célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.
Az oltár már készül hátul a sufniban:-DDD
célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.
De õ legalább 3 óra alatt beért. Te hátrafelé tekertél, hogy 3:36 lett?
Én egy utólag vásárolt rövides nevezést vittem be kategória 6. helyre, amit Ádám be is mondott amikor befutottam, a listán meg 12. vagyok. Nem tudom kinél van az igazság. Persze nálam ez nem számít, csak érdekességként mondtam el
Vk még elõbb írta, hogy a hobbisok nem jöttek el. Szerintem a nagymenõk közül is sokan hiányoztak...
nekem volt, csak egy esésnél elhagytam az elsõt:( ezért nézett ki pofim úgy ahogyElnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Embert és technikát próbáló verseny volt. A hosszún sajnos 17.20-ra értem a 92. km-hez, így leküldtek.....(köszi Eisenkrammer Karcsinak a fuvart Szilvásig!)
Kemény volt.....az utolsó 4-5 km-en elfogyott a fékem és a sárban vittem a bringát. Ennyit nem fáztam életemben, az esõ és a 6 fok leamortizált. Mindenkinek gratula aki végigcsinálta a három táv bármelyikét, még mondja valaki, hogy ez nem extrém sport!
A rendezõknek: szerintem fontolóra kellene venni a távok külön indítását, a hosszút akár 8-kor el lehetne lõni.