Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts

Sziasztok!

Jó kis verseny volt, bár a pumpám valahol kieset a hátamból. Idén sajnos nem ez az elsõ áldozati pumpám, ha középtávon valaki ráakadt (teleszkópos, szürke SKS), keressen! Köszi!

Merre hagyhattad el? Én találtam egyet...

Amúgy pálya (közép) kitünõen kijelölve, frissítõk bõségesek, bár az utolsó kettõ kicsit közel volt egymáshoz. A tegnapi esõ ellenére mindenhol tekerhetõ (2×10 métert kellett tolnom, megálltak elõttem) volt. Ja, és ez a kedvenc pályám, versenyem...:-)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

bár, a sípályát meredekebbnek gondoltam.

Nóóóóóórmáááális?! :scared:
Nekem pont elég meredek volt! :)
Elõször mentem itt középtávon. Tetszett a pálya, igazából minden tetszett!
A tészta is ízlett! A sor elég horrornak tûnt, de csak pár percet kellett várni, marhagyorsan osztották! A jelölés is kiváló, még Dante se tévedt el, ennél jobb indikátor nem is kell! :) A Gepidának kösz a ajándék kulacsot! Finom volt a bordó színû lötyi, tudja valaki a márkanevet?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Hát remélem :) de majd a munka vízválasztó lesz, lehet h nem tudok ennyit edzeni, mint eddig...bár én nagyon szeretnék, még még többet

ui : jól megismertük egymást :)

Majd a 24h son lesz idõ megismerekdni bár csak nézni megyek.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Akkor jövõre középen találkozunk a maratonokon.:D

Jó verseny volt de a lefeléken annyira nem éreztem jól magam illetve egy-két felféle is "érdekes" volt.

Hát remélem :) de majd a munka vízválasztó lesz, lehet h nem tudok ennyit edzeni, mint eddig...bár én nagyon szeretnék, még még többet

ui : jól megismertük egymást :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Jöttél volna középre, ott néha dagonya volt:) Én most jöttem rá,hogy a rövid és közép táv ég és föld. A Középen lehet nézni a csodálatos kilátást:) röviden meg nem nagyon látni ilyet nagyon.
Soha ne mond hogy soha, én '08 nagykovácsi után mondtam azt h én soha nem ülök bringára , és most mégis ott vok :)

Akkor jövõre középen találkozunk a maratonokon.:D

Jó verseny volt de a lefeléken annyira nem éreztem jól magam illetve egy-két felféle is "érdekes" volt.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Sziasztok túlélõk!

Részemrõl is nagyon jól sikerült a rövidtáv, bár amikor beértem a célba, megfogadtam, hogy többet nem jövök, megmondom õszintén, maratonon még ennyit nem toltam a bringát, bringás cipõ helyett jobban jártam volna egy túrabakanccsal, hát az erdei rész az valami ultra kemény volt nekem, természetesen hozzájárult ehhez a kiváló gumi és a tök száraz, abszolút sármentes pálya :D, na jó viccet félretéve tényleg komoly volt, szerintem a dagonya miatt nem volt ez annyira könnyû, mint ahogy sokan mondták. Szilvás se volt kutya idén, de komolyan mondom ez jobban kifogott rajtam :chin:, mindenkinek gratula!
Kíváncsi leszek a képekre, én is produkáltam magam minden fényképésznek :lol1:

Jöttél volna középre, ott néha dagonya volt:) Én most jöttem rá,hogy a rövid és közép táv ég és föld. A Középen lehet nézni a csodálatos kilátást:)
Röviden meg nem nagyon látni ilyet nagyon.
Soha ne mond hogy soha, én '08 nagykovácsi után mondtam azt h én soha nem ülök bringára , és most mégis ott vok :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Sziasztok túlélõk!

Részemrõl is nagyon jól sikerült a rövidtáv, bár amikor beértem a célba, megfogadtam, hogy többet nem jövök, megmondom õszintén, maratonon még ennyit nem toltam a bringát, bringás cipõ helyett jobban jártam volna egy túrabakanccsal, hát az erdei rész az valami ultra kemény volt nekem, természetesen hozzájárult ehhez a kiváló gumi és a tök száraz, abszolút sármentes pálya :D, na jó viccet félretéve tényleg komoly volt, szerintem a dagonya miatt nem volt ez annyira könnyû, mint ahogy sokan mondták. Szilvás se volt kutya idén, de komolyan mondom ez jobban kifogott rajtam :chin:, mindenkinek gratula!
Kíváncsi leszek a képekre, én is produkáltam magam minden fényképésznek :lol1:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Én is haza értem. Elsõ középtávomat teljesítettem :) A rövidhez képest izzasztóbb volt, de nem bántam meg. Kicsit kisebb sárra számítottam, lefeléket inkább biztonságival mentem,minthogy perec legyen a vége. Nagyon élveztem a pályát. Egy frissitõnél álltam csak meg akkor is csak kulacs töltésre. Egy lefelén egy bringabandás lánnyal nyomtunk nagy tányéron, de sajna egy felfelén elhúzott, én meg kipörögtem,így tolnom kellett. Utolsó 2 km már nagyon nem hiányzott, ott már minden bajom volt.De végül csak beértem 3 óra 51 perc alatt. 4 óra volt a cél, úgyhogy maximálisa megvagyok elégedve magammal. 7 lettem középtávon felnõtt nõ kategóriában jobb, mint röviden. Lehet, hogy köv évben középre kéne menni:)
szoktam.
173 átlag pulzus , 192 max
Elsõ kör végén vagy 3- an kaptak lencse végre,remélem sok fotó lesz.

