Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Írta 2011. augusztus 29. - 10:15
Részemrõl az eddigi legjobb! (A Trans után, de az ugye többnapos, ahhoz ne hasonlítsuk)
Az idei évben elõször rendszeresen edzettem(bár messze nem annyit mint a hosszú távhoz kellene :-)).
Nyomtam az ûrkajákat, bár azt se annyit mint kellene. A vége felé épp kezdtem éhes lenni, de szerencsére pont következett a 2kerék vendégház frissítõje, úgyhogy feltöltöttem sütivel.
Szuper volt a K+ a Kékesrõl le, a Sz.I-Bagoly-Fallóskút-Sz.L., Galyáról le a P+, Mátraházánál a K és a S[], S+! Ilyeneket minél többet!
05:37:14-et mentem. Tudom sok versenyarc csak legyint egy ilyen idõre, de nekem az eddigi legjobb! Végre a középmezõnyben!
Tuti volt a szint matrica(én szétvágtam és a rajtszámra ragasztottam)!
A póló nekem nagyon betálált! Jó a logó, jó a színe(végre nem fekete/fehér) és a szöveg is! A Mátrába járok a legtöbbet, szívem csücske! :-)
Sok rendezõ, jó jelölés, profi frissítõk fõleg a szénégetõknél!
A fényképek közt vannak nagyon jók is, és átlagosak is. Nagyobb felbontáshoz lehet-e majd hozzájutni?
A sérültnek jobbulást!
H_geri, mit csináltok? Ha így folytatjátok át lesztek keresztelve törött karú bandára!
Gyógyuljatok!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 29. - 10:04
A rajtnál majdnem buktam, mert egy sietni való uriember betámnasztotta a szarvamba az övét....de szerencsére megtudtam fogni...A pálya jó volt, bár én sokaltam egy kicsit az aszfaltot,de az utána következõ terep kárpotolt.:)Terepen sok embert betudtam fogni,esni szerencsére nem estem. Nekem a pallós rész kifejezetten tetszett(Utolag is elnézét ha ordibáltam ott az emberekkel, de tombolt bennem az adrenalin)-meg szombaton volt lehetõségem "begyakarolni":) Végül 4. lettem a kategóriámban(felnõtt nõ), aminek nagyon örülök:)
A sérülteknek jobbulást...
Írta 2011. augusztus 29. - 09:28
Még ha kevésbé éles vagy "dekompis" akkor is én vagyok rajta!
Életszerûbb....
Írta 2011. augusztus 29. - 09:06
Elsõ Mátra maratonom volt és egyben az elsõ hosszútávom is.Nagyon jól éreztem magam,szép helyeken jártunk.
Köszönet mindenkinek.
Írta 2011. augusztus 29. - 08:45
Egyébként nagyon profin meg volt szervezve az egész, szuperül éreztem magam! Az egyetlen negatívum, hogy kicsit túl poros volt a pálya!
Írta 2011. augusztus 29. - 08:43
Vannak köztük jobbak és kevésbé jól sikerültek.
Viszont nincs rajtuk vizjel mint mostanában a verseny fotókon.
Mióta vizjelesek a "profi" galériák én már meg sem nézem a fotókat…
Hiába a jól sikerült kép, ha a vizjel hazavágja az élményt amit a megtekintése nyújtana.
Írta 2011. augusztus 29. - 08:13
Nekünk a fõ szempont most az volt, hogy este 9-re legyen feltöltve minden a mátramaraton oldalra.
Idén a 4 nagyobb magyar maraton versenyrendezõ közül a Szilvásvárad maratonosok töltöttek fel versenyérõl egyáltalán képet a mai napig...A pilisben lévõ maraton a rajt-célterületre korlátozódott.
Ebben a tekintetben én kérek elnézést, hogy sokat fotóztunk.
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. augusztus 29. - 05:46
A profit kellett volna idézõjelbe tenniük, vagy inkább kihagyniuk..
Válogatás és mindennemû utómunka nélkül felhány nagy kupac kép, aminek a 30-40%-a nálam egybõl kukában végezné és még 20%-on hezitálnék.
Tényleg profi volt a fotós! Kíváncsi lennék, hogy fizettek-e érte és hogy a megrendelõ elégedett-e a kapott képekkel?
Nagyon szigorú vagy Zoli Bár én nem tudok fotózni, csak szeretek, de nagyok sok közülük túlexponált és zajos ....
Lehet csak azt értették a "profi"-n, hogy jó drága cumóval volt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. augusztus 28. - 22:50
"Itt találhatod meg profi fotósaink képeit."
A profit kellett volna idézõjelbe tenniük, vagy inkább kihagyniuk..
Válogatás és mindennemû utómunka nélkül felhány nagy kupac kép, aminek a 30-40%-a nálam egybõl kukában végezné és még 20%-on hezitálnék.
