Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Megválnék Master2 középtáv nevezésemtõl, nem tudtam eleget készülni, és annyit ijesztgettetek az új részekkel, meg a rohadt rámpával vagy hiddal, szóval most nem vállalom be...:( lyen eddig még csak lábtörés miatt fordult elõ velem)
FONTOS
Nem szeretném rontani többi nevezését eladni próbáló sporttárs esélyeit, de amennyiben van olyan ifjú és/vagy éppen anyagilag gyengén álló sporttárs, akinek nem hogy a 9ezer, hanem a 4.5 sem fér bele, viszont el tudna jutni a versenyre, annak odaadom akár ingyen is, egy köszönömért cserébe. Ha át akarja íratni, abban is közremûködöm, csak adja meg, hogy mit csináljak, ha nem lényeg, akkor mehet a nevem alatt.
jozsef.bakos1972kukacgmailpontcom ill. 06húsz947tizenhét32

Szívesen átveszem a nevezésed, és fizetnék is érte (javítva mások üzletét). írok mailt ha még megvan a nevezésed.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

22-32-44x11-32, vagy 22-32-44x11-34 :D

Gyere legalább a fullrigiddel, vagy tán NYUSZI vagy? :D

gaboca1: Hány %-os az a két új mászás?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem kell fosni a lejtõktõl, az igazán finom dolgok mindig kimaradnak a maraton útvonalából.
Vajon 32×20, 33×22 vagy 32×22 kell, hogy kitekerjek mindent amit csak lehet? :D

Ezek szerint nem voltál bejárni... :D A sípálya fáklyás menet a két új mászáshoz képest, a két új lefelé is feladja a leckét a rövid-közép végének, remélem kalkulálták az idõket a szervezõk mert nagy bedugulások lehetnek ha nem... :(

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Nem kell fosni a lejtõktõl, az igazán finom dolgok mindig kimaradnak a maraton útvonalából.

22-32-44x11-32, vagy 22-32-44x11-34 :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Ne hagyd magad ilyen könnyen elbátortalanítani, biztos vagyok benne, hogy nem lesz kiemelkedõen nehéz a pálya, elvégre nem XCO-ra nevezett több száz ember.

Köszi, de közben bár beterveztem mást. A család most örült, hogy inkább itthon maradok:) Nyomok itthon egy laza 30-at, Mátra meg majd jövõre. Ha meg valakinek tudok segíteni, mert egyébként nem ment volna, az csak jó (bár eddig még nem csapott le rá senki, aki meg pénzért vett, az mérgelõdik..:))
Jó versenyzést!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Megválnék Master2 középtáv nevezésemtõl, nem tudtam eleget készülni, és annyit ijesztgettetek az új részekkel, meg a rohadt rámpával vagy hiddal, szóval most nem vállalom be...:( lyen eddig még csak lábtörés miatt fordult elõ velem)
FONTOS
Nem szeretném rontani többi nevezését eladni próbáló sporttárs esélyeit, de amennyiben van olyan ifjú és/vagy éppen anyagilag gyengén álló sporttárs, akinek nem hogy a 9ezer, hanem a 4.5 sem fér bele, viszont el tudna jutni a versenyre, annak odaadom akár ingyen is, egy köszönömért cserébe. Ha át akarja íratni, abban is közremûködöm, csak adja meg, hogy mit csináljak, ha nem lényeg, akkor mehet a nevem alatt.

Ne hagyd magad ilyen könnyen elbátortalanítani, biztos vagyok benne, hogy nem lesz kiemelkedõen nehéz a pálya, elvégre nem XCO-ra nevezett több száz ember.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

Most akkor a rajtok mikor lesznek pontosan?

Mátra maraton - vuelta.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Most akkor a rajtok mikor lesznek pontosan?

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
FONTOS

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

sajna sérülés miatt meg kell válnom a Mátra közép master 1 ffi nevezésemtõl, akit érdekel a dolog 4000 ft tel:30/4443973

Nevezés elkelt.

teknõs73

teknõs73

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
ÁLL A HÍD!
De még, hogy! Ilyen szép hidat már rég láttam! A kivezetése hosszabb így kevésbé meredek, a vége is inkább még a köves rész elõtt csatlakozik a lejtõhöz. Jobban sikerült mint tavaly. Bemelegítésnél mindenki tesztelheti, kb. 3 km-re van a rajt után.
Most teszteltem le a rövidtávot. A két + huroknak köszönhetõen nem csak kb. 4 km-rel lett hosszabb a táv, hanem jó néhány méter szintkülönbséggel is, amelynek eredõjeként több kalória kell, mint gondolná az ember.
A zárt lombkoronának köszönhetõen a világos napszemüveglencsét javaslom mindenkinek ennek ellenére még, így is sok meglepetést fog okozni a korai avar takaró alatt átsuhanó gyökér, kõ…

oroby

oroby

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok, sérülés miatt középtáv nevezésem (master 1) eladó... harminc/húsz55százhat

ronaldo

ronaldo

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Középtáv férfi felnõtt nevezés eladó!
4000HUF
+36304336263

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
A Mátra Maratonon a Hosszútáv eredetileg kiírt rajtidõpontja útvonal-biztosítási okokból megváltozott. Az új rajtidõpont:10:20 óra.

A többi kategória rajtidõpontja változatlan marad.
Azért remélem a héten már többet nem tologatják az idõpontot,és még délelött elindulunk.:)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Ez hol van, ha megkérdezhetem? Csak mert a bejáráson nem sikerült azonosítanom.

Ahogy lejövünk Kékesrõl, átmegyünk a rajt cél területen, át a 24-es úton, utána egy erdészeti aszfaltúton kell menni, majd ezt a hidat alulról kellet kerülni, a végén Mátraházáról lefelé jövet kellett átmenni rajta. Tavaly is így volt, és ahogy elnézem a pályatérképet idén is ugyanott lesz. Ezt a versenyre építik, nem állandó híd (legalábbis gondolom utána elbontották).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

simán le lehetett menni rajta, elõtte való nap a társaságunkból két leányzó is simán lement, sõt egyiknek piszokul megtetszett és többször is legurult rajta, amúgy az spd cipõd talpa nem tapad úgy mint egy normális külsõgumi.

Ez hol van, ha megkérdezhetem? Csak mert a bejáráson nem sikerült azonosítanom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

De ugye nem az a gusztustalan keskeny sz@r ami tavaly is volt, mert akkor meggondolom hogy visszaadom a nevezésemet, gyûlölöm az épített sz@rokat! Ráadásnak az még valami meredek köves lejtõre ér le, úgyhogy aki mögöttem jön elõtte elõzzön, mert bármit mondatok én gyalog megyek le rajta, mert úgy kisebbet lehet esni!

simán le lehetett menni rajta, elõtte való nap a társaságunkból két leányzó is simán lement, sõt egyiknek piszokul megtetszett és többször is legurult rajta, amúgy az spd cipõd talpa nem tapad úgy mint egy normális külsõgumi.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

sajna sérülés miatt meg kell válnom a Mátra közép master 1 ffi nevezésemtõl, akit érdekel a dolog 4000 ft tel:30/4443973

továbbra is keresi szeretõ új gazdáját :)

Aysha

Aysha

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Elkelt.