Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFT találkozó | 2009. június 26-28.

- - - - -

• Please log in to reply
1483 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tiszteletem hölgyek úrak kis kitérõvel de hazaértem. Amikor a taliról elindultunk az végül úgy sikeredet hogy nem várunk meg semmiféle dezinformációt hanem neki vágunk mi is a busszal a konvojban felkiálltással. Ennek köszönhetem mérhetetlen bunkóságomat minek okán elfelejtötdött az anyagiak rendezése ( már folyamatban ) Az ut am,itõl féltem egyáltalán nem volt gázos, de viszont ameddig feljutottunk pénteken onnét volt rendesen letaposva-fagyva így sikerült egyszer szépen keresztbe forditani a tojcsit, de rémisztõbbnek tünhetett kivülrõl nézve minta valóságban volt mert egy kis kormánymozdulat és gázfröccs megoldotta a helyzetett és máris egyenesben voltunk:). Nappal elnézve azt a helyet ahol többen becsusztak az árokba egyszerüen nem értettem a helyzetett hogy jutottak oda.
A Tali szuper volt bár én egy kicsit ( nagyon) több tekerésre rendezkedtem be. Remélem legközelebb kicsit hosszabb tekerésre is rá tudom venni a csapatot. ( a recept a következö? az útvonalat elözöleg bejárván 10km.ként kisüveg házipálinkát teszek bizonyos pontokra geo ládák módjára igy szerintem egybõl több jelentkezõ lesz:lol1:)
Mikor is lesz a következõ:chin:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
hát nyári taliba én is benne lennék,csak maradjon addigra szabadságom...
tényleg zolinak a cuccával mi van?visszament érte?vagy nálatok van lór?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Mi is hazaértünk épségben, nem kockáztattuk meg a bükkszenti utat.
Kösz mindenkinek, a filmvetítés is jó volt, pláne a falusi dizsi :D
jövõhéten egy fórumtali ? :P

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
nyáron lehetne tali az ország közepén, hogy mindenkinek egyforma legyen a táv, õsszel meg mecsek, akkor Tomi lesz nyeregben!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
zsir volt nah
jo volt latni olyan regi arcot, mint ras
meg ujat
meg a szokasosakat is

lassan ki kene pakolni a cuccokat meg az autobol a bringat.

ma reggel varosban is hideg van
/kene rakni a tuzre/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na! Jó hallani, hogy megvagytok, és hogy jó volt! :)
Egyszer már nekem is el kéne menni egyre, de valami - valaki - mindig közbepofázik.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Alex: igen a kérdésed jogos, õszintén szólva én is gondolkodtam már rajt, hogy most akkor meliket is használjam, ígérem rövid idõn belül eldöntöm, vagy mindenki eressze el a fantáziáját, s várom a neveket....ih vagy mégse? :)
Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett. :)

Ja, gondolom, ott aztán volt mocsok! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Alex: igen a kérdésed jogos, õszintén szólva én is gondolkodtam már rajt, hogy most akkor meliket is használjam, ígérem rövid idõn belül eldöntöm, vagy mindenki eressze el a fantáziáját, s várom a neveket....ih vagy mégse? :)
Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett. :)

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Bejelentkezek én is, most értünk haza.
Nagyon szuperszonikus volt a rendezvény. Örülök, hogy ott voltam.
Eged DH sem volt piskóta, de majd Clio mesél csak õ még megfürdeti a bicóját.

Ui. Mindig lát valami újat az ember: derékszögben hajlott a lánc, mivel a sár ráfagyott
Jó 5let, legyen tali minél hamarabb.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Halihó, megvagyok jelentem! :)
Tutti tali volt, mint mindig!

Savanyú, köszi szépen a bort!

Mindenkinek köszi hogy eljött!

Tomidny, büszke vagyok rád hogy eljöttél a túlvégrõl, kivételesen nem én mentem legmesszebbrõl! :D

Orsi, te tulajdonképp inkább Klára vagy, vagy mindkettõ? Ha igen, melyiket preferálod inkább? Esetleg maradjunk a Nicknévnél? Vagy mégse? :)
Köszi szépen nektek a szervezést! Eredetileg maradni akartam segíteni takarítani, de nem voltam még DH versenyen és Clió elcsábított(Na jó ez így túlzás, de ugye rá kell kenni valakire;)).

Talihagyományosan õsszel is szokott lenni, valahol a Mecskben, ahol épp találunk szimpi szállást.
Még nyáron is szokott volt lenni, jellemzõen Sátoraljaújhelyen, de az néhány éve érdeklõdés hiányában elmaradozott.

A bringázást nem vittük túlzásba, de azért én így is kellemesen elfáradtam. Szinte végig össze vissza rallyztam, kár hogy mindig az elsõ kerék csúszott. :) Az a helyzet hogy Répás fekvése nem igazán kedvez a rövid túrákhoz. Ha meg nagyot megyünk, a csapat fele félhullán ér haza, a másik felét elragadják a rézf@aszú baglyok éjszaka a rengetegben. :)

Képek valószínû holnap lesznek, elég szarul vagyuk, asszem urrá lesz rajtam valami kórság. :(

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Úgy veszem észre mindenkinek lenne kedve egy következõ Bikkmakkhoz nemdebár?
És csatlakoznának azok is akik most nem tudtak.
Hát akkor mire várunk?Hol legyen?Megmikor?

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

bakker, megint fáj a szívem
bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb

volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?

nem sokáig fáj majd a szíved, jó lenne nem megvárni a köv. februárt.

subaru volt, hangos volt, autó tolás is volt, toltunk még mikrobuszt is :) bringatúra volt, aszfalton mentünk elvileg, de aszfaltot nem láttam, aztán meg mivel jött a hókotró lekanyarodtunk a semmibe és a kertek alatt tértünk vissza hutára. volt esés kelés bõven a szûzhóban :D de megúsztuk. éjszakai is volt, egy kis jéger megadta a kezdõlökést de nem mentünk messzire

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
bakker, megint fáj a szívem
bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb

volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?
fanatiX mtbc

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

megnéztem a yutyubos videoidat, te esel egy hatalmasat a riport végén? :D

Így van, én esek egy elég szépet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én is megérkeztem éppségben.jó volt.adta ;)szerintem többet nem is kell írnom.:)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

Az én 8 db fotóm meg itt van ;)

megnéztem a yutyubos videoidat, te esel egy hatalmasat a riport végén? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az én 8 db fotóm meg itt van ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Azt sajnálhatod is Berki, há az egész falu a fekete Subarusról beszélt aznap éjszaka. :)
Meg arról a sok õrült kerékpárosról :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Én csak azt sajnálom, hogy nem bubuztam :)
Clio meg majd irhatna mivolt a versenyen.
"Minden hülyeség" by Tomidny

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

Majd toljátok a képeket, mert én nem sokat csináltam, de majd hamarosan felrakom õket ;)

jó étvágyat hozzá :D

http://picasaweb.goo...021315Repashuta#