Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Nagykovácsiban napsütés lesz, meleg és POR!

Ha tömeges igény lenne rá akkor még módosíthatom a pályavezetést hogy a dagonyás utak is legyenek benne.Esetleg bizonyos részeken tudunk lajtoskocsival locsolni is.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tõlem a rajtnál szólhat akár a Süsü a sárkány is....:D:D de megértem a problémád:D

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

+ gyönyörû környezet
+ szervezés
+ speaker, hangosítás
+ élmény

Kívülállóként egyetlen dolgot kritizálnék.
(Kívülállõ = Engem eltántorított az esõ... Mecsek Maraton fájdalmas emlékei...)
Nekem valahogy ez az "élõ fájör" nem jött be...
Pár évvel ezelõtt a hideg átfutott a hátamon amikor eltekertem a hangfalak elõtt
a Scooter dübörgését éreztem a mellkasomon. Nekem valahogy ez a "live" verzió nem jött be.
Minden elismerésem az élõ zenéé.... De ez a FIRE akkor sem az a FIRE....
Lehet hogy le fogtok hurrogni érte. De ez az én szubjektív véleményem.

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

készülj nagykovácsin nagyobb sár lesz :D

Na az cseszne be!
Oda én is neveztem, de egy 2 évvel ezelõtti orrmelléküreg-mûtét: megfázás --> fertõzés --> gyulladás --> doktorbácsipiciendoszkóppalazorrombanrecsegvematatáséskurvárafájásután
után nincs kedvem végigcsinálni egy ilyet és ismét kés, bocs endoszkóp alá feküdni!

Nagykovácsiban napsütés lesz, meleg és POR!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem tudom nekem a lábam egyáltalán nem fázott csak a kezem, de az nagyon:pada:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahoy Mindenkinek...

csatlakoznék az elõttem szólókhoz, és maximális tiszteletem szeretném kifejezni mindazoknak, akik nem kímélve sem Önönmagukat sem vasparipájukat, végig tekerték a távok valamelyikét... nem kis akaraterõ kellett ahhoz, hogy a 70es táv jól ismert "szökési" pontjain elhúzzak a búsba, de legalábbis elõbb az autómhoz, majd a búsba...

bár sokan az esõ végéért fohászkodtak a pályán, én azért szerencsének tartom, hogy ha már belekezdett, nem is hagyta abba, mert így a hónapnyi szárazságra leesett esõbõl nem az a tipikusan kerékpár barát ragadós-kelt tésztaszerûen nyúlós dagonya lett, hanem végig jól lehetet menni a folyékony sárban... mert hát annak ellenére, hogy sokan a kevésbbé lágy részeken próbálkoztak, a könnyebb és gyorsabb útvonal a hígtrutyiban vezetett.... :-) ó-igen... de még milyen gyors... jó érzés volt, ahogy a lefeléken brutál nagy tempót tudtam menni (háromkõtõl lefele az egyik kanyarban sikerült kilinccsel elõre fordulni), talán ennek is köszönhetem hogy csak 20perccel maradtam el a tavalyi idõmtõl...

ami a rendezést illeti szinte maximálisan elégedett voltam, nekem csak a ló mosó körüli dagonya és a 3/4 órás várakozás nem tetszett...

no mindegy, minden nem klappolhat... :-)
most már csak a gépállatot kell szétszedni, hogy újra dicsõ fényében mûködjön...

ezért a képért meg ezerköszönet annak a hölgynek, aki a célban lekapott... a 18as karika tutira illene a sarokba :-)
http://www.x-iont.hu...szilvas1139.jpg

csõváz
Para

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Egy cimborám - aki középen ment - azt mesélte, hogy háromszor belepisilta cipõjébe, hogy kicsit temperálja a lábát.

Úgy látszik ez nem csak nekem jutott eszembe, de ezek szerint van aki meg is csinálta!
Én úgy gondoltam mire leér odáig ez is lehül, úgyhogy inkább megálltam:)

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...radMaraton2009#

Kevésbé jó minõségûeket is hagytam benne. (Nem mindig sikerült fókuszálni, túl gyorsak voltatok:p:).)
3.38-as beérkezési idõig fényképeztem, szóval fõként rövid távosok keressék magukat.

Kedves Lumiere,

el tudnád nekem küldeni a ssa50494 sz. képet eredeti méretben?

