oda azok mennek aki nem szeretnek bringázni
Ez nem kulturált megmozdulás, ezért nem szeretnek minket az autósok
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass egy kicsit másképp
Írta 2009. szeptember 22. - 22:02
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 22. - 17:47
Szerintem jó a Kritikus tömeg.
És mégis mire? Ugyan mi változott a CM eredményeképpen?
Írta 2009. szeptember 22. - 17:39
Írta 2009. szeptember 22. - 16:25
Ti megmutatjátok, milyen sokan vagyunk, engem meg felkennek a szalagkorlátra másnap bosszúból a dugó miatt.
Nemáááá!
Ne úgy gondolkodj mint a verdások, hogy ellenük van! EZ TELJESEN MÁSRÓL SZÓL! Különben is egyértelmû, hogy minden harmadik nap le akarnak szorítani, és ez CM-tól független statisztika. Szomorú, de megszoktam.
ja és persze minnél többször áll ki egy bringás a másik mellett, annál kevesebb Úrvezetõ kötözködik. Egy idõ után nem mernek. Próbálj meg beszólni egy NY-i bringásnak Pedig ott is élethalál harc van... Sõt!
Szerintem jó a Kritikus tömeg.
Írta 2009. szeptember 22. - 15:28
A CM-tõl függetlenül is...
milyen igaz.
kész túlélõtúra a János-hegyre vezetõ 10-12km Zuglóból.
(hozzátartozik, hogy úton rakom, nem a járdán, mint a sok tirpák akikbõl a gyalogosoknak jogosan van elegük.)
Írta 2009. szeptember 22. - 14:43
Írta 2009. szeptember 22. - 10:21
Ti megmutatjátok, milyen sokan vagyunk, engem meg felkennek a szalagkorlátra másnap bosszúból a dugó miatt.
A CM-tõl függetlenül is...
Írta 2009. szeptember 22. - 10:14
Nyálverés helyett örülni kéne, hogy a városból még nincsenek kitiltva a bringások, eljön még az idõ, mikor csak görgõzni lehet legálisan.
CM után 1hétig tuti a "susnyásban" közlekedek, nekem sem hiányzik, hogy rámhúzzák a pótkocsit.
Írta 2009. szeptember 22. - 09:48
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 21. - 12:38
Ez a kritikus tömeg mozgalom nem ér semmit. Tüntethetünk, lóbálhatjuk a bringákat a fejünk felett, addig míg ezek a vannak hatalmon nem érünk el vele semmit! Hiába az új tervek, a megvalósításnál csesznek ránk! Erõteljesen kell fellépni, de mind a kerékpárosklub, mind a Criticalmass képtelen erre. Sajnos.
én úgy gondolom minél többen vagyunk, annál erõteljesebben lehet fellépni
néhány ezres csoportot könnyebb leszarni, mint egy több tízezres tömegbázissal rendelkezõ tábort, és itt megmutathatjuk milyen sokan is vagyunk
Írta 2009. szeptember 19. - 20:01
Írta 2009. augusztus 17. - 21:29
Írta 2009. augusztus 17. - 10:50
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. augusztus 14. - 09:44
Írta 2007. szeptember 29. - 08:15
Ha már nem érdekel ez a "népprogram" (so f'kin wha'), akkor minden hónap utolsó péntekén gyere el azillegálcmre.
A criticalmass.hu -n írnak róla...
Ez évben legalább majdnem mindenhol lehetett haladni.
Tegnap felvérteztem magam lámpával és nekiindultam. Fantasztikus volt! Kb. 60-an voltunk, de számomra ezerszer jobb hangulat uralkodott, mint a múltheti CM-en. Itt mindenki figyelt a másikra, a szabályokat is betartottuk (ööö... többé-kevésbé ), elkergettünk egy kamiont és még az idõ is jó lett a kedvünkért.
AGA, ezúton is köszi a programajánlóért :prosze: , valószínüleg megint kihagytam volna, ha nem szólsz. Így viszont tudom hol a helyem minden hónap utcsó péntekén
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. szeptember 24. - 10:51
A criticalmass.hu -n írnak róla...
Ez évben legalább majdnem mindenhol lehetett haladni.
Ride everywhere.
.
Írta 2007. szeptember 24. - 10:02
Hát gyerekek..... nagyon el vagyok szomorodva, szerintem ez volt az utolsó CM, amire kimentem. Az még hagyján, hogy a rossz szervezés miatt majdnem végig tolni kellett a gépet, de a sok magamutogató õstehetség, és az alkoholista jónép alaposan elvette a kedvem a jövõbeni részvételtõl. Szerintem a mostani CM volt az a pont, ahol ez az egész mozgalom átesett a ló túloldalára, innen nagyon nehéz lesz bármit is újjáépíteni!!!!
Kár érte, jól indult.....
Én is ugyanígy éreztem :mad: Míg pár éve tényleg a BRINGÁzásról szólt most már csak azt láttam, hol lehet megállni piáért... a hab a tortára az volt, amikor elõttem rágyújtottak, mert ugye ráér az ember bagózni is :wallbange
Elég vegyes érzésekkel mentem haza, meg se vártam a bringaemelést
Maradok az évbúcsúztató tekerésnél, oda tényleg csak az elszánt BRINGÁs megy akkor is, ha ráfagy a nyeregre
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. szeptember 24. - 09:02
Kár érte, jól indult.....
Írta 2007. szeptember 14. - 10:21
Meg élvezem is