Tényleg profi volt a fotós! Kíváncsi lennék, hogy fizettek-e érte és hogy a megrendelõ elégedett-e a kapott képekkel?
Írta 2011. augusztus 28. - 22:29
FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. augusztus 28. - 22:16
Sajnos az elsõ földet érés szétbarmolta a jobb térdem. Nemrég végeztem a kórházban, van a térdemben négy öltés. Azt hiszem, most pihenek egy pár hetet.
Írta 2011. augusztus 28. - 22:11
Na és akkor a fekete leves ami nem a rendezõknek hanem nektek szól!
Mélyen tisztelt rövidtávos menõ manó nagy királyok. (Röviden mentem én is tehát csak õk lehettek!) Elmentek ti valahova a p..ba, a Transon a kempingek területét beleértve sem láttam annyi szemetet a sok dzsuvás ótvar papírból mint itt. Nyeritek 1:10-en akaármennyivel a 30 kilis távot, tóljátok hozzá az ótvar géleket, amik jók, de hogy azt a p..sa sok szemetet eldobjátok, az már k....ra nem szép dolog. A rövid élmezõnyt én visszaküldeném a Mátrába nagytakarításra, nyilván tisztelet a kivételnek!
A másik a rövid és középtávosoknak szól.Én értem hogy helyezkedni kell, de az hogy a rövid mezõny meg a hosszú mezõny vége nem talál ki a rajt kordonból, mert az utánna induló csoport már starthelyet foglal nem szép, sõt igen genya dolog. Igen én a végére álltam be mert nem akartam hogy a páromat legázolják, meg engem sem, de az hogy gyakorlatilag közepeseket kerülgettem a rajt kordonon bellül az kritikán alluli. Én a versenybizottság helyébe, az összes barmot amelyik akadályozta és beállt a kordonba a másik csoport rajtjakor, megfognám elkülöníteném, és a saját mezõnye után küldeném õket, akár 5 perc hátránnyal is, azt megtanulják! konkrétan nem találtunk ki a rajtból, sõt azt sem érzékeltük hogy rajt van, mert nyilván a helyezkedõ középtávosok nem elõre mozogtak, a fire meg nem hallatszott, mert nam Ádám nyomta a hangosítást!
Egyébként azta hidat a végén meg át kell gondolni, mert a fél mezõny szerintem nem mert lemenni rajta, sõt azt mondanám meredek volt kanyar volt utánna veszélys volt, ja és legyalogolni se nagyon lehetett rajta!
Írta 2011. augusztus 28. - 21:47
Jól éreztem, hogy néhol a múlt évi pályán mentünk, de fordított irányba? (sajnos nem a sípályán )
Elõttem is sokan estek. Még nem tudnak sokan lassan menni, a gyorsat meg nem bírják. Jobbulást a sérülteknek.
Félreállni éppen a kezdõknek nem olyan egyszerû, amikor örülnek, hogy még a bringa van alul, és õk fölül. Majd megtanulják. Ezt csak ilyen alkalmakon gyakorolhatják.
Írta 2011. augusztus 28. - 20:00
A verseny remek volt, leszámitva egy pár apróságot: a nyilak idõnként igencsak furcsán csak a földön voltak feltûntetve, akkor sem mindig egyértelmûen.
És mintha egre több lenne a totál amatõr, mert a lehúzódást nem nagyon ismerik elég sokan, ennek köszönhetem egyben a defektem is és kb 20 hely veszteséget...
A tészta meg jó volt, de a szósz amivel nyakon öntötték, kritikán alulian savanyú, adták volna inkább szósz nélkül.
Viszont a lányok szépek és kedvesek voltak, az idõ remek, jó kis technikás száguldások, mi kell még egy jó maratonhoz?
Írta 2011. augusztus 28. - 19:53
Mi történt ? Remélem semmi komoly, mindenesetre jobbulást. Rengeteg sérült volt, a pályán is sokat láttam, a mentõsök is folyamatosan úton voltak (az orvosnál is városlista volt ahogy hallottam)
Engem vitt ki a mentõ azon a jó kövesen felkar töréssel.
De addig igen király volt )
Írta 2011. augusztus 28. - 19:46
Köszönöm annak aki segítséget hívott nekem és aki megállt és segített az esésem után (kékes után a kövesen). Nagyon sokat segített, hogy nem száradtam ki!!
Mi történt ? Remélem semmi komoly, mindenesetre jobbulást. Rengeteg sérült volt, a pályán is sokat láttam, a mentõsök is folyamatosan úton voltak (az orvosnál is városlista volt ahogy hallottam)
Írta 2011. augusztus 28. - 19:40
Írta 2011. augusztus 28. - 19:38
Írta 2011. augusztus 28. - 18:03
Írta 2011. augusztus 28. - 17:59
Kezdésnek értesítõ sms, szintrajz matrica, eredményrõl is sms.
Apró gesztusok, amik hátha elindítanak valamit a maratonokon.
Nem sok minden, de a semmitõl több