Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Mivel az MP3 a hallásodat akadályozza, s miatta képtelen vagy egyéb, szabályzat által elõírt, kötelességeidnek eleget tenni, nem szabad használni, még akkor sem, ha specifikusan az "mp3" szó nem szerepel egy az egyben a szabályzatban. De majd jön egy bíró (Zed) és megmondja a tuttit.

A téma már elõjött a BB fórumon is, oli pár reagálása ezzel kapcsolatban:

link1
link2
link3

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Maxi respect mindenkinek, aki ott volt!
Akár végigcsinálta, akár feladta közben!

Én nem neveztem, mert az utazást nem tudtam megoldani, de talán jobb is... :-)

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Sziasztok!!
Készítettem kb. 900db. képet, hamarosan feltöltöm õket!
A képek a csalánosi parkolóban(elsõ itató), Bánkúton felfelé, és a célban készültek.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante, így átfutva nincs benne szó MP3-ról...

No offense, de szerintem csak akkor kenhetnéd fel a fára az embereket szó nélkül, ha (a füles miatt) nem tesznek meg minden, tõlük elvárhatót, hogy elengedjenek (nyilván ez nem jelenti azt, hogy saját magukat veszélyeztessék, csak, hogy képességeikhez és lehetõségeikhez mérten húzódjanak le) Ellenkezõ esetben joggal akarnak majd megkeresni a célban, hogy legyaluljanak :)

Sajna nem tudom megnézni, mert nem tudom, miért feltételezi mindenki, hogy van Word-öm :), de az UCI szabályzatban van egy olyan, hogy semmivel sem akadályozhatod a hallásodat, s a verbális kommunikációra nyitottnak kell lenned, szóval, nemhogy MP3, de még headset vagy adóvevõ sem lehet a füledben. Mivel az MP3 a hallásodat akadályozza, s miatta képtelen vagy egyéb, szabályzat által elõírt, kötelességeidnek eleget tenni, nem szabad használni, még akkor sem, ha specifikusan az "mp3" szó nem szerepel egy az egyben a szabályzatban. De majd jön egy bíró (Zed) és megmondja a tuttit.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Fú tényleg! Bonbonetti a hármas frissítõpontnál! :sztucce: Az nagyon jól esett. Meg a melengetõ tábortûz.
Hmmm... Lehet voltak kellemes pillanatok is?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
index fõoldalt sasoljátok!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dante, így átfutva nincs benne szó MP3-ról...

No offense, de szerintem csak akkor kenhetnéd fel a fára az embereket szó nélkül, ha (a füles miatt) nem tesznek meg minden, tõlük elvárhatót, hogy elengedjenek (nyilván ez nem jelenti azt, hogy saját magukat veszélyeztessék, csak, hogy képességeikhez és lehetõségeikhez mérten húzódjanak le) Ellenkezõ esetben joggal akarnak majd megkeresni a célban, hogy legyaluljanak :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Zsizsi lesz annyi sár hogy én is élvezzem?

Kaja aztán indulás!!!

Kis sár vidámság:D

Hát én is beértem, nem volt egyszerû.Az idõjárásra nem is vesztegetném a szót az egyszerûen volt. Sajna a technika nem mûködõt tökéletesen mert 20 kilométer után nem tudtam használni a kistányért mert ha leraktam kb 30 mp múlva feltekeredett a láncom és ezen nem tudtam segíteni pedig igazán jól tudtam volna használni, ehelyett maradt a combszaggatás, ordítás, szitkozódás és utána a tolás. A fennsíkon a Nagymezõ véleményem szerint jeges esõ esett mert rendesen szúrt ahogy az arcomba vágta a szél, bár ez nem zavart mert ott legalább nagytányéron tolhattam neki egészen az utolsó elötti frissitõig ahol megállva letettem a bringát falttam egy kis Bonbonnettit és indultam volna tovább ekkor vettük észre hogy eltört a hátsó váltómban az egyik feszitõ rugó:scared: .Ekkor igazán kétségbe estem hisz a cél még 23 km-re volt melegettem egy kicsit próbáltam egysebisiteni , de annyira remegett a kezem és annyira nem tudtam gondolkozni hogy feladtam a javítást és a futás mellett döntöttem. innét már csak futva tolva rollerezve közlekedtem hát nemm volt valami gyors. már futottam egy ideje mikor megláttam a 14km-es táblát hát mit mondjak nem dobott fel. de akkor már legalább fixen tudtam mennyire van a cél és a távolság szép lassan csökkent majd végre megláttam a vasúti síneket és a befutót.:)

Szóval, egy kis sár az vidámság? :)
Mindenesetre gratula a futásért! :cool2:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Az MP3at nem számûzni kell, mivel már számûzve van a versenyszabályzatban, csak esetleg el kellene olvasni.

Nem jó erõben vagyok, de tavaly a versenyszezonomnak egy ilyen MP3as legény vetett véget (fának kent, s észre se vette), aminek a végeredménye egy térdszalag sérülés, egy bebukott verseny, amire készültünk, s egy elsõ kerék kikukázása lett.

fasza

így már értem

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én SZEMÉLY SZERINT tartom feleslegesnek a gps-t

van, akinek fontos, ez igaz

lehet, hogy csak irigy vagyok?:):)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az MP3at nem számûzni kell, mivel már számûzve van a versenyszabályzatban, csak esetleg el kellene olvasni.