Bálint 56! tudom mögötted is sokat mentem,meg mikor a bringabandás mögött loholtál:) jah meg köszi ,hogy néha húztál, próbáltam a nyomodban maradni. hát igen most már gyõmrõs nacim van,és lesz majd mez is hamarosan. Akkor már meg se fogtok ismerni :)
jah Grat mindenkinek
Sok bikemagos emberke megismert,elnézést ha vkire nem néztem rá, csak hát a kövekre koncentráltam (jóérzés hogy csak úgy rám köszöntök)

sbse

sbse

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

A fenti köves parkolóban találtam egy barna, gyermek elõkét. Ha valakinek ( pontosabban valaki csöppségének) hiányzik, akkor írjon: em9@freemail.hu

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ez volt az elsõ komolyabb versenyem, a terepet nem ismertem, de a leírások alapján azt kaptam amire számítottam...bár, a sípályát meredekebbnek gondoltam. Egy negatív élményem volt csak, azt is én okoztam sajnos...egy felfelénél eldõltem és a kormányvéggel megütöttem az elõttem haladó középtávos 2. rajtszámú sporttárs bokáját. Szerencsére a váratlan fájdalom ellenére tovább tudta tolni az emelkedõn, nem is szitkozódott emiatt, remélem késõbb sem hátráltatta a bénázásom okozta esetleges sérülés. Bocsi mégegyszer!

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Itt a Mátrán most voltam elõször ,és így utólag elmondhatom , hogy nagyon élveztem :) ! Sokat szenvedtem az erdõben a sár végett , de csak egyszer buktam és ez még belefér . Igaz én csak a röviden indultam el de számomra ez is tökéletesen elég volt ! Jövõre visszanézek :)
Kíváncsi leszek a fotókra , mindenhol mosolyogtam rendesen .
Grat a közép és hosszú távosoknak !!!!

bbfzsolt

bbfzsolt

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Jó kis verseny volt, bár a pumpám valahol kieset a hátamból. Idén sajnos nem ez az elsõ áldozati pumpám, ha középtávon valaki ráakadt (teleszkópos, szürke SKS), keressen! Köszi!

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
na én is itthon.

szerencsére az idõ jóra fordult , bár a tegnapi esõ nyomai azért meg-meglátszódtak a pályán, meg a bicósokon is. Egyébként a kijelöléssel személy szerint nekem gondoom nem volt, teljesen minden egyértelmû volt, a nyilak , szalagok rendben voltak, az X - ek is egyértelmûen jelezték, hogy arra ne. Szóval nem panaszkodom. A kaját nem tudom mi volt, és milyen, nem éltem ezzel a lehetõséggel :D Technikai problémám se volt, se defekt se semmi.

Hetesbusznak üzenem, hogy nagy arc vagy Te . Nem is vagy ott a versenyen, de lélekben igen , hallottam a speakert mikor beérkeztél ,vagyis apa.

H.Annának meg üzenem, hogy én voltam a táskás gyerek :P, ja és szép szép az a magyar bajnoki mez, de annyira jo lett volna látni a másikat :D

Végül : szép , volt jó volt, jövõre ugyanitt . Reméljük ...

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Jó kis verseny volt, élveztem a rövid távot. Talán kicsit túl sok volt az aszfalt, de legalább jól lehetett nyomni. Szerencsére az idõ is szép lett és még a sár sem zavart. Volt 1-2 apróbb hiányosság, de a lényeg, hogy egy jót tekertünk.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Legalább varacskosak lesztek a képeimen.:)

ki se kell akkor menned fényképezni! csak átírod a szilvásvárados mappát mátrára és örül mindenki a képeknek, mert úgysem lehet felismerni senkit a sár miatt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Ahogy látom száraz az aszfalt. Hajrá mindenkinek :)

Pesten száraz, de ott is?
A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Ahogy látom száraz az aszfalt. Hajrá mindenkinek :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
jó versenyzést mindenkinek!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

eddig nekem is ez volt fent de elöl inkább mountain king-re cseréltem.bár most annyira nem izgat hogy fog menni m az utóbbi 2 hétben alig mentem az augusztusi vizsgák miatt. (amugy sikerültek szóval teljes értékû negyedéves gyógyszerész hallgató lettem:P:D)

A gyógyszerészeknek általában jól megy a versenyzés. :)

A sebesség mindent megold.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
eddig nekem is ez volt fent de elöl inkább mountain king-re cseréltem.bár most annyira nem izgat hogy fog menni m az utóbbi 2 hétben alig mentem az augusztusi vizsgák miatt. (amugy sikerültek szóval teljes értékû negyedéves gyógyszerész hallgató lettem:P:D)