Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
http://www.mtbpics.e...2008/index.html így biztos ok lesz...

a képek le vannak butítva 60-80kb körülire, de volt ahol a belógó fûszálra sikerült élesíteni, ott tényleg egy kicsit életlen, de nem annyira vészes... de visszafelé is lehet rólad kép, ha idejében jöttél.

bari012 kukac gmail pont com

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

bari! nem találom a képeket... :(

A felsorolásban a legalsót keressétek.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
bari! nem találom a képeket... :(

Képek!
http://www.mtbpics.extra.hu

Rövid+közép rajt, hosszú+közép Görgõbükki úton ahol az oda-vissza találkozik. 1310 db.

Középtávon mentem, a jelölésrõl nem tudok mit mondani, mert bejártam elõtte való napokban a pályá, és végig tudtam, hogy merre kell menni. Szerintem a maratonnak két hiányossága a nehézkes parkolás, ami miatt késõn értem a rajthoz és már a beszólításommal sem tudtam igazán élni és a !!!!!!!ZUHANYOZÓ!!!!!!! hiánya. Idõm: 3:05:51

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
A fenébe, tényleg ez volt az egyetlen hely, ahol toltam...és pont itt kellett készülnie a képeknek :( . Szerencsére nem túl élesek, ezért inkább nem kérek belõlük...)

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
most én vagyok a vak?? 2008.Szilvás az utolsó képadag...?!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Jujj,Akkor majdnem felértél rám!

Na ja ;) Neked is kell egy kis siker élmény, hogy megelõzhetsz egy 15 évest :) És nem volt szükség rá, hogy kihajtsam magam, egyébként kaptál volna mint a Dunán és a Bükkön :D :) :)

Na jól bebuktam
Épp tolom a bicót

bizony :)
:D szívesen elküldöm, ha dobsz egy mailt a
bari012 kukac gmail pont com-ra.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Na jól bebuktam:D:D:D
Épp tolom a bicót:(

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Jani nem vágom a Zangolt,esetleg németül...:)
Nem is voltam punnyadt,egyszerüen jobban mentél,ennyi.
A pálya feküdt,viszont a kövektöl félek,nem szerettem volna szerelni és bukni sem.Egész nyáron a sebeimet gyógyitgattam,talán mostmár meggyógyult mind.Tolás nélkül mentem végig a sípályán,az úton átkelés után a gyökeres fölfelén-az aszfalt elött és a vége elött a meredeken is-szóval elégedett vagyok:)
Vasárnap megyek Ausztriába Wildonba legy egy 51km-es maraton,ott is szeretnék jól menni,már csak presztizsböl is megmutatni az osztrák kollégáknak...utána pedig Csillebércen találkozunk és nyomhatunk egy kis Szeged vs. Békéscsaba versenyt!:)
üdv,jó készülést!

Arra mérget vehetsz+ T.M.
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Képek!

Rövid+közép rajt, hosszú+közép Görgõbükki úton ahol az oda-vissza találkozik. 1310 db.

Középtávon mentem, a jelölésrõl nem tudok mit mondani, mert bejártam elõtte való napokban a pályá, és végig tudtam, hogy merre kell menni. Szerintem a maratonnak két hiányossága a nehézkes parkolás, ami miatt késõn értem a rajthoz és már a beszólításommal sem tudtam igazán élni és a !!!!!!!ZUHANYOZÓ!!!!!!! hiánya.

Idõm: 3:05:51

Jujj,Akkor majdnem felértél rám!
Team Heavy Pedál Szeged

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Képek!

Középtávon mentem, a jelölésrõl nem tudok mit mondani, mert bejártam elõtte való napokban a pályá, és végig tudtam, hogy merre kell menni. Szerintem a maratonnak két hiányossága a nehézkes parkolás, ami miatt késõn értem a rajthoz és már a beszólításommal sem tudtam igazán élni és a !!!!!!!ZUHANYOZÓ!!!!!!! hiánya. Idõm: 3:05:51

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=4022

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Tondi!
Most kicsit punnyadt voltál!
Whats up Dude?

