Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A Dura-Ace-s gépet kipróbáltam... nagyon király volt az is! 70,5 km/h-t mentem:) Apa is felült rá... -5%-os lejtõ... nem csoda, hogy kihajtotta a 71-et:D (én sajna nem emlékszem milyen emelkedésû terepen mentem...)... Sajna a fehér Specire nem engedtek fel... pedig mentem volna vele nagyon!
A ringben nagyon állat volt mindenki:D

A Mata standon is voltam!:D
...
Andris: Láttalak! Elfordultam... visszafordultam, erre eltûntél!:D

én már csak ilyen vagyok, rohanok mindig. ótópályán is "versenyeztünk" Gulyás Ádiékkal :D
Mata standot nem is láttam...

a ringben én is pörgettem egyet, majdnem leestem a bringáról a táv 3/4-énél...
egy bringát próbáltam, az a bemp-es Foes volt - VV közremûködésével :)

Sala nem változott még semmit :D

+ úgy néz ki, elõbb lesz össztelósom, mint hittem volna :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Basszus ezt a fullys tesztes dolgot benéztem ! Én is szívesen kipróbáltam volna sebaj majd jövõre .

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Ballan gépéhez: A Pinarello/Willier standon volt egy váz, amire a világbajnok neve rá volt írva (a felsõ csõre). A standon lévõ srác azt mondta, hogy az a váz Ballan vázának a másolata, tehát nem az eredeti volt kint. K

Bocsi, legalább tudom mi esett ki amikor a csákó beszélt róla. ;)

Ha tudom, hogy a csávó szervizel is, légteleníttetem a fékemet! (nincs itthon olaj ;) )

Ami ugyanott engem elborzasztott!! hogy a pcsába képesek levágni az integrált tengelyt azokról a karokról!! Új saint xtr dura ace .... deore-ig mind csonkolva volt, de olyan módon, hogy azt egy .... simán felxxel csonkítva sorjásan, belül a tengelybe égve a szikrák!!! Ilyesmit a shimano bemutató példányokban régebben halálpontosan, igényesebben oldották meg, a kettévágott octás xt- összeraktad és akár mehetett volna fel a gépre elsõre nem vették volna észre..
Itt meg..

Ride everywhere.

.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Leesett az állam... annyi bringa volt ott, meg jó cucc, meg minden! Szóval nagyon jó volt!

A Dura-Ace-s gépet kipróbáltam... nagyon király volt az is! 70,5 km/h-t mentem:) Apa is felült rá... -5%-os lejtõ... nem csoda, hogy kihajtotta a 71-et:D (én sajna nem emlékszem milyen emelkedésû terepen mentem...)... Sajna a fehér Specire nem engedtek fel... pedig mentem volna vele nagyon!
A ringben nagyon állat volt mindenki:D
Nem teszteltem sajna... a rekumbenseket viszont kipróbáltam! Tetszettek!

A Mata standon is voltam!:D Annyi cuccuk volt... a honlapon nincs is fent semmi ehhez képest. Kormányok, stucnik, olyan vázak, amiket még a honlapon sem láttam... megtudtam, hogy gyártanak 3db prototípus vázat is a csapatnak, ami ÖSSZTELÓS LESZ!!!!! Meg az is kiderült, hogy azért nem hozták el a vázamat, mert még nincs kész a festés... azt mondták, hogy max. péntek! Remélem is!:)

Mindenki nagyon rendes volt, a szervezés is jó volt, én is annyi prospektust összeszedtem, hogy fél évre elég lesz:)!

Andris: Láttalak! Elfordultam... visszafordultam, erre eltûntél!:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
valóban egy "nagy bringabolt" volt.
igazából sok újdonság nem volt, amire igazán kíváncsi voltam, olyat nem láttam - ez lehet az én hibám is :)
amiért megérte, hogy beszélgettem/találkoztam kedves ismerõsökkel a fórumról (BBB, BíróÁdám, enté, kala, rob, sala, thommey, VV és még páran, akiket most elfelejtek és még páran, akikkel nem találkoztam, de láttam...) :)
összességében megérte feláldozni a lineáris algebrára szánt tanulási idõt a kiállításra :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
jah és külön köszönöm a trek standnak, hogy kirakott egy session 88-at!!!!!:D

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
bringaexpo nagyon jó volt, nekem tetszett, props a szervezõknek;)

totomi1

totomi1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Most olvastam, hogy a világbajnoki váz megvehetõ nálunk is, ára 861 800 Ft (hát nem óccsó, ahhoz képest, hogy ez "csak" egy sz..os váz). A váz neve Wilier Cento 1 - a Lampre csapat hivatalos váza.

