Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
104 hozzászólás a témában

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Nekem ChrisKing lesz....oooo, mert egy sznob vagyok :-[ ;)

boar

Jamis

Jamis

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Nekem fsa orbit legolcsobb volt ..sajna a izeje mi is az aaaaa dio vagy mi ami szoritja :) NUT ..szal az egy nevetseges darab nagyobb bevetesek  utan ujra kellett huzni , amig lehetett ...egyszer gondolt egyet es szetesett mint egy orosz ebreszto ora ... szal fsa legolcsobb csapagyat nem ajanlom ...

A stem-nek kell tartania a nyomast (vagy inkabb huzast) a csapagyon NEM a starnut-nak!  Ha jol van osszerakva a gep (= stem csavarok rendesen meghuzva!)  a starnut csavarjat ki lehet venni es megy a gep rendesen. Az persze mas kerdes hogy nem ajanlott...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
OK!!! Köszi!!!  ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Valami puhább cuccal (puhább fa, tömör gumi, stb.) megtámasztod, aztán kiveregeted óvatosan, de jobb, ha szervízre bízod, nehogy szétverd a vázat.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem tudjátok hogy kell kivenni a csészéket a vázból ? ? ? Valahogy úgy hogy ne nagyon sérüljön!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Andix:
montam máé hogy roox-ot végy! az fsa xtreme fityfirity hozzá képes!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
kék és fehér is van  ;D

Mongoose7.5

Mongoose7.5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sõtt! feketében is kapható,mert nekem olyan van... ;D az alsó csapágy hajlamos beázni,de nem vészes!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
nekem ilyen színû:
Feltöltött kép

van ilyen piros is, csak mo-n még nem láttam:
Feltöltött kép

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
én FSA Orbit XLII-t használok és kib***ottúl megvagyok vele elégedve!! szerintem 10e-ért ez a legjobb választás!!  (ipari csapágyas)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
azt kell hogy mondjam osztom a véleményt bár a sznobok biztos lehurrognak majd jóól.

én nem vettem észre  különbséget mozgásukban drága és olcsó  cucc között. jó sok zsír jól beállítva mint én néha oszt hadd menjen.

bár azért egy headbanger -nek lenne helye a bringámon.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én mindig a legolcsóbb ótvarokat használom és semmi bajom velük, fél évente cserélni kell azt kész. De ezeket cirka 2 rugóért veszem ellenben egy nevesebb márka 20 rugós fejcsapágyával, szerintem így kifizetõdöbb. Számitásaim szerint, ha fél évente 2 ezret költök egy egyszerü csapágyra akkor 5 év múlva tartok a már említett nevesebb márka alkatrészénél. Namost szerintem meg öt év alatt tuti lecserélném a nevesebb márkát is tipusfrissités cimszó alatt. (bár a bringákat évente úgyis lecserélem)
Vagyis én baromira elvagyok a kis olcsó alul-felül golyós fejcsapágyaimmal.

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Na persze Andix barátunk kérdésére senki nem válaszolt.
Sz*rjátok le hogy néz ki, ugyís alig láccik a sártól meg egyébként is nem tök mindegy.
De szerintem vegyél FSA Orbit Xtremet, õk értenek hozzá, hisz már csinálják egy ideje.

Opa

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Még tavaly láttam a FUNN kínálatában vadulásra szánt kormánycsapágyat. Tizenvalahányezer pénzért. Fogalmam sincs, hogy milyen lehet, de bikán néz ki. Súlya is lehet, de az úgyis mindegy ebben a kategóriában.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Nekem fsa orbit legolcsobb volt ..sajna a izeje mi is az aaaaa dio vagy mi ami szoritja :) NUT ..szal az egy nevetseges darab nagyobb bevetesek  utan ujra kellett huzni , amig lehetett ...egyszer gondolt egyet es szetesett mint egy orosz ebreszto ora ... szal fsa legolcsobb csapagyat nem ajanlom ...

helyette egy race-face dh enduro csapagyakkal ami ..szigetelt mindket oldalan egy kis mua. gyuruvel .. ujra zsirzas alkalmaval lelehet pattintani ..stb..stb..stb..

finom jol mukodo darab
...mint minden a race-face-tol..  amit fietsz azt kapod.!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Iparis, de mégis milyen?
Vegyek például RaceFace Real Seal kormánycsapágyat Deep Red színben 35e Ftért  ??? ::) ;D
Vagy mondjuk Roox FRD-t?

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
Andix:
A szorulásnak a rossz beállítás és a karbantartás hiánya is lehetett az oka. Iparis fejcsapágy beállítását is el lehet rontani...
Zúzásra viszont tényleg jobb választás lehet egy iparis fejcsapágy.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hát amolyan zúzás dolgra kéne a cucc. Én is gondolkodtam az Orbit UF-en, de ez több haveromnál, hogyismondjam, szorult.
Ha lehet iparisban gondolkodom, abból ki mit ajánlana. Most ártól függetlenül.

petimre

petimre

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem nem zsírzógombos WTB kormánycsapágyam van a TREk-emben, de még nem volt vele semmi gondom.
Ha néha meg van zsírozva, ez is nagyon sokáig bírja!
Aki nagyon zúz, az vegyen inkább valami iparisat!

;) ;)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Az örökéletû: Diatech :)
Ezt a legegyszerûbb beállítani! ;D