Jó vót. Én hosszút zúztam. A zúzás szó szorosan értendõ, mert Galyatetõrõl lefelé a trükkös-kövesen nyomtam egy kisebb firkát, vállal telibevertem egy facsemetét. Ezt egy jó 40 perces agonizálás követte, ami alatt jó sokan visszafogtak. A végére már sikerült beerõsíteni, úgyhogy egy számomra gyenge közepes 24edik helyezéssel zártam. Sajna az elejét nagyon megküldtem, ezt a hibát sem kellett volna elkövetni, 10-12 helyezést biztosan buktam, a mélyrepülés a 60. km-tõl kezdõdött...
Ami tetszett:
-viszonylag jó startcsomag
-jó frissítés (segítõkész stb)
-kaja a célban egész jó volt, s végre nem lucskos-gulyás
-pálya - rulez, szerintem az egyik legélvezetesebb hazai, a sok singletrack miatt
Ami nem tetszett:
-nyomvonalkijelölés - szélre esetleg gondolni kellene, meg arra is, hogy az UCI szabályok szerint a nem jó utat is jelezni kellene - Galya elõtt tök simán továbbkavartunk az ösvényen
-nyomvonalmutogató nénik/bácsik - bár a kb 20 esetbõl 16-17 példásan jól tette a dolgát, volt negatív tapasztalat, pl a közép-hosszú elágnál miért fájna az útonal mutatása telefonálás helyett? 40-el lefelé rázkódva nem igazán tud az ember olvasni
-póló - az enyém nyomáshibás - elég keményen
-a galyatetõi kilátó lépcsõpihenõjét talán nem szembõl kellett volna beugranom - na ott majdnem csúnya lett a vége, miért nem lehetett egy keresztszalagozást tenni? azért az a 60 centi beton lepadkázás egy kicsit erõs, ha egy picivel lassabban megyek, akkor lefejelem az alaptestet - kedves szervezõk, jelentem, sokan benéztük, s rohadt nagy mázli, hogy kellõen gyorsan mentünk bele - ott mondjuk 15el, tuti halál