totomi1

totomi1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Ballan gépéhez: A Pinarello/Willier standon volt egy váz, amire a világbajnok neve rá volt írva (a felsõ csõre). A standon lévõ srác azt mondta, hogy az a váz Ballan vázának a másolata, tehát nem az eredeti volt kint. Komplett Ballan bicajt nem láttam/találtam. Én inkább országútikat nézegettem, abból a kereskedõk mindegyike elég durva, ritkán látható álomgépeket hozott ki - ez egyébként a többi kerékpártípusra is igaz volt (fullkarbon extrakönnyû 6 kg körüli, Dura-Ace 7900/Record 11s stb). Nagyon drága, és gyögyörû festésû/karbon borítású bicók voltak láthatók - nyálcsorgatás volt 1000-rel :)). A kiállítás egyébként fullos volt, a kiállítók kitettek magukért (ízlésesen felépített standok, nagy választék mind bicók, mind kiegészítõk terén stb.), mindenképpen megérte kimenni.

CNR

CNR

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
2. helyzetjelentés:
a kiállítás zajlik, a látogatók megközelítik a tegnapi tömeget.

családi vállalkozás szintjén ismét fellendítettük a testbike-forgalmat. a végén már sorbaállás volt a specinél:D

ígéretemhez híven megemlékeznék a merida-stand frontemberérõl, aki készséggel segédkezett, sõt, olyan bringát is rendelkezésre bocsátott, ami nem is volt testbike:) köszönöm

és az utolsó: :(mért kellett otthagynom azt a gyönyörû pitch-et?!:(
emberkínzásFeltöltött kép

:rotfl:
add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legjobb napja legyen
:DoMe:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ahh, na mind1, gondoltam, összerakatom velük a Trance-emet, de ahhoz, h odaguruljak, össze kéne raknom, szóval na :D
Esetleg meglepem õket egy kotyogó Nexussal :)

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

Még egy kérdés; a Shimano átvizsgálás az csak átvizsgálás, vagy szervíz is? :)

Szervíz is,velem nagyon korrektek voltak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Még egy kérdés; a Shimano átvizsgálás az csak átvizsgálás, vagy szervíz is? :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A testbike-okon milyen pedál van? Megéri SPD-t húzni? :)

CNR

CNR

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
[/quote]:Én amikor megpróbáltam kiszedni a szinén a Pitchet simán rámszóltak.hogy nem lehet kipróbálni a gépeket....

nemtom, lehet hogy váltották az eladót... a specinél egy nõ aszisztált, a meridánál meg egy srác, mindketten nagyon segítõkészek voltak, mikor a legjobb bringáikat akartam kipróbálni.:)

:rotfl:
add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legjobb napja legyen
:DoMe:

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
jó volt a kiállítás.
a foes odavert.
a schwinn standján volt egy sebességrekord döntõ bringa.
18"as kerekek meg 100as lánctányér.
nem volt semmi.
a bikkmakk stand is jó volt a régi szép bringákkal. manitou és cannondale + a zöld speci.
képeket nem teszem fel mert elállítódott a méret menet közben és a képek fele 640x480 lett. szóval nemsok látszik. :(
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No válasz ;)

A ballan gépe kint van, de mondjuk fogggalmam nincs ki az, arra emlékszem, hogy ki volt írva mellé, és valaki mondta is, hogy ez a gép a világ**** ****gépe amivel ***** nyert...

A csillagos részek nekem is kiestek, ugyanis nekem sem ezirányú az érdeklõdésem ;)

Rob meg tudni fogja ki vagyok, ha azt mondom hogy az összes manitu villát sikerült egyszerre ledöntenem :D
Bocsánat érte, (mondjuk semmi bajuk nem lett a szõnyeg miatt).

Strethkidenthermith:
Az a szép, hogy az ott kapott különszámban sincs róla semmi ;) de itt:
http://www.bringaexpo.eu/
Biztos mindent megtalálsz ;)

Ride everywhere.

.

Strethkidenthermith

Strethkidenthermith

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Tudja valaki hogy vasárnap lesz-e valami program vagy verseny?Mert sehol nem találok konkrétan semmit:((

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
ami az egészben a vicc: VANNAK TESBIKE-OK, VAN RAJTUK MATRICA, DE AZ EMBEREK ÉSZRE NEM VESZIK!!! én kiráncigáltam a pitch-et az állványábol, a látogatók meg fullra hülyénak néztek... aztán jött a szerv és még majdhogynem alám tolta azt a gyönyörûséget, utána mentem néhány kört és az emberek meg tátott szájjal nézték, hogy: "LEHET BRINGÁT TESZTELNI?!" IGEN, KEDVES LÁTOGATÓK (de azért nézd meg, van-e rajta matrica:)

Én amikor megpróbáltam kiszedni a szinén a Pitchet simán rámszóltak.hogy nem lehet kipróbálni a gépeket....
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Milyen márkájúak voltak a chopperek az Oakley stand mellett, Mindenhonnan szereztem katalógust csak onnan nem, pedig kb az tetszett a legjobban...
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.