Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Viszont, mély és õszinte gratulációmat szeretném kifejezni azon okos embereknek, akik a kerítésnek támasztva, az elektromos elosztó mellett sterimózták a bringájukat a bringamosónál.:clap: Fizikai alapismeretek nulla, de arra is gondolni kell, hogy mások is álltak a vízben-sárban, nekik sem esett volna jól, ha esetleg bejön oda egy jó kis áramütés party. Ha már érmet nem sikerült, legalább Darwin-díjat ne gyûjtsünk már be...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát én is beértem, nem volt egyszerû.Az idõjárásra nem is vesztegetném a szót az egyszerûen volt. Sajna a technika nem mûködõt tökéletesen mert 20 kilométer után nem tudtam használni a kistányért mert ha leraktam kb 30 mp múlva feltekeredett a láncom és ezen nem tudtam segíteni pedig igazán jól tudtam volna használni, ehelyett maradt a combszaggatás, ordítás, szitkozódás és utána a tolás. A fennsíkon a Nagymezõ véleményem szerint jeges esõ esett mert rendesen szúrt ahogy az arcomba vágta a szél, bár ez nem zavart mert ott legalább nagytányéron tolhattam neki egészen az utolsó elötti frissitõig ahol megállva letettem a bringát falttam egy kis Bonbonnettit és indultam volna tovább ekkor vettük észre hogy eltört a hátsó váltómban az egyik feszitõ rugó:scared: .Ekkor igazán kétségbe estem hisz a cél még 23 km-re volt melegettem egy kicsit próbáltam egysebisiteni , de annyira remegett a kezem és annyira nem tudtam gondolkozni hogy feladtam a javítást és a futás mellett döntöttem. innét már csak futva tolva rollerezve közlekedtem hát nemm volt valami gyors. már futottam egy ideje mikor megláttam a 14km-es táblát hát mit mondjak nem dobott fel. de akkor már legalább fixen tudtam mennyire van a cél és a távolság szép lassan csökkent majd végre megláttam a vasúti síneket és a befutót.:)

Ui: Üzenem azon hosszútávosnak, aki majdnem elütött utolsó lejtõs rész egy vízszintes szakaszán hogy ha rám orditt hogy menj jobbra akkor azt ne közvetlen mögöttem tegye mert bármily hihetetlen
1. nincs hátul szemem
2. gyalog lassabban közlekedem mint kerékpáron
3. a sár az a cipõ alatt is csúszik
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

én elölre csináltam magamnak, egy 2 literes flakon hosszában kettévágva, plusz kb 80 centi szigszalag, tutkón rá lehet szabni a keróra, szerintem 10 ft-ból kijött, akiknek nincs, csak ajánlani tudom!

hátsót viszont venni fogok, mert az alsógatyámon ott az ifa-féknyom, és most kivételesen nem az, amire gondoltok, hanem felcsaptam magam :D

Wehehehe azt figyeltem is, de mondjuk nem sokat ért volna a hátsókerékrõl a fejemre, majd onnan a pofámba csorgó sárlétõl, és hát a kontaktlencse megural... szemüveg ide vagy oda nem hittem volna, hogy túléli a két lencse. De valahogy mégis.

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Elnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul? :D
Ahogy látom Buruczki legalább elõre feltette, nem hiszem, hogy ezen a 15dekán múlott a dobogós helyezés.

Ezt én sem értem. Nekem elöl fent volt, nem is ment sár a pofámba. Szemüveget el kellett tennem mert párásodott, így kontaktlencse mellett tényleg gáz lett volna ha kapok a szemembe. Gondolom ha a sûrûjében megy az ember akkor nem annyira hatékony, mert a többiek felvágják a sarat. Mondjuk Buruczkit ez nem érinti, mivel elõtte kevesen mennek és engem sem az alvégen, mivel ott már szintén kicsi a népsûrûség...:)

