Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2009. június 26-28.
Posted 2009. February 16. - 13:33
A Tali szuper volt bár én egy kicsit ( nagyon) több tekerésre rendezkedtem be. Remélem legközelebb kicsit hosszabb tekerésre is rá tudom venni a csapatot. ( a recept a következö? az útvonalat elözöleg bejárván 10km.ként kisüveg házipálinkát teszek bizonyos pontokra geo ládák módjára igy szerintem egybõl több jelentkezõ lesz:lol1:)
Mikor is lesz a következõ:chin:
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. February 16. - 11:04
tényleg zolinak a cuccával mi van?visszament érte?vagy nálatok van lór?
Posted 2009. February 16. - 10:03
Kösz mindenkinek, a filmvetítés is jó volt, pláne a falusi dizsi
jövõhéten egy fórumtali ?
Posted 2009. February 16. - 09:15
Posted 2009. February 16. - 07:18
jo volt latni olyan regi arcot, mint ras
meg ujat
meg a szokasosakat is
lassan ki kene pakolni a cuccokat meg az autobol a bringat.
ma reggel varosban is hideg van
/kene rakni a tuzre/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. February 15. - 23:04
Egyszer már nekem is el kéne menni egyre, de valami - valaki - mindig közbepofázik.
Posted 2009. February 15. - 23:01
Ja, gondolom, ott aztán volt mocsok!Alex: igen a kérdésed jogos, õszintén szólva én is gondolkodtam már rajt, hogy most akkor meliket is használjam, ígérem rövid idõn belül eldöntöm, vagy mindenki eressze el a fantáziáját, s várom a neveket....ih vagy mégse?
Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. February 15. - 22:57
Takarítással nem volt gond, a fiúkákat próbáltam befogni kisebb nagyobb sikerekkel (útólag is ksz), de tisztán adtuk át a kérót Tiborommal, igaz a kerékpártároló hûtõházzal voltak fennakadások oda extra víz kellett.
Posted 2009. February 15. - 22:31
Nagyon szuperszonikus volt a rendezvény. Örülök, hogy ott voltam.
Eged DH sem volt piskóta, de majd Clio mesél csak õ még megfürdeti a bicóját.
Ui. Mindig lát valami újat az ember: derékszögben hajlott a lánc, mivel a sár ráfagyott
Jó 5let, legyen tali minél hamarabb.
Posted 2009. February 15. - 22:06
Tutti tali volt, mint mindig!
Savanyú, köszi szépen a bort!
Mindenkinek köszi hogy eljött!
Tomidny, büszke vagyok rád hogy eljöttél a túlvégrõl, kivételesen nem én mentem legmesszebbrõl!
Orsi, te tulajdonképp inkább Klára vagy, vagy mindkettõ? Ha igen, melyiket preferálod inkább? Esetleg maradjunk a Nicknévnél? Vagy mégse?
Köszi szépen nektek a szervezést! Eredetileg maradni akartam segíteni takarítani, de nem voltam még DH versenyen és Clió elcsábított(Na jó ez így túlzás, de ugye rá kell kenni valakire;)).
Talihagyományosan õsszel is szokott lenni, valahol a Mecskben, ahol épp találunk szimpi szállást.
Még nyáron is szokott volt lenni, jellemzõen Sátoraljaújhelyen, de az néhány éve érdeklõdés hiányában elmaradozott.
A bringázást nem vittük túlzásba, de azért én így is kellemesen elfáradtam. Szinte végig össze vissza rallyztam, kár hogy mindig az elsõ kerék csúszott. Az a helyzet hogy Répás fekvése nem igazán kedvez a rövid túrákhoz. Ha meg nagyot megyünk, a csapat fele félhullán ér haza, a másik felét elragadják a rézf@aszú baglyok éjszaka a rengetegben.
Képek valószínû holnap lesznek, elég szarul vagyuk, asszem urrá lesz rajtam valami kórság.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. February 15. - 21:45
És csatlakoznának azok is akik most nem tudtak.
Hát akkor mire várunk?Hol legyen?Megmikor?
Posted 2009. February 15. - 20:40
bakker, megint fáj a szívem
bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb
volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?
nem sokáig fáj majd a szíved, jó lenne nem megvárni a köv. februárt.
subaru volt, hangos volt, autó tolás is volt, toltunk még mikrobuszt is bringatúra volt, aszfalton mentünk elvileg, de aszfaltot nem láttam, aztán meg mivel jött a hókotró lekanyarodtunk a semmibe és a kertek alatt tértünk vissza hutára. volt esés kelés bõven a szûzhóban de megúsztuk. éjszakai is volt, egy kis jéger megadta a kezdõlökést de nem mentünk messzire
Posted 2009. February 15. - 20:09
bélával összefutottam, õ is sajnálja, de majd legközelebb
volt subaruzás?-jó lehetett
bringatúrák merre voltak?
Posted 2009. February 15. - 20:01
Így van, én esek egy elég szépetmegnéztem a yutyubos videoidat, te esel egy hatalmasat a riport végén?
Posted 2009. February 15. - 19:50
Posted 2009. February 15. - 18:33
megnéztem a yutyubos videoidat, te esel egy hatalmasat a riport végén?
Posted 2009. February 15. - 17:49
Posted 2009. February 15. - 17:33
Meg arról a sok õrült kerékpárosról
Posted 2009. February 15. - 17:28
Clio meg majd irhatna mivolt a versenyen.
Posted 2009. February 15. - 16:49
Majd toljátok a képeket, mert én nem sokat csináltam, de majd hamarosan felrakom õket
jó étvágyat hozzá
http://picasaweb.goo...021315Repashuta#