Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Tegnap a verseny után, pakolászás és kaja után kimentem a pálya végére kattintgatni egy kicsit.
Addig a rövid java része lefutott, fõleg közép és hosszútávosok vannak rajta.

KÉPEK

Köszi a képeket,végre találtam magamról és a csapattársakról is.
A verseny?Szuper volt minden.Idö,pálya,társak,jelölés,frissités...
24-óráson re.

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudom már részt vettem korábban már mátra marcin és mátra az egyik kedvenc terepem!
Ezen a versenyen a jelölés eléggé gyalázatos volt!
Pl.: veszélyjelzések, 3-as nyil lefelé stb nem volt sehol, nemhiába annyian összetörték magukat!
Jelölés 10 bõl 1-es!!
Itatópont 30km-en 1 db! Sokat nem kellett enni inni!
Verseny végén a tészta gyerekadag, mit mondjak! Nem tudom mit spórólnak 8.000-FT helyszini nevezés mellett?!

Pálya poros volt, technikás! Jövõre nem!!!
Elmúlt régi idõk feeling-je!!! Ez már nem a sportról szól, hanem a marketingrõl!!!!
Sajnálom!

Ennyi!

Mindenkinek jó hátszelet!

Balu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

szerencsére, a tavalyi tolós emelkedõkre emlékeztem, így csodálkozva, és különösen meglepetten vettem tudomásul, hogy idén már középtányéron is megbírom mászni õket... (közben persze elõzgettem...;))

miért??? Tavaly volt tolós rész?
Team Heavy Pedál Szeged

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
szerencsére, a tavalyi tolós emelkedõkre emlékeztem, így csodálkozva, és különösen meglepetten vettem tudomásul, hogy idén már középtányéron is megbírom mászni õket... (közben persze elõzgettem...;))

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

Tegnap a verseny után, pakolászás és kaja után kimentem a pálya végére kattintgatni egy kicsit.

KÉPEK

Köszi a képeket, végre találtam "emberi" versenyképet magamról!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Sziasztok!
Sajnálattal hallom a parkolásos panaszokat, pedig igyekeztünk odafigyelni és megértem a sérelmeket, hiszen gond nélkül szeretné ezeket mindenki letudni...
...Gratulálok mindenkinek.

Jó volt, a rövid pálya meg zsivány!... Mivel ismertem a pályát elõre sejtettem, hogy a "nagyrész", hol fogja tolni. Igaz erre nem panaszkodik senki, pedig a tolás sem technikás megoldás:-D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Nyeregtáskából elszórtam BöBöBö CO2-s pumpám, Merida szerszámkészletem és pótbelsõm komplett. Hátha. /szerencsére nem volt rájuk szükségem/

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Én sírva mentem haza, mert nem volt a csomagban betûkirakó...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

KÉPEK

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát nem tudom, Mátra maratonon konkrétan még nem voltam (jó pár másik versenyen már igen). Valahogy nekem eszembe nem jutott eddig pályát kritizálni, verseny után is csak azokról a részekrõl szoktam említést tenni, ami tetszett. Ha valakinek annyira nem tetszik majd nem megy jövõre.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Mátra marci képek itt, aki kér nagyobb méretet, ynga kukac freemail pont hu
http://picasaweb.goo...MTraMaraton2008

köszi a képeket! egy képen rajta is vagyok!!! majd megy a mail...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Már lenyomja...:D

Ja, lenyomott!:)
Gyenge is voltam és én marha olyan bringával indultam, amivel még nem voltam terepen. Csak a térdem, a derekam, a hátam és a seggem fájt egyszerre.:wallbange
(Ma azért a Pilisben tudatosítottam benne, hogy ki az úr a háznál!:D)

Zoli! Tudom én mire megy ki a játék! A Krisztából bajnokot akarsz faragni, kapja a sok lóvét, te meg leszel a menedzsere aki lenyúlja az egészet. :)

Pofánverem a psychológusomat orvosi titoktartás megszegése miatt!
Csak õ mondhatta el.:P

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Jó most tényleg röviden azért nincsennek 1 nyomos szakaszok mert a mezõny nagy része kezdõ,középen is rengetegen vannak,és sajnos hosszún is indul 1pár,Bükkön sajnos csúnyán össze is törték megaukat 1 páran pont emiatt.De sajnáltam h. kivették a pályából a 2km-es aszfaltos lejtõ helyett lévõ ösvényt :(.Majd jövõre.
www.sintesibikes.com

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Nekem tetszett, azt az ominózus rövides elágazást leszámítva, bár az sem sokat jelentett, mert akik utánam jöttek azok is tovább rongyoltak hiába kiabáltam nekik, tehát nem elõztek meg miatta.
8kor még parkolni is gyorsan lehetett. :)
Tésztából azért ettem volna egy felnõtt adagot :P

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
szia!
adok én is számot:
70/555-94-95
amúgy én kõbányán lakok

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
szia, én is budapesti vagyok , szerintem beszéljük meg : 20-4354798

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Kedves orbea_d!

Hát nem tudom, hogy milyen az xl-es, de én xxl-es pólókat hordok.
De ha nem vagyunk egymástól messze, akkor találkozhatunk, és próbálunk pólót.
Mit szólsz?
Én Budapest-i vagyok, illetve a környéke még szóba jöhet.

Bálint

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

jah, pálya.
ha nincs tekknika, nyomjá tempot.
mondjuk Galya elõtt én is lepiszkoltam a bokám egy párszor..
Azt mondjuk tényleg nem értem, miért nem tesznek több egynyomtávos ösvényt legalább a hosszún, itt a Bükkben is a versenyek pályájába- lenne egy két kaffi ötletem..

Hát... gyenesen is kezdtem kétségbeeseni a közepén túl is hogy a 'lejtõkön' mindig tekerni kell lefele; de szerencsére azért a végefelé elõkerültek a 3 nyilas és halálfejes lefelék amiken felcsillan a szemem :)

Természetesen ahol személyautóval el lehet menni az sem terep...

Nekem aszfalton vmiért nem megy, hazafeléken is hiába mentem akármennyit terepen az aszfalt kikészít. Utálom, kerülöm, outis koromban elég volt belõle :) - de szerintem nem én vagyok az egyetlen aki sokkal jobban szereti a fincsi technikás terepet :).

OKés, nem mondom hogy rossz volt - ott se voltam, csak az elsõ pár vélemény negatív része 'megérintett' és ezzel vígasztaltam magam; a sportpálya nekem is a szívem csücske (volt).
Nu, majd jövõre!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
szia, én szívesen cserélek Veled, bár nem XXL-es hanem csak XL-es az enyém, de én alapvetõen XL-t hordok viszont ebbõl elég az L nekem, lehet Neked elég az XL?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

...de aszfalton is illik jól menni! Ugyanis könnyen ellustulnak az emberkék,ugye : "Végre kicsit pihenhetünk" Azt máris nyakadon a sor....

Pontosan. Én pl. kimondottan szeretem az aszfaltbetéteket (de ne értsétek félre, az egynyomtávokat is, sõt ;)), mert ott kijön némi országútizásban szerzett tapasztalat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)