Jelentkezz be Regisztrálj
DT Swiss
Posted 2011. February 12. - 14:46
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. February 12. - 14:39
mostani DT-t nem tudom, de egyébként már nem sok mindenben egyeznek meg, az h akkora szimi kell bele az sem jelenti hogy ugyanaz lenne a láb....de még ha az is, tökmindegy mert a DT jol mozog a Pace meg szarul... a lényegen nem változtat
Posted 2011. February 01. - 13:52
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. February 01. - 13:06
Ez már volt eladó egyszer, akkor se kellett a kutyának se...Rob is írt róluk annó, hogy nem jók. Ellenben az uj DT-k nagyon jók.
Posted 2011. February 01. - 12:51
fos...
köszönjük az építõ jellegû hozzászólásod maggi
mégis mi vele a gond? próbáltál már ilyet?
Posted 2011. February 01. - 11:54
Posted 2011. February 01. - 10:35
errõl a villáról kinek mi a véleménye tapasztalata, mert elég keveset találtam róla??!! köszi
Posted 2010. December 05. - 13:14
Van valahol hozzá valami service manual? én sehol nem találtam. milyen szerszámmal szedtétek szét? A tetején valami olyan csavar van amit még soha nem láttam, alján meg csak a csavar negyedéhez lehet hozzáférni és így nem tudom kicsavarniEgyet kell értsek tamaskaval. Nekem volt Fox-om, de ha újra választanom kellene, akkor is a DT mellé tenném le a voksomat. A Launch Control-os beültethetõség messze a legjobb megoldás, amit valaha is láttam. Nem kell tekergetni, nem kell leszállni a keróról, egyszerûen lenyomsz egy kart, beülteted, amikor felértél az emelkedõ tetejére, akkor még le se kell nyúlnod, hogy visszaoldjon a villa, elég odakoccantani a kereket a talajhoz. Ez egy baromi kényelmes dolog. Ráadásul kíváncsiságból, meg olajcsere miatt szétbontottuk és belülrõl egyszerû mint egy faék, olajcserét/takarítást simán megcsinálod otthon. Semmi bonyolult dolog nincs benne, egyszerû és jó
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Posted 2010. November 24. - 23:20
Dave: végül is nem titok, nekem vámmal, postával, mindennel együtt volt 107e ez az EXC. Érdemes nézelõdni ebay-en, más fórumok hirdetõ rovataiban, itt-ott, mindenfelé, sose lehet tudni, hogy mit talál az ember
radarozok aktívan,...
Posted 2010. November 24. - 22:36
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. November 24. - 22:28
Nekem elég lenne az exm is, annyi a különbség hogy annak magnézium a lába...
Epyc, ha megunnád esetleg tavaszra jelezd elõre
Posted 2010. November 24. - 22:17
Becsúszók fekete bevonata mennyire tartós, mit tapasztaltatok, mennyi az a km, ami után látszik már a kopás? Gondolom simán bír 8e-10e km-t (vagy inkább a dupláját), ha rendesen cserélve van az olaj, satöbbi.
Én sem újonnan vettem a villát (bár, ez nem látszik rajta), 2008-as kiadású, azóta futott pár kilómétert, de semmi kopás nincs rajta. Szerintem eléggé tartós ez a bevonat.
Posted 2010. November 24. - 22:04
Kár, hogy aranyárban van ez a DT EXC/EXM széria is, akárcsak a Fox Float/Talas meg a Magura Thor-ok... :/
Posted 2010. November 24. - 11:20
bátran ugorj neki!Tam, Anris! jelentkezett már bármiféle kellemetlenség a villáknál? szemezek egy exc 150nel, amit pofátlanul olcsón kínálnak..
nekem most újra a fox van a gépben, de a dt-t akarom vissza!
fogok is majd venni!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. November 24. - 08:36
Posted 2010. November 24. - 00:54
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. November 24. - 00:12
Posted 2010. November 23. - 22:45