Jelentkezz be Regisztrálj

BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Írta 2009. február 16. - 13:33

A Tali szuper volt bár én egy kicsit ( nagyon) több tekerésre rendezkedtem be. Remélem legközelebb kicsit hosszabb tekerésre is rá tudom venni a csapatot. ( a recept a következö? az útvonalat elözöleg bejárván 10km.ként kisüveg házipálinkát teszek bizonyos pontokra geo ládák módjára igy szerintem egybõl több jelentkezõ lesz:lol1:)
Mikor is lesz a következõ:chin:
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. február 16. - 11:04

tényleg zolinak a cuccával mi van?visszament érte?vagy nálatok van lór?
Írta 2009. február 16. - 10:03

Kösz mindenkinek, a filmvetítés is jó volt, pláne a falusi dizsi

jövõhéten egy fórumtali ?

Írta 2009. február 16. - 09:15

Írta 2009. február 16. - 07:18

jo volt latni olyan regi arcot, mint ras
meg ujat
meg a szokasosakat is
lassan ki kene pakolni a cuccokat meg az autobol a bringat.
ma reggel varosban is hideg van
/kene rakni a tuzre/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 15. - 23:04

Egyszer már nekem is el kéne menni egyre, de valami - valaki - mindig közbepofázik.
Írta 2009. február 15. - 23:01

Ja, gondolom, ott aztán volt mocsok!Alex: igen a kérdésed jogos, õszintén szólva én is gondolkodtam már rajt, hogy most akkor meliket is használjam, ígérem rövid idõn belül eldöntöm, vagy mindenki eressze el a fantáziáját, s várom a neveket....ih vagy mégse?
Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. február 15. - 22:57

Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett.

Írta 2009. február 15. - 22:31

Nagyon szuperszonikus volt a rendezvény. Örülök, hogy ott voltam.
Eged DH sem volt piskóta, de majd Clio mesél csak õ még megfürdeti a bicóját.
Ui. Mindig lát valami újat az ember: derékszögben hajlott a lánc, mivel a sár ráfagyott
Jó 5let, legyen tali minél hamarabb.
Írta 2009. február 15. - 22:06

Tutti tali volt, mint mindig!
Savanyú, köszi szépen a bort!
Mindenkinek köszi hogy eljött!
Tomidny, büszke vagyok rád hogy eljöttél a túlvégrõl, kivételesen nem én mentem legmesszebbrõl!

Orsi, te tulajdonképp inkább Klára vagy, vagy mindkettõ? Ha igen, melyiket preferálod inkább? Esetleg maradjunk a Nicknévnél? Vagy mégse?

Köszi szépen nektek a szervezést! Eredetileg maradni akartam segíteni takarítani, de nem voltam még DH versenyen és Clió elcsábított(Na jó ez így túlzás, de ugye rá kell kenni valakire;)).
Talihagyományosan õsszel is szokott lenni, valahol a Mecskben, ahol épp találunk szimpi szállást.
Még nyáron is szokott volt lenni, jellemzõen Sátoraljaújhelyen, de az néhány éve érdeklõdés hiányában elmaradozott.
A bringázást nem vittük túlzásba, de azért én így is kellemesen elfáradtam. Szinte végig össze vissza rallyztam, kár hogy mindig az elsõ kerék csúszott.

Képek valószínû holnap lesznek, elég szarul vagyuk, asszem urrá lesz rajtam valami kórság.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. február 15. - 21:45

És csatlakoznának azok is akik most nem tudtak.
Hát akkor mire várunk?Hol legyen?Megmikor?
Írta 2009. február 15. - 20:40

bakker, megint fáj a szívem
bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb
volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?
nem sokáig fáj majd a szíved, jó lenne nem megvárni a köv. februárt.
subaru volt, hangos volt, autó tolás is volt, toltunk még mikrobuszt is

Írta 2009. február 15. - 20:09

bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb
volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?
Írta 2009. február 15. - 20:01

Így van, én esek egy elég szépetmegnéztem a yutyubos videoidat, te esel egy hatalmasat a riport végén?

Írta 2009. február 15. - 19:50

Írta 2009. február 15. - 18:33

Írta 2009. február 15. - 17:49

Írta 2009. február 15. - 17:33

Meg arról a sok õrült kerékpárosról

Írta 2009. február 15. - 17:28

Clio meg majd irhatna mivolt a versenyen.
Írta 2009. február 15. - 16:49

Majd toljátok a képeket, mert én nem sokat csináltam, de majd hamarosan felrakom õket
jó étvágyat hozzá

http://picasaweb.goo...021315Repashuta#