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Na, kemény volt. Mindenkinek elismerés, aki végigcsinálta!
Hosszú táv, egyszer beállt a derekam, vagy 10-15km-en keresztül alig tudtam tekerni, pedig lejtett az út. Aztán Szarvaskõnél lenyújtottam, ismét megjött a bugi a lábamba. Hátul irc mythos semi slick, elõl wetscream, jó volt, igaz hátul csúszott néha, de az nem érdekelt, elõl fogta rendesen.
Kb 9 és fél óra volt, én ennek is nagyon örültem, kiváltképp azért mert ebben az évben egyetem miatt nem igazán volt idõm a bringázásra.Pályakijelölés, frissitõk rendben voltak Célban kaptam pezsgõt,flakon láncsprajt és egy elismerõ kézszorítást - meg kell mondjam, ennek örültem a legjobban.
fanatiX mtbc

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Én csak simán bénaságból otthonhagytam... ennyi;-)

én elölre csináltam magamnak, egy 2 literes flakon hosszában kettévágva, plusz kb 80 centi szigszalag, tutkón rá lehet szabni a keróra, szerintem 10 ft-ból kijött, akiknek nincs, csak ajánlani tudom!

hátsót viszont venni fogok, mert az alsógatyámon ott az ifa-féknyom, és most kivételesen nem az, amire gondoltok, hanem felcsaptam magam :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Tönkre ment a GPS-em, Mp3-asom, a kocsim beülül tiszta sár lett, 3 mosásból 5 Kg sarat mostam a ruháimból, a bringát szedhetem ripityára mert ez a hig f*s mindenhová befojt, recseg ropog a fejcsapágy, kerekek ....

nem piszkálódásból írom, de:

középtávra gps?

mp3 lejátszó? elvileg nem is lenne szabad, de esõben gondolhattad volna, hogy szétázik

mosás? elõtte kádban öblítsd le a retket

a bringa: na igen, azt nehezen lehet elkerülni, hogy ez legyen a vége

kocsi: ki kell takarítani:)

viszont 6 órát ilyen idõjárásban tekerni: le a kalappal, gratulálok!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Elnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul? :D
Ahogy látom Buruczki legalább elõre feltette, nem hiszem, hogy ezen a 15dekán múlott a dobogós helyezés.

Én csak simán bénaságból otthonhagytam... ennyi;-)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
ANDRIS (amúgy teljesen igazad van) :):

Én is hazamnetem 2006-ban forma-1.et nézni, de idén meg kell javítanom a top összetett helyezésemet, és emiatt elindultam. de nevetni fogtok eddig ez volt a legjobb versenyem, és 100%-os javulás van tavaly óta. Emiatt több pontot kapok ezért a versenyért mint tavaly az elsõ kettõért összesen. Nekem ez fontos....

ROBOOO: lefelé ott már csak érzékbõl mentem én is. segített a négy pályabejárás, majdnem úgy mentem lefelé mint szárazon. a kezeim el voltak fagyva mint másoknak, de ez segített abban hogy gyors legyek lefelé :D (ja így már tudom a teljes nevedet...felfedted magad!)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Összeadtam eredménylista alapján, 1008 ember ért be a célba még így is, gratula nekik.
Meg ami pozitívum még 9:40-es idõ is szerepel beérkezõ, úgyhogy az idõmérõ csapat nem húzott el olyan korán mint tavaly. Ha jól emléxem tavaly a hosszú távon a 8:30 körüli idõmmel már nem voltam eredménylistán. Fejlõdnek ezek szerint. Csak az idõjáráson kellene kicsit csiszolni. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hát, hogy beütése van az biztos! Hát hogy néz ki? Noooormális?:D
Messzebbrõl csak a kajla, kígyózó mozgása volt ismerõs, közelebbrõl meg a bringája formája, maga az ember felismerhetetlen volt. Aztán kiabáltam neki és a hangja is ismerõs volt.
Mondjuk mindenkivel így volt, alig láttam ismerõst, mindenki elbújt az iszap mögé!:P
Viszont jól ment nagyon, gratula neki!:clap:

:D :D :D
köszönöm a képet, jó lesz majd ijesztegetni vele a kicsiket :)
verseny végére mondjuk mindenkin ugyanolyan mez volt :)
azon a lejtõn muszáj volt sietnem, mert üldöztek.

