Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.

Az oltár már készül hátul a sufniban:-DDD

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

De õ legalább 3 óra alatt beért. Te hátrafelé tekertél, hogy 3:36 lett?:)

most erre írhatnám, hogy nem fixim van, de olyan hülyén hangzik:)

faterral nyomtam végig, második maratonja volt, sár volt, kíváncsi voltam, hogy megy. volt hogy elõrementem, és igen, ezért akartam visszafele! is tekerni, de ilyet nem játszunk, mert veszélyes nekem is, meg a normál irányba haladóknak is.

volt, hogy frissítõknél õ ment elõre, mert én torkoskodtam, utána meg alig bírtam utólérni :):)

ja, harmadik maratonja ez már, és 50-en jóval túl van, úgyhogy büszke is vagyok rá!

célbaérve pedig szóltam Ádáméknak, hogy (saját) közép rajtszámmal jöttem be röviden, és zárjanak ki. így is lett.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Apropó, ha véletlenül valaki felszedte volna ezt az Author Jet pumpát, és még vissza is adná, értesítsen a zzsemberi@gmail.com címen. Tudom hogy 1% esély van rá max...

Köszönöm

[IMG]http://http://www.bringaspar.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=85&Itemid=110[/IMG]

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
De õ legalább 3 óra alatt beért. Te hátrafelé tekertél, hogy 3:36 lett?:)
:muah1:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Én egy utólag vásárolt rövides nevezést vittem be kategória 6. helyre, amit Ádám be is mondott amikor befutottam, a listán meg 12. vagyok. Nem tudom kinél van az igazság. Persze nálam ez nem számít, csak érdekességként mondtam el :)

mostmár tudom, hogy nõi nevezést vettél:D

én a helyedben kihúzattam volna magam célbaéréskor. aki hetediknek ért be, lehetett volna hatodik is, ha nem mész be férfiként elõtte, 6. vagy 7. hely azért nem mindegy

ezért megrólak! ;)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Vk még elõbb írta, hogy a hobbisok nem jöttek el. Szerintem a nagymenõk közül is sokan hiányoztak...

Nyugi a nagymenõk ott voltak, csak volt aki idõ elõtt kiszállt a versenybõl ... aminek több oka is lehetett ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Vk még elõbb írta, hogy a hobbisok nem jöttek el. Szerintem a nagymenõk közül is sokan hiányoztak, egyébként képtelenségnek tartanám, hogy egy ilyen földi halandó mint én kikukázzon egy 3. helyet.
Epyc tuti nem lehettél hatodik, mert a csajoknál az eleje végig együtt ment (rövid táv), kivéve az elsõ 2, mert õk fényévekkel elõrébb végeztek (1.-2:10, 2.-2:18). De aztán én vagy 4-5 másik lánnyal 10 percen belül érkeztem meg. Te meg vagy fél órával késõbb.
Ezúton grat ezen lányoknak mert felfelé nagyon nyomták, nem bírtam befogni õket. De az én Rómeóm (Spec Enduro) Alberttel elöl lefelé megállíthatatlan... lett volna ha nem jön egy szúrásos defekt 1 km-rel a vége elõtt, de így is begurigáztam...
:muah1:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Elnézve a képeket, csak egy kérdésem lenne. Ennyire számít a sárvédõ tömege, hogy senki nem teszi fel és inkább megvakul? :D

nekem volt, csak egy esésnél elhagytam az elsõt:( ezért nézett ki pofim úgy ahogy :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én csak ma értem haza, gratula a szervezõknek, kiváló pálya, és szervezés!
Az itatóknál köszönet a segítõknek, fõleg a Fennsíknál Godziéknak a kulacstöltésért és a láncoljért, és nem utolsó sorban Szarvaskõnél Noé Balázsnak a csere kulacsért és a gélért.

Igazából nagy sarat sehol nem találtam, a pálya mindenhol tekerhetõ volt (Na jó a Katonasíroknál futni kellett) és a bringámmal megállapodást kötöttem!

Grat mindenkinek

Andris:
Maradt egy Nike sapka a szálláson, a fejméret alapján a Bencé-jé lehet (mert nagyon kicsire van állítva) :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Nekem ez volt a 2. maratonom. Az elsõ a tavalyi rövid mátra volt. Kicsit különbözik a 2! :)
Élveztem, de elég volt a rövid. Megtanultam vakon biciklizni. Arra nem jöttem rá, hogy töröljem le a km órát, met most szét karcoltam az 1 hónapja vett órát, plusz a sár is bement a kijelzõ alá, pedig állítólag vízálló. Szegényebb lettem egy pumpával, amit valahol egy esés után hagytam ott a pályán! Én naív azt hittem, hogy jó tartóval van a vázhoz rögzítve, és kizárt, hogy a tépõzár oldjon. Persze, letört tartóstul tépõzárastúl együtt egy esésénél. Összefoglalva izgalmas verseny volt, benne vagyok a rövid férfi 1/3-ba, ezzel elégedett vagyok! De azért minden héten nem csinálnám, fõleg utána a takarítást!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én egy utólag vásárolt rövides nevezést vittem be kategória 6. helyre, amit Ádám be is mondott amikor befutottam, a listán meg 12. vagyok. Nem tudom kinél van az igazság. Persze nálam ez nem számít, csak érdekességként mondtam el :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Szilvásvárad Triatlon rulez
úszás - bicikli -futás
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Embert és technikát próbáló verseny volt. A hosszún sajnos 17.20-ra értem a 92. km-hez, így leküldtek.....(köszi Eisenkrammer Karcsinak a fuvart Szilvásig!)
Kemény volt.....az utolsó 4-5 km-en elfogyott a fékem és a sárban vittem a bringát. Ennyit nem fáztam életemben, az esõ és a 6 fok leamortizált. Mindenkinek gratula aki végigcsinálta a három táv bármelyikét, még mondja valaki, hogy ez nem extrém sport!

