Nagykovácsiban napsütés lesz, meleg és POR!
Ha tömeges igény lenne rá akkor még módosíthatom a pályavezetést hogy a dagonyás utak is legyenek benne.Esetleg bizonyos részeken tudunk lajtoskocsival locsolni is.
Nagykovácsiban napsütés lesz, meleg és POR!
+ gyönyörû környezet
+ szervezés
+ speaker, hangosítás
+ élmény
készülj nagykovácsin nagyobb sár lesz
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Egy cimborám - aki középen ment - azt mesélte, hogy háromszor belepisilta cipõjébe, hogy kicsit temperálja a lábát.
Üdv!
Képeim itt:
http://picasaweb.goo...radMaraton2009#
Kevésbé jó minõségûeket is hagytam benne. (Nem mindig sikerült fókuszálni, túl gyorsak voltatok:p:).)
3.38-as beérkezési idõig fényképeztem, szóval fõként rövid távosok keressék magukat.
Anna a nagyobb sár és a buli kedvéért gyere már a középtávra:D
nem nem a világért semAnna a nagyobb sár és a buli kedvéért gyere már a középtávra:D
készülj nagykovácsin nagyobb sár leszTénylég jó kis buli volt !!
Az elején hülyének éreztem magam , a felénél felmerült a kérdés bennem hogy mit is keresek itt ? és hogy még fizettem is érte , így utólag viszont büszke és elégedett vagyok magammal amiért végigcsináltam !!! Igaz csak a rövidet de nekem ez is csúcs .
Azért bízom benne hogy jövõre egy kicsit jobb idõ lesz , de ha nem akkor így jártam/-tunk/ mert újra nekimegyek !!
röviden igen:)Kedves H. Zoli!
Végre én is találtam magamról egy képet. Fel tudnád tölteni? Fájlneve: P1100618
Zeezoltano: Te merkaptos vagy?
Nem volt ám olyan kemény verseny mint itt itt sokan írogatjátok.
A felfelék szinte végig tekerhetõek voltak, a lejtõk meg egyáltalán nem voltak életveszélyesek. Hideg volt, esett az esõ. Lefelé fájt a hideg, de csak ennyi...
Üdv!
Képeim itt:
http://picasaweb.goo...radMaraton2009#
Kevésbé jó minõségûeket is hagytam benne. (Nem mindig sikerült fókuszálni, túl gyorsak voltatok:p:).)
3.38-as beérkezési idõig fényképeztem, szóval fõként rövid távosok keressék magukat.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám