Kala, ha tudnál Suzukinál olcsóbban mondjuk új Caterhamet venni, akkor is a nagy S-tõl vennél autót? 
Átnéztem én is, ilyen lámpaszett nincs 100 alatt gyáriban. Akkor meg, mi is a kérdés?
Mondjuk ebben tévedsz, mert a Nightlightning Blaastok már 200 dollártól elérhetõk, sõt, van DIY belõle 150 dollárért. Igaz, Új-Zélandon :-)
http://www.nightligh...enz details.htmDe ez még mindig háromszorosa a Hozé-lámpa elõállítási költségének. Ezért próbáltam javasolni, hogy ráállhatna a gyártására, minimálisan 100%-os haszonkulccsal is sokkal olcsóbb lenne, mint a konkurrencia, és semmi perc alatt eladna belõle ezres nagyságrendben. Magyarország lehetne az új Cateye hazája, csak valami jó nevet kéne neki találni :-)
Tényleg, még nincs rendes neve a lámpának. Akkor tehát induljon a versengés, várjuk az ötleteket, a legjobb nevet kitalálóé a dicsõség, hogy elnevezheti a lámpát, és én is felajánlok neki valami különdíjat (még nem tudom mit, momentán nem jut semmi az eszembe, egy üveg pezsgõ meg olyan kommersz lenne).
Hozé, benne vagy? Illetve ha már van neve a cuccnak, akkor kíváncsi lennék, mi az.