Elõre is nagyon köszönöm!

besson@rally.hu

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Egy cimborám - aki középen ment - azt mesélte, hogy háromszor belepisilta cipõjébe, hogy kicsit temperálja a lábát. Azt mondta az utolsó 10 km-en az a perverz gondolat is megfogalmazódott benne, hogy másokat is megkér erre a szívességre mert neki már elfogyott....

nekem még ma is zsibbad néhány ujjam ...

milyen lehetett a Don-kanyarban ???

kemény volt

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Anna a nagyobb sár és a buli kedvéért gyere már a középtávra:D

Megyek én minden tapasztalat és pályaismeret nélkül. Ja és lesz sár, nyaaammi.:D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

nem nem a világért sem :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ténylég jó kis buli volt !!
Az elején hülyének éreztem magam , a felénél felmerült a kérdés bennem hogy mit is keresek itt ? és hogy még fizettem is érte , így utólag viszont büszke és elégedett vagyok magammal amiért végigcsináltam !!! Igaz csak a rövidet de nekem ez is csúcs .
Azért bízom benne hogy jövõre egy kicsit jobb idõ lesz , de ha nem akkor így jártam/-tunk/ mert újra nekimegyek !!

készülj nagykovácsin nagyobb sár lesz :D

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Ténylég jó kis buli volt !!
Az elején hülyének éreztem magam , a felénél felmerült a kérdés bennem hogy mit is keresek itt ? és hogy még fizettem is érte , így utólag viszont büszke és elégedett vagyok magammal amiért végigcsináltam !!! Igaz csak a rövidet de nekem ez is csúcs .
Azért bízom benne hogy jövõre egy kicsit jobb idõ lesz , de ha nem akkor így jártam/-tunk/ mert újra nekimegyek !!

A.Ádám

A.Ádám

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Korrábban valaki írta hogy a hobbysok otthon maradtak. Csak egy kicsit megvédjem õket, én annyira kezdõ vagyok hogy életem második maratonja volt ez, az elsõ 7 évvel ezelõtt a Bükkön volt. Nem tudtam mire számíthatók majd nem ismertem a pályát, ami az idõt illeti sárban és hidegben még soha nem bringáztam, de nem maradtam otthon, annyira menni akartam. :) Ruháról meg annyit, hogy nincs bringásgatyám ezért maradt a bõrövidnadrág, ami nem volt kellemes a hideg menetszél miatt. Kesztyûm se volt így felvettem a kertikesztyût (vékony fehéret). Fázással nem volt gondom, mert olyan amatõr voltam hogy még pulcsit is felvettem a széldzseki alá, amit útólag nagyon jól tettem. :) A végén ott is sár volt ahol nem kéne hogy legyen, de nagyon élveztem. Ha lehetne újra végig menék:) A bringám festése lejött ezt sajnáltam a legjobban. Gratula mindenkinek aki indult!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nagyon jó kis verseny volt ez! Ez bõven benne van, hogy nem teremsportot ûzünk! :) Nagyon jó volt a tavalyihoz képest, készültek elég kajával, az itatókon is jó volt a szervezés, mert megállás nélkül is tudtam banánt kérni. Az elsõ felfele a betonról letérve az tényleg rossz volt, fõleg, hogy a tetején még össze is szûkült kicsit.
" A Cube el van vetve! "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Kedves H. Zoli!
Végre én is találtam magamról egy képet. Fel tudnád tölteni? Fájlneve: P1100618
Zeezoltano: Te merkaptos vagy?

röviden igen:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
+ gyönyörû környezet
+ szervezés
+ speaker, hangosítás
+ élmény
- megkérném a szemüveges , vörös hajú hölgyet, hogy kissé legyen kedvesebb a versenyzõkkel, engem nem zavar, ha flegmán szól hozzám, de kérem hölgyismerõseimmel ne tegye. Amúgy csodálatos verseny volt, még így, átfagyva is. Jövõre találkozunk.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts

Nem volt ám olyan kemény verseny mint itt itt sokan írogatjátok. ;)
A felfelék szinte végig tekerhetõek voltak, a lejtõk meg egyáltalán nem voltak életveszélyesek. Hideg volt, esett az esõ. Lefelé fájt a hideg, de csak ennyi...

Az igaz, hogy a felfelé tekerhetõ volt, addig nem is volt gond, csak fent ne lett volna ez a hideg és fõleg a szél.
Amikor a nagymezõnél tekertem többször átfutott a fejemen, hogy mit keresek én itt és az is, hogy mennyi eszem volt 2006-ban, hogy végül is nem vágtam neki, de így utólag büszke vagyok magamra, hogy túléltem :-) (Igaz ennyire rossz idõt még sosem mentem szilvásmarcin)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...radMaraton2009#

Kevésbé jó minõségûeket is hagytam benne. (Nem mindig sikerült fókuszálni, túl gyorsak voltatok:p:).)
3.38-as beérkezési idõig fényképeztem, szóval fõként rövid távosok keressék magukat.

Köszönjük! (Többieknek is)
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám