Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás(?) betegségek (_nem_ sportsérülések)
Posted 2012. April 24. - 10:20

Pihentetés és vitaminos "gyógyszer" kúra a megoldás,elvileg.De szerintem nem lehet megszüntetni.Nekem sem vált be a vitaminkúra,meg hát a bringázást sem hagytam abba:-).Van,amikor van vele gond,van amikor nincs...Együtt kell vele élni!A derekat legalább lehet edzeni.
Posted 2012. April 23. - 18:38

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. August 08. - 11:31

Mi lehet erre a megoldás?
Esetleg a kesztyûk között van különbség ilyen téren? Vagy van olyan edzésmódszer amivel javítani tudok a helyzeten?
Posted 2011. February 06. - 21:37

Posted 2010. June 24. - 11:37

Ok, majd kipróbálom. Bár nem szívesen váltanék át, meg basszus, 17 évesen már össztelós kéne?! Na ne má'!Tipp csak menj ki ösztelóssal terepre valszeg sokkal késõbb fog megfájdulni bár én azért kicsit idõsebb vagyok .

A Trek elõtt egy Konám volt, 18-as. Amikor jött a Trek, gondolkodtunk, hogy 18,5, vagy 19,5-es legyen. 18,5-es lett, mert a kisebb bringa talán egy kicsit kezelhetõbb, meg a másikat hosszúnak éreztem. Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem a 18,5-es Trek van olyan hosszú, mint a 19-es Kona. Olyan égimeszelõ azért nem vagyok, 181-182 centi. Ma kipróbálom a nyereg hátratolósdit.Nekem a túl kicsi váztól fájt a derekam. Ugyanúgy merevvázas bringám volt utána, csak nagyobb, a derék/hát fájás elmúlt (meglepõen az országútin sem fáj a hátam..). Össztelóssal már a csuklóm se fáj
Köszi, Dani
Posted 2010. June 24. - 11:36

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2010. June 24. - 11:10

Posted 2010. June 24. - 06:38

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. June 23. - 23:22

Talán Szilváson vettem észre elõször, hogy tekerés közben (montin) iszonyatosan elkezdett fájni a hátam, pontosabban a derekam. Crosskovácsin ez megint elõjött, de olyan szinten, hogy utána lehajolni nem tudtam. Általában (pontosabban szinte mindig) országútival edzek, ott nem jött elõ ez a probléma. Tudom, hogy itt senki se látnok, de hátha volt vkinek hasonló problémája. A bringán kb. 1 éve nem változott semmi, gondolok itt a stucni helyzetének változására például. Ma kipróbáltam azt, hogy egy 1 centis hézagolót a stucni alá raktam, de így is fájdogál(t). Igazság szerint nem tudom, hogy nõttem-e, és ez kívánná azt, hogy változtassak 1-2 dolgon. Még majd kipróbálom, hogy a nyerget hátrébb tolom, hátha segít valamennyit. Amikor öltönyt kellett csináltatni, akkor döbbentett rá az eladó hölgy, hogy a jobb vállam 2(!) centivel lejjebb van. De nem hiszem, hogy ez is pikk-pakk alakult volna ki, és ezelõtt sosem fájt a hátam (derekam).
Hátha tud valaki segíteni.
Köszi, Dani
Posted 2008. March 22. - 22:25

Majdnem minden nap fáj a fejem, tavaly tavasszal (már ha a mostanit lehet annak nevezni) is ugyanez volt kb. 1 hónapig. Allergiának lehet ilyen tünete, amellett, hogy semmi mást nem érzékelek.
Lehet, hogy a bringára költendõ anyagi javak összegyûjtésének mikéntjén való vívódás okozza?
Én nem vagyok doki, de a szemed nem könnyezik sokat? esetleg fáj az is ...
kötõhártya vagy agyhártya megfázás/gyulladásra tippelnék én, ha más minden rendben van.
Posted 2008. March 21. - 23:06

Posted 2008. March 21. - 12:34

A prosztata ha fáj,azt a test mely részén érezni?
Nekem semmi sem fájt vagy nyomott. De egyszercsak ürítettem némi vizeletet alvás közben. Na, úgy rohantam a dokihoz, mint a nyúl. Kb. két perc alatt megmondta, hogy prosztatagyuszi.
Posted 2008. March 21. - 12:20

Fõleg reggel, délelõtt szokott fájni a kobak, akkor nem olvasok, vagy számítógépezek, amitõl a látásprobléma ok lehetne. De lehet, hogy meglátogatok egy szemészt, ki tudja.
Posted 2008. March 21. - 12:16

Iszol e elég folyadékot? Nincs e látás problémád?Majdnem minden nap fáj a fejem, tavaly tavasszal (már ha a mostanit lehet annak nevezni) is ugyanez volt kb. 1 hónapig. Allergiának lehet ilyen tünete, amellett, hogy semmi mást nem érzékelek.
Lehet, hogy a bringára költendõ anyagi javak összegyûjtésének mikéntjén való vívódás okozza?
Posted 2008. March 21. - 11:46

Szerencsére jó helyen lakom, szóval, ha kimegyek bicajozni a fejem tuti nem fog fájni olyan jó itt a levegõ.
Posted 2008. March 21. - 11:43

ki szoktad magad aludni rendesen? nekem csak akkor fáj néha picit a fejem ha fáradtan tekerek. de akkor meg nem is érdemes menni, hisz érzi az ember...
Posted 2008. March 21. - 11:41

Posted 2008. March 21. - 11:15

Elég szar dolog ugyhogy vigyázatok magatokra :wykrzykni
Dozer: leginkább vizelési gondok(vagy nem, vagy túl gyakran)+tompa fájdalom a végbél elõtt, pont ott ahol a bringaülésen ülsz.
Posted 2008. March 21. - 10:48

Posted 2008. March 20. - 15:26

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy