max 1 centivel rövidebb stcnit teszel rá
Az már kb. DH stucni lenne, mivel már a Giantnél rövidebb Specihez is 8 centis kormányfej volt, plusz minimális hátrahajlású nyeregcsõ. Kösz a választ, akkor jól gondoltam, lehúztam a listáról az XTC-t.
max 1 centivel rövidebb stcnit teszel rá
176 cm magassággal és 80 centis belsõ lábhosszal hosszú nekem egy ilyen M-es váz? Eddig max 585 mm (18-as Cube LTD) és 590 mm (M-es Speci Epic '08) vízszintes felsõcsõhosszal rendelkezõ vázaim voltak, és azok se tûntek rövidnek. Köszönöm a válaszokat!
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
A te méreted a 17,5"-os.Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék, hogy szerintetek jó vázméretet választottam-e? 17,5"-os Trek 8500-at vázat vettem tavaly télen, 90mm-es kormányszárral használom, 173-174cm magas vagyok, kb. 80cm a belsõ lábhosszom. Olyan érzésem van mintha kicsi lenne a váz ülõcsöve, 22cm-t használok a 40cm-es üléscsõbõl, 72cm a középtengely-nyeregsík távolság. Felsõcsõ hosszal nincs gondom. Idáig 18"-os Meridákkal tekertem, nem kellene a Trekbõl is 18,5"-os? Köszönöm elõre is a válaszokat!
A sebesség mindent megold.
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
Új váz vásárlása elõtt állok. A 19"-es felsõcsöve akkora mint a mostani 2db 20"-as montimnak, 622mm. De az új vázból a 20"as 640mm-es vízszintes felsõcsõhosszal bír, amivel elég lenne a megszokott 110-es stucni helyett a 90es. Eddig bejöttek a hosszú gépek, gondoltam, ha lehet, legyen méghosszabb. Kérdés: elméletileg, ugyanolyan kormánymagasság esetén melyik gép elsõkereke csúszik meg hamarabb kanyarban? 622es felsõcsõ 110es stucnival v. 640es felsõcsõ 90essel?
Sziasztok!
Érdeklõdöm, hogy 170 cm-es testmagassághoz milyen méretû országúti vázat ajánlanátok / 52, 54, 56 /?
Valaki nem tud ajánlani egy olyan honlapot ami kiszámolja mekkora országúti váz való nekem ( elsõsorban a felsõcsõ hossza érdekelne), és lehetõleg nem csak a testmagasságot veszi figyelembe? Köszi elõre is!
A sebesség mindent megold.