Nagyon jó volt a szervezés és a hangulat, minden elismerõ hozzászóláshoz csatlakozom - és valami, ami még nem hangzott el: óriási köszönet a szervezésnek azért, hogy a szombat délutáni gyerekfutamot is komolyan vették! Ez a gyerekeknek legalább olyan fontos, mint nekünk a vasárnapi verseny. A lányaim két kategóriában (U7 és U13) hozták el az aranyat, különösen a 6 éves kicsinek volt hatalmas boldogság, elõször vittük magunkkal az õ bringáját is. Külön öröm volt, hogy a honlapon helyet kapott két 'gyerekverseny' album is, ahová róluk is jól elkapott pillanatok kerültek fel.
Ilyen élményekkel töltõdve könnyû lesz utánpótlást nevelnünk belõlük
A 12 éves tavaly óta rövidezik is, a Mátra maraton a kedvence
Sziasztok,
Én is gratulálni szeretnék a szervezõknek, hogy komolyan vették az utánpótlás versenyét is szombaton. Szerencsére nagyon sok gyerkõc volt, és öröm volt látni Õket versenylázban égni! Egy javaslattal azért élnék: 7 év alatt - mint ahogyan tavaly is volt - célszerû lenne évenkénti korosztályban értékelni õket! Egy 5 évest 12/16" bringával nem lehet valósan összemérni egy 6 1/2 évessel aki már 20" bringán nyomja!
Külön öröm számomra, hogy a fiam Duna Maraton után itt is megnyerte az U7 korosztályt Ördögien ment...
Készítettem közel 350 képet a szombati gyerekversenyrõl és az eredményhirdetésrõl:
https://picasaweb.go...2011Augusztus29
Tárhely hiányában "csak" 140 képet töltöttem fel a fenti linkre. (( Az album 60. képétõl a feltöltéskor a PICASA korlátozott tárhely miatt csökkentette a méretet.. Ha privátban megírjátok a gyerkõc rajtszámát és/vagy életkorát / ruházatát keresek még képet róla/róluk, és elküldöm a fel nem töltött, vagy az eredményhirdetés teljes méretû képét.
A képeket 3-7 Mb. közötti mérettel töltöttem fel, hogy jó minõségû papírképeket / háttérképet lehessen belõle készíteni. A fotókat nem vízjeleztem, és nem is kérek érte semmit. Én így támogatom az utánpótlást !
Kezdõ fotós vagyok, (ez volt az elsõ verseny amit fotóztam), de remélem tetszeni fog!
Az Underworld kupán egy kisebb baleset ért, így erre a hétvégére csak a fotózás jutott, de gratulálok MINDENKINEK aki teljesítette a távot, illetve jobbulást a sérülteknek... (most különösen átérzem ezt.. )
Folyt, köv. jövõre!