Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringaexpo
Indította
kempelen
, 2008. március 11. 12:31
Írta 2011. március 04. - 15:27
szombaton mert vas 11-12 kor már elkezdenek pakolászni
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 04. - 15:09
Szerintetek Vasárnap vagy Szombaton érdemesebb menni a bringaexpora?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. március 04. - 14:18
Akkor úgy néz ki mégis fel kell tegyem, mert ezekrõl csináltam képet.
Tök jó lenne, dank1000 elõre is! :->
Írta 2011. március 04. - 13:23
Sziasztok. Van 1 darab szabad jegyem eladó amit elõre váltottam meg csak betegség miatt az illetõ nem tud jönni velem. Én Debrecenbõl megyek Szombaton, ha valakit érdekel jelezze. Kb. 11 körül tervezem hogy ott leszek. Mobilom +36-30-6193766, este 6 után hívjatok.
Béla
Béla
Írta 2011. március 04. - 13:00
Írta 2011. március 04. - 12:55
Kiállítók listája/Exhibitors list - Bringa.huSZiasztok!
Hmm Szép gépek , jo képek , csak sajnos szemtöl szemben én nem lehetek kint , láttam az egyik fotón pearl izumi logot, aki kilátogat megtudná nekem mondani melyik kiállítónál volt az , esetleg bolt ahonnét kiállítanak .
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. március 04. - 12:48
SZiasztok!
Hmm Szép gépek , jo képek , csak sajnos szemtöl szemben én nem lehetek kint , láttam az egyik fotón pearl izumi logot, aki kilátogat megtudná nekem mondani melyik kiállítónál volt az , esetleg bolt ahonnét kiállítanak .
Köszönöm Szépen!
Tekerõs , nézegetõs hétvégét majd mindenkinek . ( Nekem dolgozós, hmm sebaj )
Jó Hátszelet
Köszönöm Szépen!
Tekerõs , nézegetõs hétvégét majd mindenkinek . ( Nekem dolgozós, hmm sebaj )
Jó Hátszelet
Írta 2011. március 04. - 12:33
Aki fotóz, tudna készíteni képet a Giant és a Specialized standokon TranceX-rõl, Anthem X1 29er-rõl, Speci 29-es Stumpijáról (ha van kiállítva) és Camberrõl? Köszi! :->
Akkor úgy néz ki mégis fel kell tegyem, mert ezekrõl csináltam képet.
Írta 2011. március 04. - 10:54
Kicsit csalódtam az idei expóban, továbbra is a vasúttörténeti parkban tartott kiállítás viszi a pálmát a számomra. Csináltam pár képet majd linkelem a délután folyamán.
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. március 04. - 07:20
Aki fotóz, tudna készíteni képet a Giant és a Specialized standokon TranceX-rõl, Anthem X1 29er-rõl, Speci 29-es Stumpijáról (ha van kiállítva) és Camberrõl? Köszi! :->
Írta 2011. március 04. - 01:30
Akik szombaton mennek ki és esetleg délelõtt egy kis összeröffenés vhol bennt?
Írta 2011. március 04. - 01:23
Csináltam énis képeket, de annyira elenyészõ, kb 20 kép, hogy nincs értelme belinkjeljem nektek. Arra viszont megkérek mindenki, aki pénteken, vagy hétvégén látogat ki, hogy nézze meg, hogy az eddigiekhez képest csak csüt-ön nem volt semmi repi anyag kitéve (poszter, toll, stb), vagy ez szegényesebb expo-ra sikeredett? Tudom, hülyeség, de érdekel.
Plussz pont jár amúgy Shimano-nak, a kiállított XTR fék demo miatt.
Plussz pont jár amúgy Shimano-nak, a kiállított XTR fék demo miatt.
Írta 2011. március 03. - 21:56
Írta 2011. március 03. - 20:53
Értem, kösz az infót mindkettõtöknek. Mondjuk nem engem érdekel, hanem az egyik útitársam.
Írta 2011. március 03. - 20:06
lesznek pesti boltok, ahol esetleg meg tudod vásárolni némi kedvezményekkel a kiállított bringákat/alkatrészeket.Akciós bringák vannak, nem tudod?
de ez nagykereskedés függõ...
meg kell kérdezni!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. március 03. - 18:07
Akciós bringák vannak, nem tudod?
Kint nem tudsz vásárolni, de az árak ki vannak téve. Akciós cuccokkal nem nagyon találkoztam, amennyire jól láttam.
Írta 2011. március 03. - 17:34
Írta 2011. március 03. - 17:13
Írta 2011. március 02. - 16:10
én tuti, hogy holnap ott leszek
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2011. március 02. - 13:13
Magam részérõl valószínüleg csüt, vagy péntek délelött megyek ki, még kigondolom. Függ attól, hogy ismerõsök közül mikor-ki dolgozik kint, illetve ki-mikor látogat ki.
Tavaj elött még kiállítóként voltam kint, és szerintem már a nyitónapon is érdemes kimenni (ez egyben kérdés is, szóval ha nem, akkro cáfoljatok meg), mert nem lesznek remélhetõleg sokan, viszont már minden kint lesz kivétel nélkül, és aki azzal is számol, aznap tuti a hazatéreés matrica/poszter/ és katalógus dömpinggel. A tavaji bombariadós eseményt kihagytam sajnos.
Tavaj elött még kiállítóként voltam kint, és szerintem már a nyitónapon is érdemes kimenni (ez egyben kérdés is, szóval ha nem, akkro cáfoljatok meg), mert nem lesznek remélhetõleg sokan, viszont már minden kint lesz kivétel nélkül, és aki azzal is számol, aznap tuti a hazatéreés matrica/poszter/ és katalógus dömpinggel. A tavaji bombariadós eseményt kihagytam sajnos.