Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Múlt hétre ígérték :)

hát ez az .....
24 h után viszonylag hamar rakták fel a koridõs eredményeket ..Akkor a top.ot miért nem lehet ?.nem értem

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Múlt hétre ígérték :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
sziasztok ! Mikor leszenek már meg az összesített top maraton eredmények ????már tûkön ülök a kiváncsiságtól

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Az Oxygen Adrenalin Park fotóalbumában is találhatóak képek.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Nekem is ez volt az elsõ maratonom, és nekem tetszett. Bár már régóta bringázom, de azt vettem észre, hogy néhány ember fejében baj van.
Bringázni mentem a mátrába, és azt meg is kaptam. Jó kis verseny hangulat, kit érdekel, hogy kihagytak egy csokit a zacskómból. Én a verseny elõtt belenéztem a zacskóba egy pillantás erejéig, ennyi.
Nekem volt egy elképzelésem, milyen lehet egy ilyen verseny, és ez többé kevésbé bejött. Ami nem tetszett: baromi nagy dugó, tapasztalat, nem fél 9 és 9 között kellet volna megérkeznem. És ilyenkor nem a szervezõket kell szidni!
Talán néhány veszély jelzõ jelölést kitehettek volna, biztos jól jöhet az a kezdõ résztvevõknek. Bár nekem mindegy, amikor bringázgatok a Börzsönybe, ott sem találok ilyet hétvégente.
De ugye itt azért fizettünk érte... A rövidtávon mentem, és mint sokan, én is megszívtam, hogy a tanya felé mentem egy zsákutcába. Pedig ha jól emlékszem, ott állt egy emberke, akinek az lett volna a dolga, hogy irányít. Ez volt az elsõ maratonom, de nem az utolsó. Jó középmezõnyben végeztem, de nem tudtam, hogy osszam be az erõmet. Most már tudom, mehetett volna jobban, bár azt akkor sem értem, hogy lehet rám verni 45 percet :) Ha számít a helyezés, akkor máskor persze nem 500.-nak fogok beállni a rajtnál, és után azzal eltölteni az idõt, hogy kerülgetem az embereket. A tésztától nem laktam jó, én pont egy jó gulyást kívántam volna. A zuhanyozást meg nyílván nehéz megoldani, bár jó lett volna.
Még volt, amin röhögtem, mikor valaki azt kritizálta, hogy csak 1 frissítõ volt a rövid távon. Mennyi legyen? Jó hogy nem villás tízórait kellet volna felszolgálni! :) Egy ekkora távot simán le kell tudni tekerni akár frissítõ nélkül, szerintem. És senki nem hal bele, ha otthon vesz egy csokit, és bedobja a zsebébe.
Az út változtatos volt, bár az elején meglepõdtem, hogy mikor jön már a terpe. És jött!
Én gratulálok a szervezõknek! A hisztisek meg maradjanak otthon.
Jövõre irány a középtáv!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Küldtem neki email-t. Nem kommentet, hanem mail-t, bár az email címét még mindig nem tudom. Ha beregisztrálsz a blog.hu-ra, akkor lehet. Meglátjuk...

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Itt is õ van:

http://mtbfoto.blog.hu/

Köszi, ott legalább tudtam a kommentben írni neki...

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Sziasztok!
Én tavaly is voltam a topmaraton sorozaton,de az idei Mátra Maratonon volt idén a legjobb szervezés véleményem szerint:
-Eisenkr.K. összefogott a BSI-vel szervezés terén és sikerült:nem volt sor a nevezésnél,
+szervezett volt a parkolás és nem kellett "keringeni" ill. várni(kivéve annak aki a rajtok elõtt esett be/az kelljen fel korábban!
+új rajt/cél hely ill. a verseny a rajt után újra áthalad 1X a rajt/cél területen eseményt adva a kísérõknek/fotósoknak
+ÉRTELMES ÉS FELHASZNÁLHATÓ INFORMÁCIÓKAT SZOLGÁLATÓ SZPÍKER(ÉS NEM ÁDÁM FÉLE NAGY SEMMI)tökéletes verseny közvetítés/levezetés
+illemhelyek,bringamosók ill. olajozó pont
a negatívum:-zuhanyzóhiány!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ezzel együttvéve véleményem szerint az egyik legjobban szervezett/rendezett verseny volt.A frissítõpontokról azért nem írok mert Én nem szoktam megállni ezeken a helyeken.
Pálya új volt részben,kavarodás nem volt mindent megtaláltam.Nyilak/jelölések nem érdekelnek hisz a maratonzók 80%-a netezik is és zergeinfos trackabee-sverzió is volt feltöltve a pályáról részben ezért nem értek váratlanul a dolgok.
Csillebércen találkozunk!Egy VÉRPOMOGÁCS a csapatból.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nem erre gondolsz? Hamvas Bálint fotói:
http://indafoto.hu/m..._maraton/page/1

