Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Írta 2009. szeptember 02. - 09:45
Írta 2009. szeptember 01. - 22:44
Írta 2009. szeptember 01. - 22:37
Elõször is gratulálok a rendezõknek: én nem találtam komoly kivetnivalót a versenyen, igaz, nem is nagyon kerestem elégedetlenségre okot. Jót akartam biciklizni, és sikerült. Nem mentem eszméletlenül gyorsan, de ennyire futotta (6 órán kicsit túl), és a pályán csak a saját fáradtságom miatt kellett tolni néha, nem volt teljesen lehetetlen szakasz.
Minden frissítõnél volt minden, még lelkes bíztatás is, pedig a végén mentem igencsak. Jó, egy rendõr kicsit bénán állította meg az autót, mintha nem is akarná megállítani, de ez a rendõr nem a szervezõk "gyártmánya" volt. :-)
Tényleg furcsa, hogy ennyi emberbõl ilyen kevés a hosszútávot bevállaló. De legalább elfértünk... :-)
Én a Sástó-kempingben végignéztem, -hallgattam a pályakijelölõ motorosok meg vmely szervezõ srác munkáját... Nem semmi. Emberek egyszer csak nem jnnek, kell holnaputánra 5-7 embert keríteni. Telefon. Valahol megint nincs fent a jel, leesett, leszedték... Visszamenni , kitenni újra... Nem irigyeltem õket.
Sporttársak: az a néhány féleszû középtávos, akik 3-4 fõs csapatban nyomták; elmentek ám a jó fenébe!!! És adott esetben, legközelebb fel fogom rúgni õket. Olyan módon elõztek, hogy bevágtak elém, majdnem elvitték a hátsó kerekükkel az elsõmet. Mind a 3man. Mint országúton, amikor a csapat megelõzi a befogott szökevényt. Miért? Lassabb voltam, aszfaltút, széles, elférünk. Felesleges volt. Mindenkit így elõztek azon a részen. És sajnos a bizonytalanul közlekedõ másik középtávos beugrott az útmenti bokorba, mert megijedt. A baromarcú vissza sem nézett, mert biztos bajnoknak hiszi magát. (igen erõsen sokadik volt az egész bagázs... ) Szóval, igen sportszerûek voltatok, gratulálok.
X-IONT: a képeid nagyon jók, valahogy "véletlenül" belóg egy ágacska, vagy pont jó a faágak mintázata háttérnek,... ennyi véletlen azért nincs ... nagyon tetszenek a képeid, gratulálok hozzájuk.
Köszönet a dobosnak meg a névbeolvasósnak a Kékes elõtt, valóban nagyon jól esett, sokat segített!
Írta 2009. szeptember 01. - 21:55
az XIONT táplálék kiegészítõk nagyon jók, és hasznosak, csak ajánlani tudom mindenkinek
:lol1:
Írta 2009. szeptember 01. - 21:46
A Kékestetõn a bíztató dobszóló mekkora volt már!!Szerintem pár embert felsegített a dombon.És a szpíker bíztató szavai a rajtszám alapján bemondott nevekkel is jó dolog volt!
Írta 2009. szeptember 01. - 21:45
Egyébként szerintem a citromosnak nagyon jó az íze. Most, hogy így belegondolok, sokkal jobban bírom az edzéseket, amióta ezt iszom sima ásványvíz helyett.
Írta 2009. szeptember 01. - 21:43
Ez az x-iont cucc nagyon finom volt! Köszönet a szakállas úriembernek, aki betolta a kulacstartómba a szénégetõknél egy palackkal Magamban meg is jegyeztem, hogy nagyon jól volt bekeverve
az XIONT táplálék kiegészítõk nagyon jók, és hasznosak, csak ajánlani tudom mindenkinek
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. szeptember 01. - 21:19
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. szeptember 01. - 20:00
Akko benevezek rá, bár nem tudom hány milliárd forintba kerül egy palack, még nem néztem, tudjátok válság van vagy mi :chin:, de egy próbát mindenképp megér :lick:Fekete ribizlit én is tudom ajánlani, de egy nagy palack után jól esik a citromos ízû
Írta 2009. szeptember 01. - 19:51
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 01. - 19:32
Fekete ribizlit én is tudom ajánlani, de egy nagy palack után jól esik a citromos ízûHát eccsém, nekem már kifolyt!
De így utólag, jót tekertünk :piatka:
Köszi!
Biztos fogok venni, mert tényleg nagyon jó volt!
Írta 2009. szeptember 01. - 18:15
sziasztok! a velon kívül hol vannak még képek a mátra maratonról?elõre is köszi a segítséget
Itt ha egy pár oldalt visszalapozol .
Írta 2009. szeptember 01. - 18:00
Írta 2009. szeptember 01. - 16:33
Írta 2009. szeptember 01. - 13:34
Hát eccsém, nekem már kifolyt!
Jót biza ! :cool2:
Írta 2009. szeptember 01. - 13:25
Hát eccsém, nekem már kifolyt!Köszi , én már kaptam is tõled egy kis türelmet kérõ emailt .
Úgyhogy várok ,és sok sikert a keresgéléshez . Tudom hogy nem egyszerû , mert nekem már szemem folyik ki a sok kép nézegetéstõl magamat meg cimbit keresvén !!!!
Köszi!Málna és feketeribizli ízesítésû (X-Iont) Speed izotóniás italt szolgáltak fel a szervezõk. Az indulócsomagba elvileg egy szórólapunk is belekerült, ott bõvebb infót találsz (vagy itt).
Biztos fogok venni, mert tényleg nagyon jó volt!
Írta 2009. szeptember 01. - 13:00
Sziasztok,
A célban kapott kártyákkal és a képekkel kapcsolatban tisztáznám a dolgot.
A HegyiBringa.hu oldalt én indítottam el idén májusban. Amatõr oldal, amatõröknek, de minden maraton versenyre kimentünk, és rengeteg képet készítettünk Rólatok! Ha elküldöd a rajtszámod és a verseny nevét, elküldöm válaszüzenetben a képet (ha sikerült elkapni). Így nem Neked kell keresgélned a több ezer kép között. A Mátra Maratonon összedolgoztunk az Emlékbázis nevû céggel, akik ott a helyszínen elõ is hívták a képeket (fotóra, pólóra, egérpadra, stb). Meg fogjuk oldani, hogy lehessen tõlük utánrendelni ilyeneket - ha lesz rá igény, de ha csak a kép kell, szívesen elküldöm.
Köszi , én már kaptam is tõled egy kis türelmet kérõ emailt .
Úgyhogy várok ,és sok sikert a keresgéléshez . Tudom hogy nem egyszerû , mert nekem már szemem folyik ki a sok kép nézegetéstõl magamat meg cimbit keresvén !!!!
Írta 2009. szeptember 01. - 11:34
Vagy azért nem kaptál kártyát, mert még nem dolgoztuk fel ott a helyszínen a fotódat, vagy mert pl. nem látszik a rajtszámod és nem tudtunk beazonosítani. Vagy nem készült Rólad kép - de erre kevés esély van
Biztos készült asszem még mosolyogtam is :chin:, de lehet hogy ott már a halálomon voltam
nem baj, váakozok türelemmel, hátha
Írta 2009. szeptember 01. - 11:18
Én is küldtem emailt:)foto@hegyibringa.hu címre.danóPéter:most küldtem mailt a sorszámmal(85) együtt.Elõre is köszönöm!
Már a fõ oldalon láttam magamról végre egy éles képet./mátta maraton/ bár ott pont nem látszik a rajtszámom..