Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Rövid táv eredményhirdetésrõl van valakinek fotója?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Jó minõségû képek! Vízjel nélkül!
https://picasaweb.go...328540935227138
Grat!
:D
Team Heavy Pedál Szeged

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
  • LocationAjka
Sziasztok.

Én is készítettem pár képet https://picasaweb.go...atraMaraton2011

üdv
Kezso

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Szerintem keresztbe volt egy vízmosás amitõl páran beijedtek Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0828-MatraMar 1/matra1-0384 :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az utolsó egynyomos lefelén, a cél elõtt 2.5km-rel:

Mi volt itt, hogy olyan sokan leszálltak?
Ennek a képnek nincs folytatása?:D Mibe esett el?
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0828-MatraMar 1/matra1-0147

Jav: látom gabocát is érdekli az eset.:P

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Mátra Maraton 2011 képek, 1-es galéria
Itt mindenkirõl készült fotó.
A hozzászólásokból levontam a következtetést, keveset töröltem, 1006db kép került fel.
Jani

Ezt jól elcsípted! :cool2: Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0828-MatraMar 1/matra1-0147

gaborsoltesz

gaborsoltesz

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok,

elhagytam egy fél pár kesztyût valahol a parkoló környékén tegnap.
Ha valaki megtalálta, szeretném visszakérni.
Eredetileg fehér a kesztyû, ha ez a tegnapi nap után nem is látszik annyira, illetve O'neill felirat is van rajta, hosszúujjú.

Köszi elõre is.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Mátra Maraton 2011 képek, 1-es galéria
Itt mindenkirõl készült fotó.
A hozzászólásokból levontam a következtetést, keveset töröltem, 1006db kép került fel.
Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Maggi, csapatsátor most nem volt.
A csapatházunk a kempingben volt a MiGreen és a lódarázsfészek között. :-)
Legközelebb híjjá és megmondom hol vagyunk! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Sziasztok!
Az elsõ adag képet feltöltöttem, 360db:
Mátra Maraton 2011 képek, 2-es galéria
Ezeket öcsém készítette a közép és hosszútávosokról a célterület környékén,
+ ebben van a rövidtáv eredményhirdetése.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A Mátra Maraton képeket itt találjátok.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ha 3 nap múlva kaptok 20 képet lehet jobb lett volna?
Nekünk a fõ szempont most az volt, hogy este 9-re legyen feltöltve minden a mátramaraton oldalra.
Idén a 4 nagyobb magyar maraton versenyrendezõ közül a Szilvásvárad maratonosok töltöttek fel versenyérõl egyáltalán képet a mai napig...A pilisben lévõ maraton a rajt-célterületre korlátozódott.
Ebben a tekintetben én kérek elnézést, hogy sokat fotóztunk.

Szia Zerge,
Szerintem félre érted H.Zoli post-ját. Õ nem a szándékra írta a véleményt, hanem a "Profi" jelzõre.

Igaza van Balunak, nem a szándékra írtam, hanem a "profi" jelzõre. Tudod a kevesebb néha több és ha rászántátok volna még 1-1,5 órát az átválogatásra, akkor a galéria is méltó lett volna a verseny rendezésének a színvonalához. Legfeljebb nem este 9-re, hanem 10-re lettek volna feltöltve. Na bummm, és akkor mi van? Így nagyon az ocsú közé keveredett a búza. Szerény véleményem szerint többet ér 1000 jó kép egy galériában, mint 1000 jó és 500 rossz vegyesen. De ha ti meg vagytok elégedve az összes képpel, akkor elnézést, hogy kritizálni mertem. Akkor tök jó mind.;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Fotógaléria - kerekparinfo.hu

Itt már fent van sok kép.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

itt a válasz:
https://picasaweb.go...203314522926946

Koszonom az infot.

LGee

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha mar fotozas... A parkoloban az osszes kocsin, igy a mienken is rajta volt a fotoid reklamja. Hadd kerdezzem meg, tulajdonkeppen mi a celod a Picasa-s albummal? A kepeket az erdeklodok megvasarolhatjak? Bocs, ha mar esetleg le lett irva valahol, de ez nem egyertelmu.

itt a válasz:
https://picasaweb.go...203314522926946

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

H_geri, mit csináltok? Ha így folytatjátok át lesztek keresztelve törött karú bandára! ;)
Gyógyuljatok!

Köszi! :) Kékesrõl lefele elég sietõsre vettem a figurát. És valamivel a frissítõ elõtt egy csattanás és repültem is. Vszeg elakadt a kerekem egy nagyobb kõbe, amit nem vettem észre...

kpal33

kpal33

új vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Remek volt a szervezés az idõjárás és pálya is.
Köszönet a képekért.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

A profit kellett volna idézõjelbe tenniük, vagy inkább kihagyniuk..:D
Válogatás és mindennemû utómunka nélkül felhány nagy kupac kép, aminek a 30-40%-a nálam egybõl kukában végezné és még 20%-on hezitálnék.
Tényleg profi volt a fotós!:P Kíváncsi lennék, hogy fizettek-e érte és hogy a megrendelõ elégedett-e a kapott képekkel?

Ha mar fotozas... A parkoloban az osszes kocsin, igy a mienken is rajta volt a fotoid reklamja. Hadd kerdezzem meg, tulajdonkeppen mi a celod a Picasa-s albummal? A kepeket az erdeklodok megvasarolhatjak? Bocs, ha mar esetleg le lett irva valahol, de ez nem egyertelmu.

LGee

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nekem elsõ Mátra Maraton volt, és nagyon tetszett. Szervezéssel nem volt semmi gond. sikerült bekerülni az elsõ 50-be, úgyhogy az idei célomat elértem. Jövõre talán top 30. rendes felkészüléssel, esetleg valami csapatba bejutás. Nagy riszpekt a dinnyéért a frissítõn, nagyon jól esett. A póló tényleg nagyon jó.

Alex: kerestem merkaptos sátrat, vagy valami tobzódás félét, de nem nagyon találtam. Egy két csapattagot láttam melegíteni, de õket nem nagyon ismertem.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha 3 nap múlva kaptok 20 képet lehet jobb lett volna?
Nekünk a fõ szempont most az volt, hogy este 9-re legyen feltöltve minden a mátramaraton oldalra.
Idén a 4 nagyobb magyar maraton versenyrendezõ közül a Szilvásvárad maratonosok töltöttek fel versenyérõl egyáltalán képet a mai napig...A pilisben lévõ maraton a rajt-célterületre korlátozódott.
Ebben a tekintetben én kérek elnézést, hogy sokat fotóztunk.

Szia Zerge,

Szerintem félre érted H.Zoli post-ját. Õ nem a szándékra írta a véleményt, hanem a "Profi" jelzõre.
Magam részérõl örülök és köszönöm a fotókat. Meg is lepõdtem, hogy ilyen gyorsan fent voltak. Ez titeket igazol! Nincsen okotok szabatkozásra! Tökéletes volt ez így!

Azonban a szakértõ kritikát el szokták fogadni.

Még egyszer köszi a képeket és a versenyent! Szuperek voltatok!

üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X