Nem jó erõben vagyok, de tavaly a versenyszezonomnak egy ilyen MP3as legény vetett véget (fának kent, s észre se vette), aminek a végeredménye egy térdszalag sérülés, egy bebukott verseny, amire készültünk, s egy elsõ kerék kikukázása lett.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Semmi, a sár mint smirgli dörzsölte le az emblémát.
Én Tokodon, porral és homokkal gyilkoltam le így a napszemüvegemet.

@Dante; és honnan tudod, h zenét hallgat? Csörtetsz, felökleled, aztán megnézed, hogy volt-e a fülében valami? :)
+ merre van az a versenyszabályzat?

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

nem piszkálódásból írom, de:

középtávra gps?

mp3 lejátszó? elvileg nem is lenne szabad, de esõben gondolhattad volna, hogy szétázik

Miért ne lehetne vinni akármilyen távra GPS-t? Én is azt használok km-óra helyett, futáshoz-biciklizéshez. Nem feltétlen a tájékozódás végett (itt amúgyis mintaszerû volt a pálya kijelölése), hanem az útvonal, magasság-sebesség-idõ adatok rögzítése miatt. Igaz, a Forerunner-em bírja a sarat, a végén csak a csap alá kellett tartani, hogy lássam a kijelzõjét...:)
Az mp3 lejátszóval egyetértek, azt én is számûzném a versenyekrõl.
Én ma mértem fel a károkat, a hajtómû csapágyazása már majdnem biztos...:(
A T-Mobile-os kulacsot a célban az izzadt-vizes mezem zsebébe dugtam, aztán egy óra múlva kivettem, és teljesen eltünt róla az embléma. Vajon mi marta le?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Én a tavaly szeptemberi fogadalmam alapján minden MP3assal versenyzõt automatikusan a fáknak kenek.

jó erõben vagy

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Rövidrõl képeket vki tehetne fel, hátha megtalálom magam valamelyiken és gyönyörködhetek a látványban :D

Talán ha megkérnéd õket, hogy osszák meg veled is a sáros ábrázatodról készült képeket, nem?
Ez a "valaki tehetne fel" stílus nem bejövõs.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én a tavaly szeptemberi fogadalmam alapján minden MP3assal versenyzõt automatikusan a fáknak kenek. Bocs, most lehet utálni. :P Zenét hallgasd otthon, ne a pályán, értsétek már meg, hogy ez verseny, s függetlenül attól, hogy mire hajtasz, esetleg lehetséges, hogy aki elõzne, neadjisten utolért egy másik távról, az másnak fogja el.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts

nem piszkálódásból írom, de:

középtávra gps?

mp3 lejátszó? elvileg nem is lenne szabad, de esõben gondolhattad volna, hogy szétázik

mosás? elõtte kádban öblítsd le a retket

a bringa: na igen, azt nehezen lehet elkerülni, hogy ez legyen a vége

kocsi: ki kell takarítani:)

viszont 6 órát ilyen idõjárásban tekerni: le a kalappal, gratulálok!

Én nem a dobogóra hajtok :) Az MP3 kiszáradt és felgyógyult, a GPS már régóta megvan és elvileg víz és sõr álló (úgy hiredték hogy egy korsó sõrben áll), mondjuk az nem volt rá írva hogy Szilvásálló... Egyébként az elején nem gondoltam hogy ilyen durva lesz az idõjárás.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Na ez tényleg Szívásvárad volt :), de nekem nagyon bejött, én magamnak szeretnék bizonyítani mindig, ez össze is jött, azt mondom ha vki elindul egy ilyen esõs versenyen készüljön fel a dagonyára :D, különben is azt mondják, a sár jót tesz a bõrnek! Grat mindenkinek és persze nekem is :cheers:
Rövidrõl képeket vki tehetne fel, hátha megtalálom magam valamelyiken és gyönyörködhetek a látványban :D

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Középtáv:
össz:320/221. hely, kategória 89/67. hely )))) Engem ez dob fel, nem az versenyidõm :D. Bakker! Több mint két órát vertek rám. El sem tudom képzelni milyen tempóval mehettek elõl.
Hoztam én is minden nyûgöt amit leírtatok eddig, de most a legfejtörõsebb a pumpám kitisztítása. Küzdök vele.
Viszont a legszomorúbb, hogy a legvégén rátenyereltem az órámra, így elszállt az összes versenyadatom. Simán lenulláztam.... :( Ha valaki a közép össz emelkedését, és valós távját át tudná küldeni privátban megköszönném.
És annak, aki nem érti miért mentem mégis végig:
Olyan jó nõk mentek a pályán, hogy ennél nagyobb motiváció nem kell senkinek szerintem. Valahogy a középtávos csajok tempóját tudtam menni, és mindig akadt egy a közelembe. Mekkora szégyen lett vola visszafordulni! Hát továbbmentem. Végül beértem a célba. Köszönet lányok!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kegyetlen volt, 7 óra tömény szívás a sárban. A hátsó váltóm gyakorlatilag megsemmisült, a fully lerántotta az egész papucsot, a végén csak 44-32, 32-32 és 22-32 maradt, de elég is volt, a sírokhoz úgyis rángatás-cipelés lett a vége. Ami Szarvaskõtõl jött, az egy rémálom, 5-6 km tolás-tekerés-tolás-tekerés az agyagos elpörgõs retekben.

Volt egy "kis" malõr rajt elõtt, a bowdenen akartam állítani, mert az új pofa nem fért el, s elpattant az XTR csavar; a beszólítás pillanatában, ahogy kell, s a fûben el is veszett. :D Köszönöm ezúton is a Shimano szervízcsapatának az 1 percen belüli gyorssegélyt, bár, ha így jobban belegondolok, nem is biztos, hogy annyira hálás vagyok. :D