Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Posted 2012. September 05. - 12:32
Nagyszerû lett az új pálya! Tetszettek az új részek!
Ennél már csak akkor lennék boldogabb, ha a Kékes utáni köves erdészeti rázató helyett is ösvény lenne.
De nem vagyok telhetetlen, tetszik a tendencia!
A rövidtávosok nem panaszkodtak az új meredek lefelék miatt? Én tuti nem mertem volna õket arra vinni!
Bár láttam ott állt a mentõ egység is az alján, fel voltak készülve.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2012. September 05. - 09:42
Sziasztok.
Pár kép tõlem is. https://picasaweb.go...traMaraton2012#
üdv
Kezso
Köszönöm! Igazán jó képek!
Posted 2012. September 05. - 09:37
Levél Eisenkrammer Károlynak
Kedves Karcsi!
Emlékszem még az elsõ Mátra Maratonra, a mátraházi edzõtábor rajt-cél központjával, a hímzett logós baseball sapkára és a logós kulacsra, (még mindkettõ megvan!) Rátok, lelkes szervezõkre, és persze a színes kavalkádot alkotó versenyzõkre.
Számomra az igen nagy élmény volt, mivel az volt az elsõ maratonom. Akkor döntöttem el, hogy amíg erõm engedi, részese leszek ennek.
Ebben a döntésben jelentõs szerepetek volt Nektek, kár is lenne tagadni.
Eltelt 10 év, voltam számtalan hazai és külföldi maratonon, hol jobb, hol kevésbé jobb eredménnyel, de igen kevés esetben adtam fel a küzdelmet.
Ma, 2012-ben, 10 évvel az elsõ Mátra Maraton után viszont Ti sem adtátok fel, és rendeztetek nekünk egy olyan versenyt, ami itthon méltán viseli a Top Maraton címet. Igaz, ezt még másik három maraton is hirdeti magáról, de számomra egy Top létezik mától, és ez a Mátra Maraton.
Köszönöm!
Köszönöm az új, remekül választott pályát, köszönöm a kiváló szervezést, köszönöm a segítõk sokaságát, külön köszönöm a parkolásban segítõket, köszönöm hogy 30 fokban is lehetett hideg sört inni, köszönöm hogy a tészta mellé kétféle gulyás is volt, és még sorolhatnám…
Szóval köszönöm, hogy gondoltatok mindenre, gondoltatok minden apró részletre, és végül, de nem utolsó sorban gondoltatok ránk!
Jövõre, veletek, ugyanitt!
Sportbaráti üdvözlettel,
Rozoga
Posted 2012. September 05. - 09:13
Posted 2012. September 05. - 08:42
Kedves Karcsi!
Emlékszem még az elsõ Mátra Maratonra, a mátraházi edzõtábor rajt-cél központjával, a hímzett logós baseball sapkára és a logós kulacsra, (még mindkettõ megvan!) Rátok, lelkes szervezõkre, és persze a színes kavalkádot alkotó versenyzõkre.
Számomra az igen nagy élmény volt, mivel az volt az elsõ maratonom. Akkor döntöttem el, hogy amíg erõm engedi, részese leszek ennek.
Ebben a döntésben jelentõs szerepetek volt Nektek, kár is lenne tagadni.
Eltelt 10 év, voltam számtalan hazai és külföldi maratonon, hol jobb, hol kevésbé jobb eredménnyel, de igen kevés esetben adtam fel a küzdelmet.
Ma, 2012-ben, 10 évvel az elsõ Mátra Maraton után viszont Ti sem adtátok fel, és rendeztetek nekünk egy olyan versenyt, ami itthon méltán viseli a Top Maraton címet. Igaz, ezt még másik három maraton is hirdeti magáról, de számomra egy Top létezik mától, és ez a Mátra Maraton.
Köszönöm!
Köszönöm az új, remekül választott pályát, köszönöm a kiváló szervezést, köszönöm a segítõk sokaságát, külön köszönöm a parkolásban segítõket, köszönöm hogy 30 fokban is lehetett hideg sört inni, köszönöm hogy a tészta mellé kétféle gulyás is volt, és még sorolhatnám…
Szóval köszönöm, hogy gondoltatok mindenre, gondoltatok minden apró részletre, és végül, de nem utolsó sorban gondoltatok ránk!
Jövõre, veletek, ugyanitt!
Sportbaráti üdvözlettel,
Rozoga
Posted 2012. September 04. - 20:26
Idén egy új versenyigazgató debütálását láthattuk Scele személyében. Az Õ munkája volt a ráncfelvarrás és sokak szerint jó munkát végzett.
Itt a hivatalos cikk is róla.
Hegyikerékpár: három távon jön a 11. Mátra Maraton - NSO
Üdv: András
Sziasztok,
Szeretnék GRATULÁLNI Eisi-nek (Eisenkrammer Károlynak) és Zergé-nek (Vinczeffy Zsoltnak), Nagyon-Nagyon-Nagyon jó pályát raktak össze!
Posted 2012. September 04. - 12:24
Nagyon jó verseny volt, végre egy technikás maraton, több ilyen kellene, nagy gartula a szervezõknek, Kétkerék vendégház még mindig a legjobb, köszi VDAVID a pénteki tekerést.
Nincs mit, egy jót tekertünk az biztos.. és a telefonod is meglett, na meg a defekt sem okozott nagy galibát.
Posted 2012. September 04. - 10:32
Posted 2012. September 04. - 10:13
Posted 2012. September 04. - 06:40
Üzenem a Balaton Teamnek hogy létezik pdf formátum is világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mért csak xls formátumot ismerik?????????????????????
Minden igaz, amit az elõttem válaszolók írtak. Semmi nem áll tõlem távolabb, mint M$ használatára kényszeríteni bárkit, de az xls formátum nem is jelenti ezt. Van aki szeret tovább számolgatni a listából, vagy a rendezõ átformázza, ezért teszem fel szerkeszthetõ formátumban. De ezentúl majd pdf-ben is felkerül.
A Vuelta honlapján meg nem csak hogy ott van pdf-ben, de az xls-t is szebben kiszínezték.
Posted 2012. September 04. - 00:24
Posted 2012. September 03. - 23:07
Hopp köszi! A képet látható leányzó élete elsõ versenyét fejezi be éppen
Ezek szerint lesz folytatás. Helyes!
Race, no Rest!
Posted 2012. September 03. - 21:17
Üzenem a Balaton Teamnek hogy létezik pdf formátum is világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mért csak xls formátumot ismerik?????????????????????
Ez nem jó?
http://vuelta.hu/upl...Maraton2012.pdf
Egybõl megy a krákogás, pedig a honlapon fent van mindkét formátumban.
Eredmények - vuelta.hu
Egyébként Danténak igaza van, ha csak xls lenne, akkor az lenne és kész, old meg.
Én meg francia kockás füzetlapon szeretném látni kézzel írt gyöngy betûkkel és számokkal.
Posted 2012. September 03. - 21:17
OFF Szívem szerint egyetértenék veled, de: az egész ország MS Office lázban ég, kezdve egy önkormányzati doksitól, egy APEH formanyomtatványig. Ugye felnõtt ember vagy, tehát nyilván fel tudod raknia plugint a gépedre, hogy akármivel, akármit meg tudj nyitni. Meglepõ módon ezt már a szoftvergyártók is felismerték, mint problémát, s azóta kb. mindenhez létezik MS Office plugin. Szóval hajrá, töltögess, törj meg, ugyanis rengeteg frusztráció fog még érni, ha ez kiakaszt. Ismerem az érzést, én úgy 10 éve estem ezen át. Ja és persze te meg nyilván Adobe-rajongó vagy, milyen alapon várod el, hogy PDF olvasót felrakjak?
Plusz minden valamire való táblázatkezelõ program ismeri az XLS formátumot.
Posted 2012. September 03. - 20:45
OFF Szívem szerint egyetértenék veled, de: az egész ország MS Office lázban ég, kezdve egy önkormányzati doksitól, egy APEH formanyomtatványig. Ugye felnõtt ember vagy, tehát nyilván fel tudod raknia plugint a gépedre, hogy akármivel, akármit meg tudj nyitni. Meglepõ módon ezt már a szoftvergyártók is felismerték, mint problémát, s azóta kb. mindenhez létezik MS Office plugin. Szóval hajrá, töltögess, törj meg, ugyanis rengeteg frusztráció fog még érni, ha ez kiakaszt. Ismerem az érzést, én úgy 10 éve estem ezen át. Ja és persze te meg nyilván Adobe-rajongó vagy, milyen alapon várod el, hogy PDF olvasót felrakjak?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. September 03. - 20:43
Oriási problémák ezek...
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2012. September 03. - 20:37
Posted 2012. September 03. - 20:05
Posted 2012. September 03. - 19:34
Indulás tovább már nem túl vidáman.
19km elkezd csúszkálni az elsõ kerék, megállok nézem az elsõ kereket és a kormányon áthajolva látom hogy hogy valami csillog a külsõn. Egy darab 5cm-es elemi bovdenszál (Valakinek nem hiányzik véletlenül? ) ragasztás majd indulás tovább.
Azután hogy átmentünk a fahíd alatt 3-4 km múlva elkezdett csúszkálni a hátsó, megállok megnézem , talán 1/2 bár ekkor jött a gondolat hogy most elég és vissza sétáltam a rajt területre. Az elsõ felütés gyakorlatilag dupla volt mert két-két lyuk volt egymástól 5 cm-re, ja és még a külsõm is kiszakadt.
Legalább nem fáradtam el.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. September 03. - 19:33
Minden elismerésem nektek,amiért ilyen segitõkészek vagytok!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."