Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
én tavaly a közepet 195ös ignitorral nyomtam, egy gagyi telóval, és kibírtam. bár volt, hogy lazítani kellett a lefeléken épp emiatt

idén 2.1essel megyek

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
1.9 traffic, maradhat?
vagy nézzek ballonosabbat?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
bejárás engem is érdekelne, közép, de inkabb a hosszú

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Nos én mint kamikáze nem vagyok benne biztos hogy az 1,9 maxxisaim a legalkalmasabbak erre a terepre.:) Bár dunán sikerült megoldani azért volt egy-két necces helyzet...

Esetleg valaki rövid/közép bejárást tervez a hétvégén?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah, Bükkbõl kiindulva, gumikat fújjátok fel rendesen!!! (Különösen a fullmereves kamikázék.)
Levegõs telók/tagoknál meg 10%ot lehet visszavenni és csókolom :)

A pálya nem nehéz, csak kellemetlen. Legnehezebb egy hídon átkelés :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Belegondolva az én Dart 2-esem se egy nagy szám, és ha ez a pálya csak fele annyira lesz nehéz mint a dunai akkor elég kellemetlen lesz számomra.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

most egy Dart 2 van rajta gyárilag de úgy érzem ez nagyon gyengén muzsikált, most egy torán vagy egy siden gondolkozom ti mit ajánlotok? Nálam a max terhelés egy ilyen maraton jövõre már a középtáv felé kacsintgatom bár a dupla szint különbségre ( a rövidhez képest) még edzenem kell rendesen.

Tora.
Persze sebességfüggõ is, ha nem 6x szokott lenni a max speeded akkor csak kéynelmetlenebb a Dart2... (ami nagyobb sebességnél úgy lobog/hajlik mint állatt, mátrán különösen :D 2006ban J2vel toltam, mikor lenéztem 50nél megijedtem... aztán hátsó kerékre állítottam, megpörgettem a elsõ kereket fék hirtelen be, oszt látom másfél centit mozog - akkó' jóvan mondom... )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
elõször én sem hittem el hogy alig 30km a rövid táv...de nem azért adom el a nevezésem...sokkal jobban vonz engem a kassa maraton a megelõzõ napon. Mátrán voltam 3szor az már nem annyira vicces, de az új??? pályára kíváncsi lennék persze.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

látod látod lehetett volna távot választani :) és akkor 65 km lett volna vége:)

hát ez egy elbaszott év volt, igazábol a mátrára is azért megyek h ott maradjak a top 3 ba amugy el se mennék már:(

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

hát lehet ám kiegésziteni célbaérés után pl fel a kékesre :D én duna marcin még felmentem dobogóköre hogy meglegyen a napi 50 legaláb:)

látod látod lehetett volna távot választani :) és akkor 65 km lett volna vége:)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
hát lehet ám kiegésziteni célbaérés után pl fel a kékesre :D én duna marcin még felmentem dobogóköre hogy meglegyen a napi 50 legaláb:)

www.szksc.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Szerintem aki tud 28 kmert menni az tud 32 kmrt is , nem ezen múlik.
Aki túrista futamon szeretne indulni az menjen pl 10 km es bicigli túrára.
Mindenki arra edz ami neki a legjobban fekszik,s nem a rövidesektõl kell elvenni élményt.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

akinek kevés mehet hoszutávot meg középtávot lehet itt választani ,kell vhogy a turistákat is csalogatni és azt nem 110km el fogják !

én mennék középre csak akkor összetettben buktán el a jó helyet, azt meg nem szeretném

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

akinek kevés mehet hoszutávot meg középtávot lehet itt választani ,kell vhogy a turistákat is csalogatni és azt nem 110km el fogják !

Igez ebben is van valami. Van akinek még ez a 28 km is sok...

Más: valaki esetleg tervez bejárást (akinek van fogalma róla hogy merre megy a pálya) rövid/középtávon?

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

hát az tényleg kevés....
Vki tudja véletlenül hogy mennyi a hosszu táv?

www.szksc.hu

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

hát az tényleg kevés....

92 km, de amugy: www.matramaraton.hu bár amit felraktak ide térképet én nem tudom sokra használni.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
hát az tényleg kevés....

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Nem tudom ki hogy van vele,de ez a rövid táv gáz.28 km.Megörültem amikor pár nappal ezelõtt még 36 km. volt a rövid távra írva.Aztán helyesbítettek.Egy kis kanyart nem lehetett volna még bele tenni?Gondolkodom rajt,hogy el se megyek ennyi tekerésért. A többi top maraton röviden 40 km. körül vannak a távok.Inkább átnevezek és egy kicsit komótosabban megyek.

Én is az átnevezésen gondolkodok. Ha te se mész nagy tempót középtávon akkor mehetnénk együtt.:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nem tudom ki hogy van vele,de ez a rövid táv gáz.28 km.Megörültem amikor pár nappal ezelõtt még 36 km. volt a rövid távra írva.Aztán helyesbítettek.Egy kis kanyart nem lehetett volna még bele tenni?Gondolkodom rajt,hogy el se megyek ennyi tekerésért. A többi top maraton röviden 40 km. körül vannak a távok.Inkább átnevezek és egy kicsit komótosabban megyek.

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
eladó egy rövidtávos nevezés felnõtt férfi kategóriában! 4000 HUF kedvezményesen.