Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
http://www.trackabee.com/

szint+térképek fenn

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Most nézem csak a hivatalos oldalon csak 28.2 km hosszúra írják a rövidtávot. Hát lehet inkább átnevezek középre még ugyse próbáltam, meg ha már ott vagyok.:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
eladó rövidtáv nevezést keresek! master3 férfi kat.-ban, ha ez számít...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ellenben a hosszún meg a középen biztosan lesz még sok változás...elõkerestem az Bükkmarcin adott szintdiagrammot, s ott még Mátraháza szerepel rajtterületként. Viszont a hivatalos honlapon lévõ ábra szerint a K-H táv átmegy a rajtterületen a pálya során - szóval biztosan lesz benne egy-két kunkor még. Ezek szerint az általam belinkelt szintdiagrammra se építsetek. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem igen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Amúgy röviden csak annyi változik,h. fel aszfalt házára meg vissza Sástóra vmerre.?
www.sintesibikes.com

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

Egész pontos szintrajzot ad viszont a Garmin bicajos órái! Nem kell semmit se állitani, mert mûholdas adatok alapján mér. Plusz van rajtuk pulzusmérés is, ami nagyon pontos! Ja és a meredkséget is egybõl mutatja %-ban!

Ezek szerint akkor jobb a Garmin. Majd még nézelõdök. Csak ne itt, mert kapunk :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

most egy Dart 2 van rajta gyárilag de úgy érzem ez nagyon gyengén muzsikált, most egy torán vagy egy siden gondolkozom ti mit ajánlotok? Nálam a max terhelés egy ilyen maraton jövõre már a középtáv felé kacsintgatom bár a dupla szint különbségre ( a rövidhez képest) még edzenem kell rendesen.

én tavalyig egy rst capa t5-össel nyomtam (ugye nem is ismerõs, olyan gagyi).
na mátra szétrázta az alkaromat röviden:)

most dart3asom van, meg másik keróm, majd meglátjuk hogy muzsikál, nem hiszem hogy nagy gond lenne vele.

a jobb telókat nem ismerem

a középhez hozzá lehet szokni hamar, majd vissza sem akarsz menni rövidre. többet dolgozol közben, jobban esik utána a pihenés is :D

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

azért a komolyabb garminokban van baromtrikus magasságmérõ is, hogy tényleg pontos legyen :)

igaz. nekem EDGE 305 van. csak nem mentem bele jobban a témába.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

ha nem merev villás géppel mész majd, akkor nem lesz baj:)

most egy Dart 2 van rajta gyárilag de úgy érzem ez nagyon gyengén muzsikált, most egy torán vagy egy siden gondolkozom ti mit ajánlotok? Nálam a max terhelés egy ilyen maraton jövõre már a középtáv felé kacsintgatom bár a dupla szint különbségre ( a rövidhez képest) még edzenem kell rendesen.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Sziasztok ez engem is érdekelne mivel a bükk rövidjén indultam elõször. Ami nagyon tetszett:bananadan

ha nem merevvillás géppel mész majd, akkor nem lesz baj:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Könnyû és élvezetes:) Csak tegyetek fel ballonos gumikat (2.1, 2.25 is elfér), mert kõ kõ hátán! A szénégetõket és a patakátkeléseket meg élvezni fogjátok és remélem idén is benne lesz a végén a híd;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Üdv !

Tapasztaltabb versenyzõtársakat kérdezem,hogy a MM összehasonlitva a többi Topmaratonos távval milyen nehéz ?
Ja,és rövoidtávról van szó .

Ksssz!

Sziasztok ez engem is érdekelne mivel a bükk rövidjén indultam elõször. Ami nagyon tetszett:bananadan

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Üdv !

Tapasztaltabb versenyzõtársakat kérdezem,hogy a MM összehasonlitva a többi Topmaratonos távval milyen nehéz ?
Ja,és rövoidtávról van szó .

Ksssz!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ezt most találtam, nekem új, lehet másoknak is:

"Ajándék csúszás:

Minden Mátra Maraton nevezõ ingyen lecsúszhat egyszer a Bobpályán!"

http://www.vuelta.hu/index.php?id=334
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egész pontos szintrajzot ad viszont a Garmin bicajos órái! Nem kell semmit se állitani, mert mûholdas adatok alapján mér. Plusz van rajtuk pulzusmérés is, ami nagyon pontos! Ja és a meredkséget is egybõl mutatja %-ban!

azért a komolyabb garminokban van baromtrikus magasságmérõ is, hogy tényleg pontos legyen :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

OFF Aha, minden 7xx és 8xx szériás Polar tudja, szóval mindegyik, ami tud magasságot mérni. Nagy pontosságot ne várj tõle, de azért így is baromira hasznos.

Ill a CS400 és CS600 is tudja, de bõvebben a Tech / Feltöltött kép Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok topikban...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Aha, minden 7xx és 8xx szériás Polar tudja, szóval mindegyik, ami tud magasságot mérni. Nagy pontosságot ne várj tõle, de azért így is baromira hasznos.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

1. Az órámat lusta vagyok kalibrálni, szóval ezért nem beszólni. :D
2. Galyatetõ 964 m magasan van. (ez a második csúcs)
3. Ez egy másik verseny, a miheztartás végett (dupla szinttel) - szóval a Mátra tényleg nem nehéz.

Feltöltött kép

Az ilyen görbéket mivel csinálod? Polar? Ez engem is érdekelne. Mit érdemes venni?