ami biztos 1/2 hasított marha:obiad:Tavalyelõtt pl. ha jól emlékszem Ice hozott anyagot, kondért és utána neki fizettünk. Kérdés hogy most bevállalná-e valaki hogy beszerzi a cuccokat?
Esetleg ha valaki leírja hogy pontosan mi kell és mennyi megveszem és felviszem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Indította
_Alex_
, 2007. december 04. 13:07
Írta 2009. február 05. - 12:05
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. február 05. - 11:53
Tavalyelõtt pl. ha jól emlékszem Ice hozott anyagot, kondért és utána neki fizettünk. Kérdés hogy most bevállalná-e valaki hogy beszerzi a cuccokat?
Esetleg ha valaki leírja hogy pontosan mi kell és mennyi megveszem és felviszem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. február 05. - 09:56
No fijjukák, akar e ott valaki fent húsz emberre fõzni?Ha jól tudom lesz aki nem fog tekerni. Esetleges segítségemet, (persze csak ha nem bringázunk!!!) mint egyetlen nõtag felajánlom, kell e valami bármi itthunról hozzá vagy hagyatkozzunk a helyi élelmiszerellátó állomásra, s a lakosok kedvességére ha kunyerálunk valamit a kapujukon becsengetve:
Más: Rajmikánkkal valaki felvehetné a kapcsolat, olyan aki vasárnap bicóval fog lejönni, mert lehet kinézne õ vasárnap s nem akaródzik neki egyedül visszacsorogni mc-ra.
Na pááá
Más: Rajmikánkkal valaki felvehetné a kapcsolat, olyan aki vasárnap bicóval fog lejönni, mert lehet kinézne õ vasárnap s nem akaródzik neki egyedül visszacsorogni mc-ra.
Na pááá
Írta 2009. február 04. - 09:39
ho van meg
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 04. - 06:52
Szerintem úszógatyát:) ne hozz
Írta 2009. február 04. - 01:30
fuvart köszi, jövõ hét elején pontosítunk,
Alex naptárat szintén köszi, Parának tolom a zsét...
húdevárom húdevárom..
õslakosok: ugye a Bükk totál széjjel van ázva (vagy még fagyott odafent?)
vigyek neoprénes terepcipõt vagy senem?...
Alex naptárat szintén köszi, Parának tolom a zsét...
húdevárom húdevárom..
õslakosok: ugye a Bükk totál széjjel van ázva (vagy még fagyott odafent?)
vigyek neoprénes terepcipõt vagy senem?...
'Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Az elsõben nem vagyok biztos.' A. Einstein
Live long FireFox!
Live long FireFox!
Írta 2009. február 03. - 20:53
egge'
Felérsz gerenna-vár felõl /tótfalusi völgy/ olasz kapu, maj' az általad emlitett õrháznál NEM fordulsz el, hanem huzol tovább egyenesen Bánya hegy felé
innen pöpec a lefelé aszfalton,a minõség is ultrazsííííír, de ha mocskos akarsz lenni,s terepgumma van fenn, keresd a zöld jelzést /BM is gyön errefelé vhol/
levágja az aszfaltos kanyarokat
kiérsz a "fõútra" s balra nyomod tovább majd egy 10 percet, s egy meredek jobbossal beesel répásra.
ennyi.
lámpa kell mindenképpen sztem, ha Ózdról rakod neki.
Felérsz gerenna-vár felõl /tótfalusi völgy/ olasz kapu, maj' az általad emlitett õrháznál NEM fordulsz el, hanem huzol tovább egyenesen Bánya hegy felé
innen pöpec a lefelé aszfalton,a minõség is ultrazsííííír, de ha mocskos akarsz lenni,s terepgumma van fenn, keresd a zöld jelzést /BM is gyön errefelé vhol/
levágja az aszfaltos kanyarokat
kiérsz a "fõútra" s balra nyomod tovább majd egy 10 percet, s egy meredek jobbossal beesel répásra.
ennyi.
lámpa kell mindenképpen sztem, ha Ózdról rakod neki.
Írta 2009. február 03. - 20:08
a koponyeg.hu szerint esni fog, +5 fok körül, de remélem még változik....
ha szilvás-kilátó utvonalon menek fel, akkor a nagymezõ után lesz egy elág, egy kis faház lesz ott, annál egyenesen kell menni ugye? balra bánkút van. ha egyenesen megyek akkor egy kanyargós lefelé után kijutok a fõutra, ott egy sorompó is, onnan már nem lesz messze, gondolom én.
csak azért, mert ha 3-kor indulok, igencsak rám fog sötétedni fenn a bükkben.
ha szilvás-kilátó utvonalon menek fel, akkor a nagymezõ után lesz egy elág, egy kis faház lesz ott, annál egyenesen kell menni ugye? balra bánkút van. ha egyenesen megyek akkor egy kanyargós lefelé után kijutok a fõutra, ott egy sorompó is, onnan már nem lesz messze, gondolom én.
csak azért, mert ha 3-kor indulok, igencsak rám fog sötétedni fenn a bükkben.
Írta 2009. február 03. - 13:05
Meg kell beszelni egy helyszint,idopontot,onnantol kezdve mar csak a csomagtarto kapacitasa a hatar
Írta 2009. február 03. - 09:08
faja! köszi az infókat!, akkor elkérem valakinek a pokrócait, aki hozott hálózsákot. kaját akkor lehet a boltban venni szombaton, és a fõzéshez való alapanyagokat is.
Egyre jobban várom már!
Köszönöm a felajánlást a felszállításra megjegyeztem Akkor már csak összekel a - miskolci feltekerõs - csapatot szedni.
:bananadan
Egyre jobban várom már!
Köszönöm a felajánlást a felszállításra megjegyeztem Akkor már csak összekel a - miskolci feltekerõs - csapatot szedni.
:bananadan
Írta 2009. február 02. - 23:46
akko csepp tányért meg evõeszközt viszek, hálózsák, hát... ha fel tudom installálni az rp tetejére vhogy, a sisaktartó helyére majd...ruhát viszek, majdnem annyit mint a 24h-ra, bármi lehetséges
úgy döntöttem, hogy nagymezõ felöl közelítem meg a cél objektumot.. jó lenne ha most hétvége lenne, de még addig dolgozni kell sokat...
úgy döntöttem, hogy nagymezõ felöl közelítem meg a cél objektumot.. jó lenne ha most hétvége lenne, de még addig dolgozni kell sokat...
Írta 2009. február 02. - 20:04
No fijjúk, a következõ infokat szereztem be ma a ház, "anyagcseréléshez szükséges" felszereléseirõl.
Edények, lábosok, bogrács több méretben, mûanyagtányérok vannak, evõeszköz is, de azt inkább hozzon mindenki sajátot.
HÁLÓZSÁK tanácsos, de mind a húsz ágyhoz van két két takaró.
Elvileg minimál cuccal megoldható, de mindenki a saját belátása szerint hozza a saját bigyóit.
Üdv
bcs neje Orsi
Edények, lábosok, bogrács több méretben, mûanyagtányérok vannak, evõeszköz is, de azt inkább hozzon mindenki sajátot.
HÁLÓZSÁK tanácsos, de mind a húsz ágyhoz van két két takaró.
Elvileg minimál cuccal megoldható, de mindenki a saját belátása szerint hozza a saját bigyóit.
Üdv
bcs neje Orsi
Írta 2009. február 02. - 17:22
no en aztat nemtom
en mindenkepp viszek halozsak
jobb a sajatban
majd holnap felhivom vki
osz kifaggat
en mindenkepp viszek halozsak
jobb a sajatban
majd holnap felhivom vki
osz kifaggat
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. február 02. - 17:15
Ha gondolod felvihetem a cuccaidat, hacsak nem Miskolc legeldugottabb reszen laksz, es nem talalunk meg
Írta 2009. február 02. - 16:15
köszi! már most takarékoskodok
akkor eddig tele a házikó.
Lor kell vinni hálózsákot, vagy van takaró? edények evõeszközök? minimalizálnom kell a csomagomat...
(örülnék ha nem teljes menetelszerelésben kéne feltekerni )
akkor eddig tele a házikó.
Lor kell vinni hálózsákot, vagy van takaró? edények evõeszközök? minimalizálnom kell a csomagomat...
(örülnék ha nem teljes menetelszerelésben kéne feltekerni )
Írta 2009. február 02. - 11:41
Írta 2009. február 02. - 09:38
köszönet a foglalásért!
már várom, ha minden igaz tekerhetõ lesz a bringám addigra juppy
ennyi is akkor egy éjszaka? 1500?
már várom, ha minden igaz tekerhetõ lesz a bringám addigra juppy
ennyi is akkor egy éjszaka? 1500?
Írta 2009. február 01. - 14:36
amiben lakunk az is jo meredek
hollosfelol az hoz le egyenesen
hollosfelol az hoz le egyenesen
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. február 01. - 14:30
Alex majd azt a jó kis emelkedõt megkéne majd nézni ismételten ami a faluból fölfelé visz (mtb vigend:lol1:)
Írta 2009. február 01. - 13:43
Az jók kis vendéglõ, voltam már ott!
Rás, átvettem a cuccot Parától, viszem.
Rás, átvettem a cuccot Parától, viszem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_