....Gabo nem tom te az Fsa gyarban dolgozol vagy miert veded annyira..
Itt arrol van szo hogy nekem csap.beallitas kozben szetesett pontosabban megalt ugy , hogy alkalmatlan volt a harom kis vacak bizbaszt / amit egy hajgumi feleseg tart egyben

/ ..szal meg sem mozdult az egesz ..erre mondtam hogy nevetseges. maga a csap.haz es a csapagyozas biztos elment volna egy darabig de nem fektettem bele tobb bizalmat ..
+ ha mar itt tartunk nekem sosem sikerult ugy beallitani hogy OK legyen vagy logott , vagy szorult ugyanis ha hatso kerekre allitod a gepet ... jobbra balra dontogetve a kormanynak magatol kell menne .Ha nem ,az mar azt jelenti hogy szorul a csapagy ...
mindenesetre koszi hogy annyira hulyenek neztel hogy a kormanycsapagy beallitasat bekormolted..a segito szandek plusz pont
Az lehet hogy volt figyelmezteto az alu villakra .. abban az esetben el is van nezve ..de hogy annyira ne szerete hogy meg is all teljesen az figyelmeztetes ide figyelmeztetes oda.. furcsa lenne ..
esetleges felre ertelmezesek szerintem EN miattam van, mivel fogalmazasbol sosem voltam jo:) + szeretek tomoren roviden irni ami neha hatrany.. szal .. ha ebbol van kavar akko 1000bocs