Jani nem vágom a Zangolt,esetleg németül...:)
Nem is voltam punnyadt,egyszerüen jobban mentél,ennyi.
A pálya feküdt,viszont a kövektöl félek,nem szerettem volna szerelni és bukni sem.Egész nyáron a sebeimet gyógyitgattam,talán mostmár meggyógyult mind.Tolás nélkül mentem végig a sípályán,az úton átkelés után a gyökeres fölfelén-az aszfalt elött és a vége elött a meredeken is-szóval elégedett vagyok:)
Vasárnap megyek Ausztriába Wildonba legy egy 51km-es maraton,ott is szeretnék jól menni,már csak presztizsböl is megmutatni az osztrák kollégáknak...utána pedig Csillebércen találkozunk és nyomhatunk egy kis Szeged vs. Békéscsaba versenyt!:)
üdv,jó készülést!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igazad van, tényleg mindig ott van az a sok ember, és rengeteg a visszatérõ, ez pedig mégiscsak beszél valamirõl! :)

Ja, egyébként azért külföldön se minden méznyalás. Most voltunk a Cristalpon Svájcban és ott a 14,000 Ft-os nevezési díjért cserébe kaptunk egy db sétabotot, mást nem. A célban se kaptunk semmit. Igaz, ott a rövid távon volt 3 vagy 4 frissítõpont. Viszont összehasonlíthatatlan a pálya. Tehát oda indokolt is volt ennyi frissítõ, én mindegyiknél megálltam, mert már alig bírtam néha. (az elsõ 20 killán volt 2000 m szint és egy 40-60 perces tolás egy halálhegyre).
Mi akkor azt mondtuk, hogy ebbe a jó nagy nevezési díjba (hosszú távosoknak 17,000 Ft!) azért csak belefért volna egy izo meg néhány gél, nem? Ráadásul ott volt egy-két másfajta hiba is, ami már szarvashiba volt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
hát ja, mindenki hõbörög, dehát a véleményt valahol ki kell nyilvánítani, hol máshol ha nem itt a fórumon?? Nyilván nem vagyunk maximálisan elégedettek, mert itt-ott hiba becsúszik, de én ettõl függetlenül jövõre is ott leszek minden maratonon ahol csak lehetséges. És hõbörgés ide vagy oda, mindíg van 1400-1500 nevezõ, tehát mégiscsak jó ez így és kell nekünk :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Itatópont 30km-en 1 db! Sokat nem kellett enni inni!
Verseny végén a tészta gyerekadag, mit mondjak! Nem tudom mit spórólnak 8.000-FT helyszini nevezés mellett?!

Pálya poros volt, technikás!

Basszus, komolyan mondom, mindenkinek más kell. Korábban azon ment a sírás, hogy a rövid táv halál unalmas volt, sok betonnal. Neked meg az nem tetszik, hogy túl technikás...Szerintetek ha valaki a ti véleményetek alapján próbálna meg legközelebb maratont szervezni, mi lenne belõle?

Itatópont 30km-en 1 db, az egyáltalán nem kevés. Én 50 km alatt meg se állok itatópontozni. Más meg a hosszú távon csak a zsákjából él.

De a kijelölésben tényleg voltak hibák, a kajaadag tényleg nagyon kicsi volt (én kettõt is ettem :D), a Bükkön pedig mindenhol voltak hármasnyilak, mégis ugyanúgy elszállt mindenki és halál véresen ott ücsörgött.

Egyébként nem védeni akarom a mátrás szervezõket, csak itt most olyan dolgokat (IS) kritizáltok, amihez nekik nincs közük. Mert 50-embernek túl könnyû lesz a pálya, 50-nek meg túl technikás. Csakhogy amikor az erdészet egy utat letöröl a térképrõl, épp leszarja, hogy ki mit szeretne,és sajna mi meg arra tekerünk, amerre õk mondják!

Meg hogy porzott. Gondolom elvártad volna, hogy végigmennek a verseny elõtt és fellocsolják, igaz? Vagy megkérik esõistent, hogy kicsit nézzen már át Lengyelországból.

Egyébként nem tudom, ki az az õrült, aki képes kiadni egy magyar maratonért 8.000 Ft-ot a helyszínen, én ilyet sose tennék. Akkor inkább nem megyek el, mert ennyi pénzt egyik magyar verseny sem ér meg. Inkább gyûjtök még hozzá egy kicsit és kimegyek valamelyik közeli, irtó klassz osztrák, szlovák vagy lengyel versenyre. A kiutazással, kajával, szállással, nevezési díjjal majdnem ott leszek, mint ha mondjuk elutazom a Mátrába egy hétvégére (jó, az utazás több, de pl. ha vesszük ezt a szar sástavi kempinget, 4000 ft-ért Ausztriában gyönyörû full-kajás panziós szállást kapok itt meg egy lyukat).
Szóval ennyi pénzt én nem szánok egy magyar marcira, mert tudom jól, hogy nem éri meg, máshol sokkalta nagyobb a színvonal (kaja, versenyszervezés, szállás). Így viszont a számat se húzom, hogy úristen hogy jártam! Minden bajunknak mi vagyunk az okozói...