A rendezõknek: szerintem fontolóra kellene venni a távok külön indítását, a hosszút akár 8-kor el lehetne lõni.

több szempontból is elõnyös lenne, pl kaja is több maradna:)

üzenem a szakácsoknak, hogy finom volt a gulyás!

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Embert és technikát próbáló verseny volt. A hosszún sajnos 17.20-ra értem a 92. km-hez, így leküldtek.....(köszi Eisenkrammer Karcsinak a fuvart Szilvásig!)
Kemény volt.....az utolsó 4-5 km-en elfogyott a fékem és a sárban vittem a bringát. Ennyit nem fáztam életemben, az esõ és a 6 fok leamortizált. Mindenkinek gratula aki végigcsinálta a három táv bármelyikét, még mondja valaki, hogy ez nem extrém sport!

A rendezõknek: szerintem fontolóra kellene venni a távok külön indítását, a hosszút akár 8-kor el lehetne lõni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Érdekes... A Tempo Sport azt írja a honlaján (õk végzik az idõmérést) 99.99% pontossággal végzik a méréseket. Rövid táv Masters 2 kategóriánal a versenyen kifüggesztett eredmények szerint Eisenkrammer Károly harmadik lett, Lacika fotói között látható is a dobogón a honlapon található eredménylistán viszont már ötödikként szerepel... Akkor most mi is van??? Nem tudom 2006- ban is õk végezték e már a mérést, de én akkor 7másodpercel maradtam le a dobogóról, valaki fel állt a harmadik helyre aztán utána a hivatalos listán én szerepeltem harmadikként...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
reggel megszáradt a napon a sáros cucc, délelõtt levertem róla a sarat, aztán 10 percig mostam kézzel, hogy a mosógép ne legyen annyira sáros, de 10 perc után is dõlt belõle a kosz

most dobtam be a gépbe, kíváncsi vagyok mi lesz

korábban én is tekertem zenével a fülemben maratonokon, de leszoktam róla, nem akarok emiatt bukni, vagy mást buktatni

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Nagyon elkalandozunk, szóval...nagyon sokszor tekerek zenével. Most is ezt fogom tenni, kb 10 perc múlva. De versenyen baromira balesetveszélyes, s fogsz vele, szóval akármennyire is szertnéd elkerülni, FOGSZ vele sportszerûtlen helyzeteket teremteni. Hátul nincs szemed, azért. Kiskapuzni a szabályokkal persze lehet, de minden jóérzésû bíró kiint mint a szél, s nézheted a depóból majd a befutót.

Lacika, köszi a képeket!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante és Zeezoltano! Nektek külön grat! Nem semmi, ahogy lerombolt bicóval is, de nem adtátok fel!
MP3-hoz csak annyit.
1. tavaly ott voltam a versenyen, ahol Dantét eltrafálták. Én szedtem össze szegényt. Rossz volt látni õt, elkeseredve, lezúzva. A bringáját meg hiába "kovácsoltuk" össze, nem sokkal késõbb megdat magát. Ez bárkivel elõfordulhat.
2. én tekerés közben - versenyen - ha nem vagyok nagyon begõzölve, akkor figyelek, mikor közeledik egy gyorsabb bringás, és van, hogy én szólok neki elõre, hogy merre menjen.
Általában értékelik.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Képek: http://picasaweb.goo...mtbversenykepek

Jó szórakozást :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dante, hát OpenOffice!! :)

Tényleg ne vedd kötekedésnek a kötekedésemet, de a magyar szabályzatban nincs benne, az UCI meg az UCI versenyekre irányadó csak, szerintem. De még az UCI szabályzatban sem az szerepel, h nem hallgathatsz zenét, hanem, az Olivéres hivatkozás alapján;

4.1.037 The use of radio links or other remote means of communication with riders is forbidden.

Tehát a rádión vagy egyéb hasonló eszközön történõ kommunikáció a versenyzõkkel tilos.

Ergo MR2 Petõfit hallgathatja, amíg nem azon át szól hozzá az edzõ, a mûsorba betelefonálva.
No meg persze, amíg ez nem ütközik ebbe;

4.1.034 A rider must act in a sporting manner at all times and shall permit any faster rider to overtake without
obstructing.

(érdekes, h nem írja, hogy el kell engednie, DE nem mindenáron - bár végülis a sportig mannerben benne van egy megfelelõ elõírás a gyorsabb és a lassabb számára is ezzel kapcsolatban)

csak azért vitázom amúgy errõl ilyen szívesen, mert - ez gondolom kitalálható volt- szeretek zenére bringázni
de ettõl még igyekszem elengedni másokat ugyanúgy (és amúgy is zavar a hangos zene)
szóval nem érzem úgy, h mindenképp tiltani kéne a fülest, ettõl még hallhatod, hogy mit mond más