Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFT találkozó | 2009. június 26-28.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1483 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Az ut am,itõl féltem egyáltalán nem volt gázos, de viszont ameddig feljutottunk pénteken onnét volt rendesen letaposva-fagyva így sikerült egyszer szépen keresztbe forditani a tojcsit, de rémisztõbbnek tünhetett kivülrõl nézve minta valóságban volt mert egy kis kormánymozdulat és gázfröccs megoldotta a helyzetett és máris egyenesben voltunk:). Nappal elnézve azt a helyet ahol többen becsusztak az árokba egyszerüen nem értettem a helyzetett hogy jutottak oda.

Hát mondtam én, de úgysem hisznek a szõkének ;)

Most már legalább tudom, hogy miért nem láttunk egy idõ után - kicsit féltem, hogy esetleg baj történt, de úgy voltam, hogy akkor bizti hívnátok Ice-ot, vagy valami. Megállni nem igen mertem az úton, bár lefelé vszeg el tudtunk volna indulni. Örülök, hogy egészben leértetek, de azt nem teljesen értem, hogyan tudtatok megcsúszni lefelé. Mi 20-30 km/h között jöttünk és nem volt semmi gáz. Vagy gyorsabban jöttél, vagy ráfékeztél, vagy ott is kanyarodni akartál, ahol nem kell, vagy kopott a téligumid, mert sztem amúgy nemigen cszúszhattatok volna meg. Vagy nem tom :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

qtatom

qtatom

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!

Én ugyan csak "külsõs" voltam, de feldobtam a képeimet ide:
http://qtatom.alfapr...gory.php?cat=74

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Savanyúúúúú: ottan vana "egy kis fõzõcske" bigyóban, többen már le is figyelték, oszt most mutter keveri a cucc. :)
Eks!
Koca: kõ átlétika triko va nem?Pont ollan az idõ....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
http://bmft.zeezoltano.fotoalbum.hu/
Néhány kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
arcsiba töki

hogyhogy csapatot váltottál? vérszegény a nagySE?

Klára:

irjad má' lefele reszeptjit annak a kamusportszeletnek dik, nekem mélbe.
léccives.
csinálok, oszt vágomfel gyémánttal, gecibe'.

mélem: savanyugabi@freemail.hu

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Hehe.....két wc volt.... és néha lehet egy-két bico megsínylette hogy ebben a tojlettben volt. :)
Clio: szerintem nincs semmi baja a fejemnek...................
clio szerintem nincs semmi baja a fejemnek...................
clio szerintem nincs semmi baja a fejemnek....................
Honnan is ismerjük egymást?????
:)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Szöget ütött a fejembe egy aprócska gondolat: Hogy a fenébe intéztétek el a kis és nagy dolgokat ilyen szûk helyen ?

két wc volt

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Szöget ütött a fejembe egy aprócska gondolat: Hogy a fenébe intéztétek el a kis és nagy dolgokat ilyen szûk helyen ? :scared:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Képek
Eged DH

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Clionak gratula!

Tavaly is télleg többet mentünk, de nem volt haow. De én ma jó bringás létemre és mivel keveselltem a hétvégi km-t, lementem Salgótarjánba (120km) és aláírtam a szerzõdést az új egyesületemmel. :) ha kell a buliban, ha kell a sportban rakom oda magam, vagy a kettõ ugyanaz? ;)

odaadtam anyámnak a sportszelet receptjét, köszi Orsi!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hajaj

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

http://picasaweb.goo.../BMFTRepashuta#

Hú a nemjóját, Nektek aztán tényleg havas tekerésben volt részetek! :clap:

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
jó volt ott az a lefelé,élveztem még merevfarúval is.kormányomat nézegette berki kolléga,hogy kicsit érdekesen néz ki.mai átnézést követõen a kormány el van görbülve,valószínû a szombat éjszakai esésem miatt,nem volt az az erõs,merev kormány.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

elotte megalltunk a zold negszognel is
de klarammal elhesgettuk, hogy nem most kell kiprobalni a dolgot.
aztan megis

Lehet, hogy azon a zöldön nem lett volna meg a kellõ lejtés :D

Az én kedvem vszeg az hozta meg, hogy BBerki olyan frappáns egyszerûséggel lement ott, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. És ezen még Tomi csodás borulása sem tudott változtatni ;) Mint a pingvinek a jég tetején. Lecsúsztunk és jó lett :D

Orsi_Klára_úszónéni: buksid hogy van?

evvagyokén

TÉGY!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elotte megalltunk a zold negszognel is
de klarammal elhesgettuk, hogy nem most kell kiprobalni a dolgot.
aztan megis

mar penteken elittuk a mindenunket
mondjuk en orultem, hogy nem dolgozom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hát ja, eddig úgy nézetek ki a talik, hogy péntek éjszakai eltévedés, szombat napközbeni nagy túra, szombat éjszakai eltévedés és néha még, ha a savanyú késön jön akkor még egy vasárnap hajnal 1-3ig tekerés pluszba az elõzõekhez :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Egyébként kinek az 5lete volt eredetileg aza rövidítés?