Ha nem veszem meg év elején a nevezéseket (így egy topmarci 3500-ba került nekem), akkor nem jövök el, mert annyira én se vagyok elégedett az itteni versenyekkel. Viszont azért azt is látom, hogy igyekeznek, sokmindenben ujítanak, és ez jó tendencia. És egy pálya vezetés nagyon sokszor nem rajtuk múlik, ugyanis az erdészet iszonyat genya általában. Sokszor nem is a maratonszervezõk jelölik ki az útvonalat, hanem õk!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Mikor ezt elolvastam szerencsésnek ítéleme magamat, hogy nem ezt a maratont választottam!
Mi szombaton voltunk a Kassa maratonon!
CSak címszavakban elmondom a rajtcsomagban: Zselé , bar , 3bit , 0,5 l-es ásványvíz , a környék túristatérképe , megfelelõ méretû póló és ráadás gumi karkötõ.
A végén volt húsos és nem húsos tészta ill. sör v. cola és volt szabad bringamosó is.
Menet közben pazar ellátás ( 3 frissítõpont mindenhol banán narancs mûzli rétesek stb )és olyan pálya amilyet csak az alpokban raknak össze 1600m szint 48 km-en.
Ja persze rengeteg helyen volt rendezõ , ahol nem volt ott minimum 3 tábla volt a kanyarban és elõtte . Ami a legjobb hogy a veszélyesebb kövek neon zöld sprével voltak lefújva a táv teljes hosszán. Mindez 300 ssk volt elõnevezésben.
Tudni kell hogy ez 1 feljövõben lévõ maraton , de csak így lehet versenyzõket idecsábítani.
Miskolctól 100km-re van.

Tán kihozzák nullára........ÉS ITTHON????
Team Heavy Pedál Szeged

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Sziasztok!

Nem tudom már részt vettem korábban már mátra marcin és mátra az egyik kedvenc terepem!
Ezen a versenyen a jelölés eléggé gyalázatos volt!
Pl.: veszélyjelzések, 3-as nyil lefelé stb nem volt sehol, nemhiába annyian összetörték magukat!
Jelölés 10 bõl 1-es!!
Verseny végén a tészta gyerekadag, mit mondjak! Nem tudom mit spórólnak 8.000-FT helyszini nevezés mellett?!

Pálya poros volt, technikás! Jövõre nem!!!
Elmúlt régi idõk feeling-je!!! Ez már nem a sportról szól, hanem a marketingrõl!!!!
Sajnálom!

Ennyi!

Mindenkinek jó hátszelet!

Balu

Mikor ezt elolvastam szerencsésnek ítéleme magamat, hogy nem ezt a maratont választottam!
Mi szombaton voltunk a Kassa maratonon!
CSak címszavakban elmondom a rajtcsomagban: Zselé , bar , 3bit , 0,5 l-es ásványvíz , a környék túristatérképe , megfelelõ méretû póló és ráadás gumi karkötõ.
A végén volt húsos és nem húsos tészta ill. sör v. cola és volt szabad bringamosó is.
Menet közben pazar ellátás ( 3 frissítõpont mindenhol banán narancs mûzli rétesek stb )és olyan pálya amilyet csak az alpokban raknak össze 1600m szint 48 km-en.
Ja persze rengeteg helyen volt rendezõ , ahol nem volt ott minimum 3 tábla volt a kanyarban és elõtte . Ami a legjobb hogy a veszélyesebb kövek neon zöld sprével voltak lefújva a táv teljes hosszán. Mindez 300 ssk volt elõnevezésben.
Tudni kell hogy ez 1 feljövõben lévõ maraton , de csak így lehet versenyzõket idecsábítani.
Miskolctól 100km-re van.

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy ki volt az a fotós aki középtávon olyan 15km környékén fényképezett? Balról guggolt a géppel és jobb oldalt villant a vaku.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Tondi!
Most kicsit punnyadt voltál!
Whats up Dude?
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Sziasztok!

Nem tudom már részt vettem korábban már mátra marcin és mátra az egyik kedvenc terepem!
Ezen a versenyen a jelölés eléggé gyalázatos volt!
Pl.: veszélyjelzések, 3-as nyil lefelé stb nem volt sehol, nemhiába annyian összetörték magukat!
Jelölés 10 bõl 1-es!!

Pálya poros volt, technikás! Jövõre nem!!!
Elmúlt régi idõk feeling-je!!! Ez már nem a sportról szól, hanem a marketingrõl!!!!
Sajnálom!

Ennyi!

Mindenkinek jó hátszelet!

Balu

Valamibõl meg kell élniük... : )
Team Heavy Pedál Szeged