Én is haza értem. Elsõ középtávomat teljesítettem
A rövidhez képest izzasztóbb volt, de nem bántam meg. Kicsit kisebb sárra számítottam, lefeléket inkább biztonságival mentem,minthogy perec legyen a vége. Nagyon élveztem a pályát. Egy frissitõnél álltam csak meg akkor is csak kulacs töltésre. Egy lefelén egy bringabandás lánnyal nyomtunk nagy tányéron, de sajna egy felfelén elhúzott, én meg kipörögtem,így tolnom kellett. Utolsó 2 km már nagyon nem hiányzott, ott már minden bajom volt.De végül csak beértem 3 óra 51 perc alatt. 4 óra volt a cél, úgyhogy maximálisa megvagyok elégedve magammal. 7 lettem középtávon felnõtt nõ kategóriában jobb, mint röviden. Lehet, hogy köv évben középre kéne menni:)
szoktam.
173 átlag pulzus , 192 max
Elsõ kör végén vagy 3- an kaptak lencse végre,remélem sok fotó lesz.
Bálint 56! tudom mögötted is sokat mentem,meg mikor a bringabandás mögött loholtál:) jah meg köszi ,hogy néha húztál, próbáltam a nyomodban maradni. hát igen most már gyõmrõs nacim van,és lesz majd mez is hamarosan. Akkor már meg se fogtok ismerni
jah Grat mindenkinek
Sok bikemagos emberke megismert,elnézést ha vkire nem néztem rá, csak hát a kövekre koncentráltam (jóérzés hogy csak úgy rám köszöntök)