Jó, nem kétlem, hogy 3 Cree led nagyon világít, én is olyannal mentem. De azért nagy különbségek lehetnek a részletekben. Látni pedig ugye az eddigi megrendelõk nem láttak semmit, csak elhitték amit olvastak. Több dolog meg szóba sem került. Pl. a 8 fokos optikán majd elcsodálkozik, aki a kormányára teszi. De én drukkolok, ne érts félre.
8 fokos optika a kormányon nem is olyan rossz, ha országúton közlekedik az ember. Persze egy kis szórás itt sem árt.
Szerintem Hozé a legmesszemenõbben korrekt ajánlatot tett: mindent intéz, fizetni elõre nem kell semmit, sõt, ha jól értem, ha nem tetszik a lámpa, vissza is viheted.
Arról már nem is beszélve, hogy a gyári lámpák esetén a kb. 25eFt-ért, amibe ez a lámpa kerülni fog LiIon-os akksival, egy ledeset kaphatsz, jó esetben, Amerikában. 12eFt-ért meg Cateye-t, itthon (hihihi). Tehát akinek nem tetszik, és Hozé közben lelép a Bahamákra a pénzzel, az felteszi ebay-re, pillanatok alatt elviszik... :-)
Szerintem aki ment valaha fejlámpával, az nem akar mással (kormányra szerelt cucc) menni.
A fenn említett optika által létrehozott fényfolt -azok szerint akik mentek, mennek vele- ideális méretû, és nem gátolja a normális haladást.
Nyilván lehet építeni lámpát másmilyen optikával, de részemrõl nem szeretnék ezzel kísérletezni.
De akar, a fejlámpa plusz kormánylámpa opcióval. Sokkal jobb a kontraszt ilyen esetben, egy foltról sokkal jobban kitalálható, hogy az gödör, bucka, vagy egy sárfolt. Szinte mindenki a flood kormány plusz spot fejlámpa kombinációra esküszik, én azért kipróbálom majd fordítva is.
A flood-ot már beszereztem, hát, nem az igazi, mert nem elég széles, de HID-et nem akartam, így maradt a Dinotte 600L széles optikás verzió. Technikás terepen a sisakra téve egészen kiváló, ugyanis nagy területet világít be egyenletes fénnyel (kb. 20m átmérõjû kört), sajnos gyorsan nem lehet vele menni, mert 30-40m-nél elenyészik a fénye. Dehát arra van a spot, úgyhogy nem aggódom. Így együtt már 1000 lumen körül lesz az összhatás, az már csak jó valamire...
aki ult mar autoban annak mondom, hogy az egyik oldali tompitott lampajaval er fel a fenye kb
szal kurv@ fenyes!
latni fogtok vele
Azért ez egy kis költõi túlzás, az autóizzó 55W-os halogén, kb. 1500 lumen, a 3 ledes bringalámpa a jelenlegi technikával meg kb. 600-700 lumen, ami kb. egy 25W-os halogénnek felel meg. Ami persze elég jó, de azért autólámpához nem hasonlítanám. Pláne, hogy azokon általában kettõ van egyszerre :-)