Hát én álltam meg ott, és néztem, hogy akkor ez most jó lesz-e nekünk. BBerkit meg nem nagyon kellett gyõzködni :D
Csak az volt a kérdés, hogy jó irányba visz-e az út...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

... a másik felét elragadják a rézf@aszú baglyok éjszaka a rengetegben. :)
Képek valószínû holnap lesznek, elég szarul vagyuk, asszem urrá lesz rajtam valami kórság. :(

Ezen vagy 10 percig rohogtem Alex mester :):):)
Jobbulást neked.

Clionak meg köszi a beszámolót, és gratulálok a helyezésedhez :)

Amugymeg eddig minden talin sokkal de sokkal tobbet tekertunk, mint most, de azért ezt a pálinkás modszert kiprobálhatnánk :):)
"Minden hülyeség" by Tomidny

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
http://picasaweb.goo.../BMFTRepashuta#

http://picasaweb.goo...kisarpi/EgedDH#

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Pálinkás jó reggelt! :D

Én mán ott sem értettem, hogy pénteken miért nem jutottak fel a visszafordulók, de aztán jó kiveséztük, hogy nálunk több volt a 3 betûs csodaszerekbõl és talán angyalokból is - félreértések elkerülése végett nem vezetni tudok jobban, mint a kerülõk :)
Tali állat volt. Párom és Ködmön még nem voltak ilyenen, nem pontosan tudták mire számítsanak - én meg nem nagoyn készítettem fel õket, hogy még nagyobb legyen az örömük :)
Hóbájking király!!!!!!! - muszáj lesz venenm egy jóféle téli bicós cipõt.
Szûzhavas freeride hóbbájking meg ûber kiráyl!!!!!!!!!!!!! :bananadan Egyébként kinek az 5lete volt eredetileg aza rövidítés?

Eged DH. Éppen idõben érkeztünk. Sikeres nevezés után neki is vágtam a feltolásnak. Gondoltam max 3 kört megyek (edzés-idõmérõ-döntõ). Délben lett volna a rajt - kb akkor értem fel így megúsztam egy feltolást. Azt kell mondjam, hogy a feltolás extrémebb volt, mint lejönni bicóval. Különös tekintettel arra, hogy a jóféle extrém bicós cipõnek slick talpa van, hogy jól tapadjona pedálra. A pály pedig tiszta sár volt. A többit a fantáziátokra bízom. Annyit azért hozzáfûznék, hogy az egyetlen lila foltot a feltolás közben szereztem, mikor kicsúszott a lábam alól a talaj és bár akkor nem tûnt fel, de vélhetõen csak sikerült combbal elkapni egy követ a sáta alatt - míg haza nem értünk azt hittem, hogy a terheléstõl van és valami görcs. Pálya állat volt. Egy igen durva köves résszel indult - mivel ezen a részen még nem mentem ezelõtt, így ott akadtak nehézségeim rendesen :( - van hova fejlõdni :). A többi részen az alattam dolgozó technológia mindenen átsegített - a felsõ részen volt némi csúszkálás - lejebb már csak "rázópad". A pály alján votl egy lassító, amit egy wall-ride-al valósítottak meg. Az egy dolog, hogy nem volt tempóm felérnia tetejére (lassan járj, tovább élsz ;) ), de a nagyobb baj az volt, hogy nem bírtam felállni a sár miatt, mert kicsúszott a lábam :D. Az idõeredményem siralmas lett, de sebaj, hisz én voltam az egyetlen csaj, aki indult a versenyen - így ugyebár könnyû nyerni ;). Mikor döntõ után leértem módosult tudatállapotban voltam - annyira fájt a kezem a fagyástól. Mikor végre felolvadt a kezem kb 1 óra brignamosás következett, hogy a brignaára fagyott sár nagyobbik részét ne vigyük haza - meg hogy ne bántsa a mocsok a frissen pucolt csapágyakat az
elkerülhetõnél jobban. A sarat letörni kellett a géprõl.
Bp-en még lecsapattam a gépet, és hazaérés után leolvasztottuk a bicókról a mosóban rágyagyott vizet. Ezután újabb egy óra sártalanítás következett - mez és nadrág. Ma reggel a cipõmet is megtaláltam a sár alatt :D

Szóóval jóóó kis extrém verseny volt. Két tábla csokit vittem (nevezés gyanánt) és két táblát hoztam plusz némi chips-et. Ha bárki tud lányról, aki szeret lejtõzni, akkor tessék motiválni, hogy induljon DH versenyen!! (a dobogó szinte garantált)

evvagyokén

TÉGY!