Tud valamit a srác!
Jó képek!
Team Heavy Pedál Szeged

pisti50

pisti50

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Leírnám a tapasztalataimat életem utolsó Mátra Maratonjáról. Igen, utolsó... pedig a kezdetek óta, eddig az összesen részt vettem.
Már rosszul kezdõdött: 8:30-kor kilométeres kocsisor kígyózott a helyszín felé, hiába érkeztem korán, nem akartam egy órát araszolni, így a fizetõ parkolóba állhattam. Azért több, mint ezer versenyzõ fogadására jobban fel kellett volna készülni... korábban ilyen probléma sose volt.
A versenyen: a középtávon mentem, ahol az elsõ etetõpontot igen messzire tették, már ez is baj, de ami ott fogadott, az mélységesen felháborít. Az 5000 (vagy késõbb nevezetteknek 8000) Forintos nevezési díjért volt nápolyi, banán és 2008. 05. 22-én lejárt szavatosságú csoki. Már tavaly is osztogattak lejárt termékeket, de akkor még azt gondoltam egyszeri bakiról van szó. Ezekszerint nem. Úgy látszik, hogy hiába fizetünk évrõl-évre egyre többet a nevezésért, ez csak a rendezõk zsebének tömésére fordítódik. Hihetetlen, hogy ezt meg merik engedni maguknak, mi versenyzõk (balekok) meg évrõl-évre jövünk és fizetünk. Bízom benne, hogy másnak is szemet szúrt mindez és nem csak én (meg és a baráti társaságom) lesz az aki többet nem fogja gazdagítani ezt a szemét, csaló, rabló bandát, akik a versenyt rendezik.
Azért a pozitív tapasztalataimat is megosztom veletek: a pálya nagyon tetszett, sok technikás, érdekes rész volt benne, megdolgoztatott rendesen az idei Mátra Maraton. A rajt-cél helyszín is szuper, bár egy ilyen volumenû rendezvényhez talán kicsi (lásd parkolási nehézségek), és kevés wc volt.
Végszóként annyit, kérem mindenki, aki indult idén a maratonon, gondolja át, vajon hova lett az a nevezési díj, amit befizetett? Mert, hogy a Mátra Maratonon ezt szolgáltatások formájában nem kaptuk vissza, az biztos.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Itt is õ van:

http://mtbfoto.blog.hu/

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Nagyon jó képek, csak kár, hogy az elõttem, utánam lévõk rajta vannak, de én nem, pedíg nálam is villant a vaku :(

Pisti74

Pisti74

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sajnos nincs fent az elérhetõsége. Találtam magamról képet és szeretnék eredeti méretben egy másolatot.

Elérhetõséget én sem tudok, de hátha olvassa a fórumot :)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Deeeeeeeeee. Neki volt a földön egy második vakuja és itt egy lájtosabb DH résznél fotózott.... Kíváncsi vagyok, hogy megvagyok-e?!:chin:
Köszönöm

Sajnos nincs fent az elérhetõsége. Találtam magamról képet és szeretnék eredeti méretben egy másolatot.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Deeeeeeeeee. Neki volt a földön egy második vakuja és itt egy lájtosabb DH résznél fotózott.... Kíváncsi vagyok, hogy megvagyok-e?!:chin:
Köszönöm

Pisti74

Pisti74

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sziasztok!

Volt a pályán egy srác utcai ruhában aki fotózott. Engem is lekapott, de azt a képet nem találtam. Tudtok róla valamit? Vagy õ lett volna Bary?

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Sziasztok!

Volt a pályán egy srác utcai ruhában aki fotózott. Engem is lekapott, de azt a képet nem találtam. Tudtok róla valamit? Vagy õ lett volna Bary?

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hali!

Nincs valakinek most kapott nagy méretû(xxl) Mátra Maratonos pólója, mert én l-s méretû pólót kaptam, de az nem jó rám!
Szívesen cserélnék valakivel!

Bálint

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
köszi, megvan :)

http://www.mtbpics.e...2008/index.html így biztos ok lesz...

a képek le vannak butítva 60-80kb körülire, de volt ahol a belógó fûszálra sikerült élesíteni, ott tényleg egy kicsit életlen, de nem annyira vészes... de visszafelé is lehet rólad kép, ha idejében jöttél.

bari012 kukac gmail pont com

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Köszönöm a képeket, jól sikerültek!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!