Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nem bántjuk az alföldi bajtársakat:D!

Csak gyõzd rakni a kereket öcskös!
Team Heavy Pedál Szeged

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bassline: Hetente járunk szinte a Bükkbe tekertni, szerintem mindegy milyen gumival jössz, csak legyen rajta valami minta. Én Fast Track-ot használok, apró mintás, de eddig még sehol sem volt vele bajom. Szerintem, a gumin nem sok múlik... Salakos szinte végig, a közép és a hosszú távokon lesz esetleg sár, de ott is el lehet boldogulni bármilyen gumival. Ha nagy sár van akkor meg sárgumi, vagy tök mindegy mit teszel fel, mert beragadsz.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Remélem a szervezéssel nem lesz annyi gond mint tavaly...még mindig bennem van a tüske sokmindenért, fõleg amiatt, hogy összességében a pénzemért nem azt a szolgáltatást kaptam, amit elvártam volna....és én még szerencsés lehetek, mert a hosszúsok még nagyobbat szívtak...
" A Cube el van vetve! "

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Sziasztok!

A maraton idejére tudnék Szilvásváradon 4-5 fõnek kiadó 2 szobás apartmant a rajt-cél területrõl 500 méterre! Ár: 4000 Ft/fõ/éj (Ha min. 2 éjszakára jöttök, csak 3500 Ft/fõ/éj!)
Ha komolyan érdekel, hívjatok: 30-3198940
Jó felkészülést a versenyre!
No Pain, No Gain.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem bántjuk az alföldi bajtársakat:D!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Üdv Zip!
Mi is köszönjük a társaságod!
Szabi is kiheverte már a túrát:)
Találkozunk a rajtnál!

Sonaj!
Készülj!Sanyi ugyan nem jön,de velem majd versenyezhetsz egy jót!
Idén messze vagyok a tavalyi formától,de próbállak majd megszorongatni!:)
csáó!

Csakhogy nem megyek,mert lagziban leszek...legközelebb csak a komló maratonon ill. A dunán..
A nevezésemmel egy országútis profi fog indulni...Hemmert Janó...nagyon kíváncsi leszek mit produkál...szerintem az aszfalton ott lesz a gizda Cube-osokkal...de a terep nem neki való.....
Azt gyertek a tiszára...aug. 16-án lesz ,ha minden rendben megy...és nem fog esni....
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Azért lassan a testtel! A debreceniek nevében kikérjük magunknak, mi szeretjük az Ördögoldalt! :love1:

nyilván........... én is alföldi vagyok....én majáliskor meg is kóstoltam.....egyszer le kellett szállni....nagyon leveles meg ágas....
Team Heavy Pedál Szeged

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Profi :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Hi All !

Ha valaki ismeri a rövid távot, leírná hogy nagyjából milyen a talaj gumiválasztás szempontjából? Az elején ha jól tudom aszfalt felfele, ez gondolom a szintrajzon nagyjából az elsõ emelkedõ teljesen. A vége murvás/földes lefelé (?) - Ez a teljes hosszú lefelé táv? Milyen a terep a fenti hullámos területen ?

Köszi elõre is az infókat!
Rendeljük meg az esõmentes idõd! :)

BassLine

Az elején igen aszfalt van itt jól ellehet lógni :) utána van egy kicsit meredekebb felfele,ahol nekem elõzõ évben elkapart a hátsó kerekem ,de ott is fellehet szépen menni (ügyesen kell kerülgetni). Utána hullámzó végig ,de sok felfele nincs benne A végén ha jó emlékszek van egy nagyon jó kis csapatos lefele(széles út), csak ott vigyázni kell a felütés veszély miatt. Gumi ügybe a ballonos gumi ,ha nincs sár akkor jó ( mounteinKing, Race King 2.1 es ) sárban még nem volt részem,de ne is legyen :) ( nagykovácsis sárban a ballonos gumi nem jó).

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Kb. a teljes táv dózer meg aszfalt a vége egy elég széles dózer. Ha verseny elõtt is szeretnél tapasztalatot gyûjteni akkor most szombaton csatlakozz hozzánk bátran.:)

Hi All !

Még nem voltam eddig Szilváson, így csak a neten fentlévõ infok alapján + haverok beszámolói alapján ismerem a pálya szerkezetét nagyjából. Ahogy hallom néhányan végigtekertek rajta nem rég, meg vannak itt rutinrókák is :)
Ha valaki ismeri a rövid távot, leírná hogy nagyjából milyen a talaj gumiválasztás szempontjából? Az elején ha jól tudom aszfalt felfele, ez gondolom a szintrajzon nagyjából az elsõ emelkedõ teljesen. A vége murvás/földes lefelé (?) - Ez a teljes hosszú lefelé táv? Milyen a terep a fenti hullámos területen ?