VV:
:D

arcsiba
na látod, nem is indult volna el ilyen idõben :)
éccsanyám kb. kéthetente bringázik, belõle indultam ki, hogy ilyen idõben tuti nem vágott volna neki.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

gondolj bele, édesanyád elindult volna?
mert gyanítom, hogy jobbára ez a hobbi kategória nem vágott neki.

Édesanyám hogy jön ide, nem is tud biciklizni, a te anyád tud?

én amúgy például a tavalyi rövid elsõ három helyezettjére gondolok egyik sem volt ott. bár lehet idén nem is indulnak...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Én is fotóztam, a vége elõtt kb. 3-4 km-el azon a ronda csúszós agyagos részen. Csinálom a képeket és utána töltöm fel.
Addig egy találos kérdés:- ki ismeri fel a képen szereplõ fess fiatalembert? Nekem a helyszínen csak nagyon nehezen sikerült.:)
[IMG][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4941/dsc04429v.th.jpg[/IMG][/IMG]

Bandi fiam te vagy az?:D:D:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Csak nem a "mezõgazdász" beütésû fiatalember?:D

Hát, hogy beütése van az biztos! Hát hogy néz ki? Noooormális?:D
Messzebbrõl csak a kajla, kígyózó mozgása volt ismerõs, közelebbrõl meg a bringája formája, maga az ember felismerhetetlen volt. Aztán kiabáltam neki, válaszolt és a hangja is ismerõs volt.
Mondjuk mindenkivel így volt, alig láttam ismerõst, mindenki elbújt az iszap mögé!:P
Viszont jól ment nagyon, gratula neki!:clap:

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csak nem a "mezõgazdász" beütésû fiatalember?:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én is fotóztam, a vége elõtt kb. 3-4 km-el azon a ronda csúszós agyagos részen. Csinálom a képeket és utána töltöm fel.
Addig egy találos kérdés:- ki ismeri fel a képen szereplõ fess fiatalembert? Nekem a helyszínen csak nagyon nehezen sikerült.:)
[IMG][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4941/dsc04429v.th.jpg[/IMG][/IMG]

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hát ez tényleg emlékezetes volt, emlékezni fogok hogy ilyen idõben én többet nem fogok elindulni :) 6,5 órát 5 fokos vízben tölteni hát az fincsi, nekem inkább túlélésvolt nem bringázás. Tönkre ment a GPS-em, Mp3-asom, a kocsim beülül tiszta sár lett, 3 mosásból 5 Kg sarat mostam a ruháimból, a bringát szedhetem ripityára mert ez a hig f*s mindenhová befojt, recseg ropog a fejcsapágy, kerekek ....
Grat mindenkinek aki végigment :cheers:

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

köszi CSEKONICS! megtaláltam magam :)

Amúgy végre a célban használható dolgot kaptunk a magentásoktól. jó lesz edzeni a kulacs.... adhatnak majd még, mert maradt. 400-an nem indultak :( pedig nem is volt vészes :D

Ja tényleg nem volt az.:) Fõleg hogy nem estem el.:) Amúgy asszem láttalak téged mikor az utólsó lejtõn eltûztél melettem. (a szétfagyott bringabandás voltam) :D

Ja amúgy a bicikliben keletkezett némi kár... (kerékcsapágy csere elõl hátul, fék betét hátsó fék és ki tudja még mi...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

400-an nem indultak :( pedig nem is volt vészes :D

hát sztem ehhez elhivatottság kellett, hogy vki ezen a pályán végig menjen , meg egy kis bolondsággal meghintve. Én sem indultam volna el, ha csak szimplán bringázni szerettem volna. Mert akkor tuti ,hogy nem ülnék rá többször a bringára ....Aki ezt végig csinálta azelõtt le a kalappal de tényleg. voltak azért olyan lefelék ahol már az összes kõ kivolt forgatva és rendesen kellett azokat kerülgetni. Összességében nekem nagyon tetszett, de szárazon még jobb. Í kéz elfagyás azért nem hiányzott a végére, mikor a féket húztam gyorsultam az vicces volt:D
Én még nem is mertem megnézni azt ,hogy mi lett kuka ,az biztos, hogy elsö fék betét