a középtávot, a tavalyi versenyen a Garmin 205-ösöm által készített track alapján. Persze néha azért elkavartunk, nem mindig néztem a készüléket, fõleg lejtõn.Lett 77km-ünk, de mindig visszamentünk oda, ahol elrontottuk így nem maradt ki semmi a pályából. Nagyon kellemes volt az idõjárás,fent egyáltalán nem volt hõség, egy ilyennel szívesen kiegyeznék a versenyre is...Minimális sár volt, de azokat valahogy nem igazán lehetett kikerülni, így elég sáros lett a bicikli...:) A Bánkútról Ómassára levezetõ, megromlott állapotú, valamikori aszfaltútért most sem tudtam igazán rajongani, de összességében rendben volt minden.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha nem a szokásos sima gps-eknek ehetetlen formátumban kapjuk meg...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok? Nem tudjátok, hogy honnan tudnám letölteni a hosszútáv track-jét Garminra? A középtávét a trackabee-n megtaláltam.

Zerge segít
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok? Nem tudjátok, hogy honnan tudnám letölteni a hosszútáv track-jét Garminra? A középtávét a trackabee-n megtaláltam.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

nem adja vissza pl az ördögoldal meredekségét:)
5re meg csak odaérek szarvaskõre ha igaz hogy ott ellenõriznek

Ellenõrzés nincsen, egyszerûen lezárják a híd alatti átjárót és mehetsz aszfalton
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Sziasztok, én is keresek középtáv ffi nevezést, "diszkont" áron, privátban jöhet...

Thx!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
nem adja vissza pl az ördögoldal meredekségét:)
5re meg csak odaérek szarvaskõre ha igaz hogy ott ellenõriznek

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Mi a baj az oldalon lévõkkel? Magyar maraton viszonylatban tök jók, nyomtathatod és ragaszthatod egybõl a stucnira...

Nem kell azt nyomtatni ... meg kell jegyezni és nyélen nyomni vagy csak tenni a kereket :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi a baj az oldalon lévõkkel? Magyar maraton viszonylatban tök jók, nyomtathatod és ragaszthatod egybõl a stucnira...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

valaki tudna feltenni egy hosszútávos szintrajzot(x tengelyen a km-el)?
amik a hivatalos oldalon vannak még viccnek is rosszak

szokott olyan lenni ha nem érek el valameddig idõben nem folytathatom tovább? ha igen kb hol?

Jó a szintrajz az oldalon.
Ha jól emlékszem 17óra Szarvaskõ.

A sebesség mindent megold.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
valaki tudna feltenni egy hosszútávos szintrajzot(x tengelyen a km-el)?
amik a hivatalos oldalon vannak még viccnek is rosszak

szokott olyan lenni ha nem érek el valameddig idõben nem folytathatom tovább? ha igen kb hol?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csak elveri a port. :D

Így elnézve a nevezõk számát lehet ráférne a pályára egy egyhetes esõ, máris kevesebben lennénk. :)

A sebesség mindent megold.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Rövid távú nevezést keresnék, ha valaki tud, akkor PÜ, vagy epycke@gmail.com

Köszönet elõre is érte! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Csak elveri a port. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Igen toltuk 50m-t :) Ahol Dante egy helyben pörgött a Gilitka elötti emelkedõn

Amúgy tényleg sár volt Szarvaskõtõl és elõtte :) Olyanokat faroltam benne lefelé ... :) Tiszta életveszély volt

Még egy 3-4mm esõ hiányzik és pont jó kis marasztalós massza válik az egészbõl :)

A legjobb a Patakban bringázás volt Szarvaskõnél ...

A radarképet elnézve mindjárt megérkezik az a 3-4mm esõ a pályára. :D

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok!

Ha még van középtávú kedvezményes nevezésetek azt is szívesen várom, mert most szólt egyik barátom , hogy neki az kellene. Szóval aki tud : balint56@citromail.hu . Elõre is köszönöm nektek.