Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világökörségek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5904 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ki az abszolút naív ?- ???- Aki az óvszergyárban dolgozik, és 100%-ig biztos benne, hogy az egereknek készítenek hálózsákot.

Sosem értettem, hogy miért vannak olyan emberek, akik a 8-12 tekercses vécépapír helyett egy tekercset vesznek. Próbálnak leszokni?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
candybar..
Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
facebook adatlap:
"Kicsit magamról:
Hegesztõ tanonc helyettes vagyok. Állítólag 2-3 év múlva elõléptetnek hegesztõ tanoncnak, már nagyon várom, mert akkor adnak pajzsot és talán addigra nem folyik ki a másik szemem, mert az egyik már igen, mondjuk az üvegszemem jól bírja a szikrát.

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet ellopták, autóm nincs, nem is lesz és sajnos nem is tudok feltenni ezért gyúrásból kijött, autón fetrengõ leszolizott képeket.

Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam a farsangon. Nyertem egy elsõ helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak nézõ voltam az ünnepi ruhában. Amióta az egyik egyetemen felújítás van, azóta járok egyetemre is. Hegeszteni. Volt már párkapcsolatom is, 3 évig jártam egy gyönyörû lánnyal, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok, a múltkor például rámesett egy gerenda és majdnem sírtam. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t.

Partner:
Legyen meg az összes végtagja. Ne legyen több foga, mint nekem ( 5 db ), mert az ciki lenne. Legyen erõs, bírja a hideget és a szúnyogcsípést. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és nagyon jól céloz a csõsz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül. Eheti zsír nélkül is. Más nincs. Szeresse az állatokat. Etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegõt. Tanyán csak az van. Sajnos hamar elfertõzõdnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetõt már eltüzeltem. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem, hogy neki lesz!"

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszi, ez jól esett! ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hoppsz egy klasszikus gyöngyszem.. (mert ismétlés a tudás...)
YouTube - reszegen a kerekparon
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
A professzor azt fejtegeti, hogy a sperma glukóz-tartalma viszonylag magas.
Egy orvostanhallgató leány megkérdezi:
- Jól értettem: a férfiak spermája tele van glukózzal, mint mondjuk a cukor..? -
A professzor igenlõ válaszára így folytatja:
- Akkor miért nem édes..?
A kitörõ röhögésbõl rájön, mit mondott, belepirul, de meghallja a professzor egzakt válaszát:
- Azért nem érzi édesnek, mert az édességet ízlelõ bimbók a nyelve hegyén vannak, nem a torkában.

A professzor asszony bejelenti, hogy másnap vizsgatesztet írat, ezért csak az maradhat távol, aki súlyos balesetet szenvedett, fekvõ beteg vagy meghalt egy közeli hozzátartozója.
A tanulócsoport heccmestere jelentkezik:
- Igazolt távollétnek számít a szexuális kimerültség is?
A professzor asszony megõrzi nyugalmát a kitörõ röhögésben is, és így felel:
- Az nem igazolt mulasztás. Attól még nyugodtan eljöhet, legfeljebb a másik kezével írja meg a tesztet. Ha meg esetleg nem tudna leülni, akkor állva.

Nyugdíjreform:
5 tipp, mit tegyünk a kötelezõ magánnyugdíj-pénztárban lévõ megtakarításunkkal?
1. Nyomtassuk ki az utolsó egyenleget, keretezzük be és emlékezzünk rá!
2. Vegyük fel a lengyel állampolgárságot, kérjük át a számlánkat, ott még pár évig királyok lehetünk.
3. Küldjük el a kivonatot Selmeczi Gabriellának és kérdezzünk rá, hogy ennyiért megéri-e?
4. Hagyjuk bent egy évig és a pénztár magától is lenullázza, ami az addigiból megmaradt.
5. Szenvedjünk maradandó egészségkárosodást és kérjük a rokkantosításunkat.

Az 5 legrosszabb mondat, amit a nyugdíjas postástól hallhatunk 20 év múlva:
1. Marika néni 12 hónap múlva jövök.
2. Tessék megnyugodni, ez a pénz jó helyen van az államnál.
3. Az öngondoskodás jegyében ide tetszene tudni adni a nyugdíja 90 százalékát, hogy utána kihozhassam?
4. Ne tessék aggódni, a Gitta néni a 3/d-bõl sokkal rosszabbul járt, tõle minden hó végén elviszek 980 forintot a diákhitelére.
5. 82 évesen már nem szedem olyan gyorsan a lépcsõket, de már csak 6 évem van hátra a nyugdíjig.

Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
link
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Feltöltött kép

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ajánlom azoknak, akiknek van magánnyugdíjpénztári számlája:
Feltöltött kép

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Feltöltött kép
:D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
De durva ez a vicc:D
"Ride today, heal tomorrow"

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sinkovits - Tábori - Szombathy: Mellékhatás címû paródia, nekem nagyon tetszett:D
YouTube - Sinkovits - Tábori - Szombathy: Mellékhatás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez jó:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:
- Édesapám, oszt mi vóna, ha kõccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy
megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idõ,
benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:
- No, akkor aki elõbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szugykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, ígyhát ülnek csendben egy darabig. Egyszercsak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit.

Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater feje már majd szétmegy az idegtõl, remeg minta a kocsonya, de meg nem szólal.

Visszaülnek megint, egyszercsak megdördül az ég!
A gyerek kapja a vazelint, mire a papa:
- Jóvan fiam, majd én mosogatok !

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lepusztult, neandervölgyi kinézetû egyetemista szállt fel a 7-es buszra. A sofõr nagyon menõ akart lenni, és kiszólt a tolóajtón, jó hangosan: - Mi újság az õserdõben, öreg? A válasz gyors és meglepõ volt: - Anyád nem üzent semmit!

- Jean! Miért szorít ennyire ez a cipõ? - Talán azért, mert bent maradt a nyelve, uram. - Jó, de ha kidugom a nyelvemet, akkor is szorít.

Az elsõ osztályban a tanítónéni megkérdezi:- Mit mond a tehén?- Múú. - Mit mond a macska. - Miáúúú. - Remek! És az egér? - Klikk!

Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán: "Kutya eladó. Nem válogatós, megeszik mindent. Szereti a gyerekeket."

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Kereskedés használtmotor-adatlapja :D

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás