Pálinkás jó reggelt!
Én mán ott sem értettem, hogy pénteken miért nem jutottak fel a visszafordulók, de aztán jó kiveséztük, hogy nálunk több volt a 3 betûs csodaszerekbõl és talán angyalokból is - félreértések elkerülése végett nem vezetni tudok jobban, mint a kerülõk
Tali állat volt. Párom és Ködmön még nem voltak ilyenen, nem pontosan tudták mire számítsanak - én meg nem nagoyn készítettem fel õket, hogy még nagyobb legyen az örömük
Hóbájking király!!!!!!! - muszáj lesz venenm egy jóféle téli bicós cipõt.
Szûzhavas freeride hóbbájking meg ûber kiráyl!!!!!!!!!!!!! :bananadan Egyébként kinek az 5lete volt eredetileg aza rövidítés?
Eged DH. Éppen idõben érkeztünk. Sikeres nevezés után neki is vágtam a feltolásnak. Gondoltam max 3 kört megyek (edzés-idõmérõ-döntõ). Délben lett volna a rajt - kb akkor értem fel így megúsztam egy feltolást. Azt kell mondjam, hogy a feltolás extrémebb volt, mint lejönni bicóval. Különös tekintettel arra, hogy a jóféle extrém bicós cipõnek slick talpa van, hogy jól tapadjona pedálra. A pály pedig tiszta sár volt. A többit a fantáziátokra bízom. Annyit azért hozzáfûznék, hogy az egyetlen lila foltot a feltolás közben szereztem, mikor kicsúszott a lábam alól a talaj és bár akkor nem tûnt fel, de vélhetõen csak sikerült combbal elkapni egy követ a sáta alatt - míg haza nem értünk azt hittem, hogy a terheléstõl van és valami görcs. Pálya állat volt. Egy igen durva köves résszel indult - mivel ezen a részen még nem mentem ezelõtt, így ott akadtak nehézségeim rendesen
- van hova fejlõdni
. A többi részen az alattam dolgozó technológia mindenen átsegített - a felsõ részen volt némi csúszkálás - lejebb már csak "rázópad". A pály alján votl egy lassító, amit egy wall-ride-al valósítottak meg. Az egy dolog, hogy nem volt tempóm felérnia tetejére (lassan járj, tovább élsz
), de a nagyobb baj az volt, hogy nem bírtam felállni a sár miatt, mert kicsúszott a lábam
. Az idõeredményem siralmas lett, de sebaj, hisz én voltam az egyetlen csaj, aki indult a versenyen - így ugyebár könnyû nyerni
. Mikor döntõ után leértem módosult tudatállapotban voltam - annyira fájt a kezem a fagyástól. Mikor végre felolvadt a kezem kb 1 óra brignamosás következett, hogy a brignaára fagyott sár nagyobbik részét ne vigyük haza - meg hogy ne bántsa a mocsok a frissen pucolt csapágyakat az
elkerülhetõnél jobban. A sarat letörni kellett a géprõl.
Bp-en még lecsapattam a gépet, és hazaérés után leolvasztottuk a bicókról a mosóban rágyagyott vizet. Ezután újabb egy óra sártalanítás következett - mez és nadrág. Ma reggel a cipõmet is megtaláltam a sár alatt
Szóóval jóóó kis extrém verseny volt. Két tábla csokit vittem (nevezés gyanánt) és két táblát hoztam plusz némi chips-et. Ha bárki tud lányról, aki szeret lejtõzni, akkor tessék motiválni, hogy induljon DH versenyen!! (a dobogó szinte garantált)