Kocsma több is van, Vadász vendéglõben vadételek faszák,és a kiszûrõdõ nótaszóból ítélve a hangulat is jeles.És van Edelweisse. :clap:
NE ÍGY! NE ÍGY!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nagy kár lenne,ha nem jönnél....elõleget ha nagyon muszáj feltudnám vinni,csak a jelenlegi helyzetemben kéne,ha a környékbeliek ideadnák az árát.Magyarul,aki elõre tudna fizetni,azt akár nálam meg is tehetné.így biztos vinnémcseppet ideges vagyok. lehet elhamarkodottan hozok meg döntéseket. az a gond(tudom nem ide tartozik), hogy ma kaptuk az értesítõt, hogy ahoz hogy kocsinkat megcsinálják és ne vegyék tk-ra, márciusig le kell gombolni 200 guriga önrészt. szóval meg kõ húzni a nadrágszíjjat. mindenesetre az elõleget tuti nem tudom elvinni
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Picasa _Alex_
Ha nem jön közbe semmi hozzám beférszmég mindig fuvart keresek Bp-rõl és vissza...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Jó napot!
Azt mondta hogy 10.000 Ft kellene, hogy biztosra menjünk. én mondtam hogy ott leszünk ha már megdumáljuk...
Van aki közelebb lakik mint én és elviszi a pénzt?
skacok most jutott eszembe, hogy nem voltunk meg penzt adni a csajnak.