BassLine

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Hi All !

Még nem voltam eddig Szilváson, így csak a neten fentlévõ infok alapján + haverok beszámolói alapján ismerem a pálya szerkezetét nagyjából. Ahogy hallom néhányan végigtekertek rajta nem rég, meg vannak itt rutinrókák is :)

BassLine

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Az alföldi rájderek miatt hívjuk a vegyépszert és leaszfaltoztatjuk az ördögoldalt....

Azért lassan a testtel! A debreceniek nevében kikérjük magunknak, mi szeretjük az Ördögoldalt! :love1:

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Hali!

Szombaton végigtekertem két békéscsabai bringás társaságában a közép távot. Innen is köszönet Csabának és Szabinak a GPS-es "idegenvezetésért".
Most tekertem végig elõször a 70et és nagyon tetszett. Mondjuk a tempó meg sem közelítette a versenytempót de pont jó volt felkészülésnek.

Pálya:
Még úgy is hogy több hete nem esett arrafelé voltak kisebb tócsák az erdõben. Természetesen olyanok amiket nem lehet kikerülni mert az egész utat beteríti. Nem vészesek egyáltalán, szóval ezért ne tegyetek fel sárgumit :D
Ami gázosabb az az Ördögoldal. Azt ugye tudjuk, hogy szép sziklás és kavicsos, de mivel nem volt elég esõ ezért még az avar el is takarja a köveket. Na itt le kellett szálnom 3szor is mert elkapart a gumi... Ha valaki egy lombfújó kézikészülékkel meglátogatná a pálya ezen részet, nagyon megköszönném ;) Amúgy a többi rész nagyon élvezetes. Bár ezt gondolom nem kell mondanom.

Jó lesz és már nagyon várom a versenyt!

Üdv Zip!
Mi is köszönjük a társaságod!
Szabi is kiheverte már a túrát:)
Találkozunk a rajtnál!

Sonaj!
Készülj!Sanyi ugyan nem jön,de velem majd versenyezhetsz egy jót!
Idén messze vagyok a tavalyi formától,de próbállak majd megszorongatni!:)
csáó!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

én láttalak is titeket, az aszfalton mentetek el, útban az olaszkapuhoz....

Megesik az ilyesmi elvégre ott megy az útvonal ;)

Az alföldi rájderek miatt hívjuk a vegyépszert és leaszfaltoztatjuk az ördögoldalt....

Azért ne legyünk ennyire drasztikusak. Elég ha tolólappal elegyengetik :D
A keró legyen veletek!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Hali!

Szombaton végigtekertem két békéscsabai bringás társaságában a közép távot. Innen is köszönet Csabának és Szabinak a GPS-es "idegenvezetésért".
Most tekertem végig elõször a 70et és nagyon tetszett. Mondjuk a tempó meg sem közelítette a versenytempót de pont jó volt felkészülésnek.

én láttalak is titeket, az aszfalton mentetek el, útban az olaszkapuhoz....

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Hali!

Pálya:
Még úgy is hogy több hete nem esett arrafelé voltak kisebb tócsák az erdõben. Természetesen olyanok amiket nem lehet kikerülni mert az egész utat beteríti. Nem vészesek egyáltalán, szóval ezért ne tegyetek fel sárgumit :D
Ami gázosabb az az Ördögoldal. Azt ugye tudjuk, hogy szép sziklás és kavicsos, de mivel nem volt elég esõ ezért még az avar el is takarja a köveket. Na itt le kellett szálnom 3szor is mert elkapart a gumi... Ha valaki egy lombfújó kézikészülékkel meglátogatná a pálya ezen részet, nagyon megköszönném ;) Amúgy a többi rész nagyon élvezetes. Bár ezt gondolom nem kell mondanom.

Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Hali!

Pálya:

A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

hát igen a bükkben most pár napig lesz kisebb nagyobb zápor zivazar, szóval lesznek részek amik sárosak lesznek, de reméljük -azért még van idõ- száraz versenyünk lesz....

Hát reménykedjünk. Ha már sajna nem tudok sokat edzeni a fránya államvizsga miatt ,akkor legyen legalább jó idõ ....(inkább esen kis esõ , mint a Budán, ahol portól néha nem láttam lefele az utat

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
hát igen a bükkben most pár napig lesz kisebb nagyobb zápor zivazar, szóval lesznek részek amik sárosak lesznek, de reméljük -azért még van idõ- száraz versenyünk lesz....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az expon rákérdeztem , a szponzorok miatt van egyben a rajt.

Ezt nem vágom. És miért nem jó a rajtblokkos szétválasztás? A tömeg így is egyben lenne.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)