Levél Eisenkrammer Károlynak
Kedves Karcsi!
Emlékszem még az elsõ Mátra Maratonra, a mátraházi edzõtábor rajt-cél központjával, a hímzett logós baseball sapkára és a logós kulacsra, (még mindkettõ megvan!) Rátok, lelkes szervezõkre, és persze a színes kavalkádot alkotó versenyzõkre.
Számomra az igen nagy élmény volt, mivel az volt az elsõ maratonom. Akkor döntöttem el, hogy amíg erõm engedi, részese leszek ennek.
Ebben a döntésben jelentõs szerepetek volt Nektek, kár is lenne tagadni.
Eltelt 10 év, voltam számtalan hazai és külföldi maratonon, hol jobb, hol kevésbé jobb eredménnyel, de igen kevés esetben adtam fel a küzdelmet.
Ma, 2012-ben, 10 évvel az elsõ Mátra Maraton után viszont Ti sem adtátok fel, és rendeztetek nekünk egy olyan versenyt, ami itthon méltán viseli a Top Maraton címet. Igaz, ezt még másik három maraton is hirdeti magáról, de számomra egy Top létezik mától, és ez a Mátra Maraton.
Köszönöm!
Köszönöm az új, remekül választott pályát, köszönöm a kiváló szervezést, köszönöm a segítõk sokaságát, külön köszönöm a parkolásban segítõket, köszönöm hogy 30 fokban is lehetett hideg sört inni, köszönöm hogy a tészta mellé kétféle gulyás is volt, és még sorolhatnám…
Szóval köszönöm, hogy gondoltatok mindenre, gondoltatok minden apró részletre, és végül, de nem utolsó sorban gondoltatok ránk!
Jövõre, veletek, ugyanitt!
Sportbaráti üdvözlettel,
Rozoga