Sziasztok!
Férfi Master 1 közép táv nevezés eladó 4500 Ft.
Email: sztgyptr@gmail.com
tel: 0620-340-60-42
Sziasztok!
Férfi Master 1 közép táv nevezés eladó 4500 Ft.
Email: sztgyptr@gmail.com
tel: 0620-340-60-42
Kedden és ma (Csütörtökön) is bejártam a rövid távot, de nem tudom, hogy melyik részen lesz a módosítás "cél előtt kb. 10 km-rel van egy szakasz" . Valaki írja meg pontosan, hol lesz a 400m-es főúti szakasz!
Most már itt megkeresheted:
http://www.vuelta.hu...vonal_natur.jpg
A Rudolftanya utáni kanyargósról kimegyünk a 24-esre, az aszfalton megyünk fel a galyai út kereszteződéséhez.
A térkép szerint a Vörösmarty előtti hurok is rövidült, nem megyünk ki a Görgőbikki útra, előbb felkanyarodunk valahol.
Kedden és ma (Csütörtökön) is bejártam a rövid távot, de nem tudom, hogy melyik részen lesz a módosítás "cél előtt kb. 10 km-rel van egy szakasz" . Valaki írja meg pontosan, hol lesz a 400m-es főúti szakasz!
Mátraalmási DH szakasztól a Rudolf tanyáig tökéletesen járható a pálya, csak kisebb pocsoják vannak, de szerintem ezek fel fognak száradni.
Az emelkedőn a parádi elágazás felé 3 kidőlt fa van, itt csak tolni lehet.
Ezt követően lefelé a görgői útra a víztárazónál is egy kidőlt fa miatt nem lehet végig menni a meredek részen.
Van még egy veszélyes rész a mátraházi buszmegálló alatt, itt van egy kis híd (kb. 1,5m) , a fele hiányzik, de nem lehet látni, már csak akkor amikor rá mennél...
A nagy szeleknek és a sok csapadéknak köszönhetően rengeteg kidőlt fa van, de burjánzanak a növények, rengeteg gomba és szeder van az erdőben.
Még egy figyelmeztetés az Adrenalin Parkhoz érkezéshez! Sástó alatt jelenleg útépítés folyik a főúton, félpályás lezárással, rendőrlámpa irányítással. Ha marad, tuti torlódás lesz...
Ma este 6-kor kapott üzenet a szervezőktől az útvonallal kapcsolatban:
Az útvonal
Sokan érdeklődtetek az erdei utak állapotáról. Hetek óta folyamatosan figyeltük az időjárást, valamint a Mátra terepviszonyait, amik eddig az esős idő, most pedig a napsütés hatására napról napra változnak. Sajnos a rendkívül csapadékos július nem múlt el nyom nélkül: bár az Egererdő Zrt. munkatársai sokat segítettek, de ennek ellenére is vannak még problémák a pályával.
A cél előtt kb. 10 km-rel van egy szakasz, amely teljesen járhatatlan, ráadásul ez minden távot érint. Szerencsére sikerült egy kerülő utat találnunk, amely azonban egy 400 méteres szakaszon a 24-es számú főúton halad. A Magyar Közúttal egyeztetve erre az útszakaszra félpályás útlezárásra kapunk engedélyt. Ezen a szakaszon különösen kérjük, hogy tartsd be a szervezők utasításait, és a jelölő bójákat ne kerüld ki! Előre szólunk: a főútra kiéréskor le kell majd szállni a kerékpárról, hogy átkelj egy lépcsőn! Néhány napja a nap és a szél szerencsére pozitív irányba változtatja a pályát, és a múlt hét végén még a sár miatt járhatatlan szakaszok is szépen száradnak. Jelenleg a „Nagyhalmaj hurok” van csak veszélyben, de minden bizonnyal az is fel fog száradni vasárnapig. A fentiek miatt a végleges útvonal még szombaton is változhat.
Grand9 módosította - 2014. augusztus 28. - 21:42
Sziasztok! Egy középtávos nevezés valakinek van feleslegben? Venném.
A pályáról van infója valakinek?
A MM honlapján csak annyit látok, hogy lehetnek változások a tavalyihoz képest, a viharkárok miatt. De az már 2 hetes hír, azóta semmi frissítés. Mi a tudomány mai állása e tekintetben? A hosszú táv érdekelne.
Sziasztok!
Eladó egy Master1 férfi rövidtávú nevezés 4500Ft-ért.
Tel: 06304797792
Baleset miatt eladó egy hosszú táv nevezés 4500 Ft-ért.
T: 0620-9130-353 vagy: probacar@gmail.com
Látom, megy az adok - veszek Szeretnék beállni én is a sorba. Ha valakinek van eladó férfi rövidtávú nevezése - az idő rövidsége miatt mindegy milyen - akkor az érdekelne. namiahe@gmail.com az email címem. Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Egyéb elfoglaltságom miatt eladó a MASTER1 KÖZÉPTÁV regisztrációm 7.000 Ft -ért
info@taurin.hu
taurin módosította - 2014. augusztus 26. - 15:25
Sziasztok, Master2-es hosszútáv nevezés eladó (H98). 4000 Ft.
+36-70-370-6918
Elkelt.
FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
H_ Geri nem tudom, hogy meg van-e még az a nevezés, de átírás miatt sietnem kellett. Már tárgytalan.
Köszi!
Közben elkelt.
Köszi!
Sziasztok, Master2-es hosszútáv nevezés eladó (H98). 4000 Ft.
+36-70-370-6918
FOOTSTRONG.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB